Siyah Beyaz Aşk

Siyah Beyaz Aşk

Son dakika Siyah Beyaz Aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Siyah Beyaz Aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Siyah Beyaz Aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyah beyaz aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 siyah beyaz aşk haberi bulunmuştur. Tüm siyah beyaz aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sude Burcu'dan romantik paylaşımlar! 'Hayatımın anlamısın'
Sude Burcu'dan romantik paylaşımlar! 'Hayatımın anlamısın' Survivor All Star'da farklı takımlarda olan ve birliktelik yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu nişanlanmıştı. Romantik kareleriyle dikkat çeken çift, tatil yapmak için Paris'e gitti. Ünlü çifften Sude Burcu, sevgilisiyle siyah-beyaz aşk pozunu paylaştı.
11.04.2023 Magazin
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı!
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı! Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide başrol oynayan Gökçe Bahadır, yaklaşık 8 ay önce müzisyen Emir Ersoy ile nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten, yeni bir fotoğraf geldi. 40 yaşındaki Bahadır, kendisinden dört yaş büyük eşiyle verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi.
27.10.2022 Magazin
Birce Akalay: İbrahim Çelikkol ile çok tatlı tatil yaptık
Birce Akalay: İbrahim Çelikkol ile çok tatlı tatil yaptık Oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaştığı İbrahim Çelikkol ile tatile çıkmıştı. İstanbul'a dönen oyuncu, ayaküstü muhabirlerle konuşarak hem büyük beğeni toplayan dizileri, hem de Çelikkol ile tatiliyle ilgili konuştu.
14.07.2022 Magazin
Birce Akalay, İbrahim Çelikkol'a poz verdi! 'İyi ki benim yol arkadaşımsın'
Birce Akalay, İbrahim Çelikkol'a poz verdi! 'İyi ki benim yol arkadaşımsın' Yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerden kalma dostluğu devam ediyor. Son olarak dijital platformda yayınlanan bir dizide iki eski sevgiliyi canlandıran ve öpüşme sahneleriyle gündem olan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, Bodrum’da buluştu.
11.07.2022 Magazin
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un yeni yaşını böyle kutladı
Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un yeni yaşını böyle kutladı Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yargı'da 'Komiser Eren' karakterine hayat veren Uğur Aslan'ın senarist eşi Sema Ergenekon ile mutlu evliliği devam ediyor. Zaman zaman eşiyle pozlarını yayınlayan Aslan, son olarak hayat arkadaşının yeni yaşını kutladı.
9.04.2022 Magazin
Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol'a: Bir ömür ayrılmasın yollarımız
Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol'a: Bir ömür ayrılmasın yollarımız Yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran Siyah Beyaz Aşk dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerden beri dostlukları devam ediyor. Akalay, yakın dostu Çelikkol'un doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
15.02.2022 Magazin
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler… Basketbolculuk ve modellik kariyerine oyuncu olarak devam eden İbrahim Çelikkol Muğla Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı, itfaiye ekipleriyle birlikte alevlerin termik santrale yaklaşmaması için mücadele etti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla ilk oyunculuk deneyimi 2008 yılında 'Pars: Narkoterör' yaşan İbrahim Çelikkol’un biyografisi merak edilmeye başlandı. İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
4.08.2021 Gündem
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Kanal D dizileri Latin Amerika’da
Kanal D dizileri Latin Amerika’da Kanal D dizileri, Latin Amerika’da yayılmaya devam ediyor. Dizilerin dağıtımını üstlenen Kanal D International, bölgeyi kapsayan yeni anlaşmalarının duyurusunu yaptı.
29.11.2020 Televizyon
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır?  Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebeklerinin kırkı çıktı. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğumdan önce çektirdikleri fotoğraflarını doğumdan sonra da aynı pozu vererek yeniden sosyal medyadan paylaştı. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Dudayıcıoğlu’nun hikayesinden esinleniyor. ‘Gerçek bir hayat hikayesi’ sloganı ile tanıtımı yapılan dizinin konusu fragmanın yayınlanmasından sonra merak konusu oldu. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve yayınlanacağı tarih…
7.12.2019 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebekleri dünyaya geldi. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğum sırasında eşi Mihre Çelikkol’u yalnız bırakmadı? Peki, Mihre Mutlu kimdir?
6.12.2019 Gündem
Uğur Aslan bir yıl sonra setlere dönüyor
Uğur Aslan bir yıl sonra setlere dönüyor 'Siyah Beyaz Aşk', 'Kara Sevda', 'Karadayı' dizilerinde rol alan Uğur Aslan, geçtiğimiz günlerde Ankara'da bulunan bir mekanda ‘5+1’ grubuyla sahneye çıktı. Aslan, pop, rock ve türkülerden oluşan repertuvarıyla konuklarına müzik ziyafeti sundu.
11.09.2019 Magazin
Pitbull’la suda dans!
Pitbull’la suda dans! İBRAHİM Çelikkol, ‘Siyah Beyaz’ aşk dizisinin final yapmasının ardından soluğu Muğla’da aldı.
3.07.2018 Magazin
Gözleri doldu
Gözleri doldu SON olarak ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisiyle ekrana gelen Birce Akalay, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
22.06.2018 Magazin
Birce’nin kano keyfi
Birce’nin kano keyfi Birce Akalay, ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisinin final yapmasıyla soluğu Bodrum’da aldı.
13.06.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar 10 Haziran Pazar gününe özgü Kanal D yayın akışı, sabah sat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile sabahınıza heyecan katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin sezon finali ile yayın akışı devam edecek. Komedi dolu sahneleri ile yayına başlayan heyecanlı diziyi ailece izleyerek pazar akşamızı çok daha güzel şekilde geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
10.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi 02 Haziran Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen dizinin tekrar bölümünü hafta sonu sabahı ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı programın yeni bölümü yayın akışına geçecek. Heyecan dolu kesitler sunan yayını izlerken keyif dolu bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
2.06.2018 Gündem
Tokyo’ya benzedi
Tokyo’ya benzedi Başrol oynadığı ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisi final yapan oyuncu Birce Akalay, saçlarını kısalttı.
29.05.2018 Magazin
Yeni imajına tepki yağdı
Yeni imajına tepki yağdı Başrol oynadığı Siyah Beyaz Aşk dizisi final yapan oyuncu Birce Akalay, saçlarını kısacık kestirdi. Oyuncunu yeni imajı sosyal medyada tepkilere neden oldu.
29.05.2018 Magazin
Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle bu akşam final yapıyor!
Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle bu akşam final yapıyor! Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle bu akşam son kez ekrana gelecek ve final yapacak. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizi Siyah Beyaz Aşk'ın nasıl bir son yapacağı merak konusu oldu. Aslı ile Ferhat mutlu bir evlilik yapabilecek mi?
28.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi 21 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de başlayan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranların karşısındaki yerini alacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi tüm kulvarlardaki gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Pazartesi akşamlarının bu heyecan dolu dizisi ile güzel anlar geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi için haberimizin devamını takipte kalın.
21.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyah Beyaz Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyah beyaz aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.