Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe

5 Temmuz Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Ekranları renkli ve eğlenceli kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranları renklendirecek. Ekranları karşısındaki tüm izleyenleri güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran bu program ile güzel bir akşama hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ekranları renkli ve eğlenceli kılan diziyi, hafta içi her sabah Kanal D ekranları karşısından takip edebilirsiniz. Hemen ardından 09:45’de “Küçük Ağa” adlı renkli dizi ile yayına devam edilecek. Ekranların eğlenceli dizisi ile sabah saatlerinizi çok daha eğlencelş ve keyifli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Saatler 12:45’e geldiğinde, “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayında olacak. Fatih Ürek sunumu ile yayına başlayan programda gelinlerin kayınvalideleri ile olan çekişmeli anlarına tanıklık edebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 15:00’a geldiğinde, “Magazin D Yaz” adlı magazin programı sizlerle buluşacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntıları ile birlikte bu magazin dünyasında öğrenebileceksiniz. Ünlülerin yaşamına dair tüm merak ettikleriniz, detayları ile birlikte ekranlara aktarılıyor. Ardından 16:30’da “Aşk-ı Mennu” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Sevilen aşk dizisi ile güzel bir akşam keyfi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Haber bültenini seyrederken gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama kadar tüm konu başlıkları gündem gelişmeleri ile karşınıza çıkıyor. 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sevenleri ile buluşacak. Ekranları renkli kılan program ile eğlenceli bir akşam sizleri bekliyor.

22:45’de “Kontrolsüz” adlı yabancı sinema filmini seyredebileceksiniz. Sürükleyici kesitler sunan film ile güzel bir geceye başlangıç yapabileceksiniz. 00:45’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü hayranları ile buluşacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 02:00’da “Kontrolsüz” adlı yabancı sinema filmini bir kez daha izleyebileceksiniz. 03:15’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı tekrarı ile ekranlarda yer alacak. Saatler 04:45’e geldiğinde, “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı