Gazete Vatan Logo
Magazin Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"

Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"

Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.

Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"

2017 yılında 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinin setindeki dostlukları başlayan ve o dönemden beri de aralarındaki bağları koparmayan oyuncu Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz aylarda arkadaşlarıyla birlikte tatile çıkmıştı. İkili, Bodrum Cennet Koyu'nda görüntülenmişti.

"MİHRE BENİM ARKADAŞIM"

Akalay, sonrasında ise sık sık tatile gittiği ve fotoğraflarını paylaştığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yakıştırılması ile alakalı konuşmuştu. Ünlü isim, “İbrahim benim çok canım dostum arkadaşım. Eski eşi Mihre Mutlu da benim arkadaşım. Yani hani üzülüyorum böyle şeyler çıktığında. Bazen gülüyorum bazen üzülüyorum. Ne diyeceğimi de şaşırdım artık. İnsanlar hani bir kadın bir erkek arkadaş olamazlar mı? Acaba bu niye bu kadar anormal bilmiyorum. Gülünecek bir şey tabii ki... Bir yandan da sinir bozucu artık gülüyorsun belli bir süre sonra” demişti.

"HİÇ ETİK BULMUYORUM"

"İyi arkadaşlıklar ilerde aşka dönüşür" sözü ile ilgili ne dersiniz? sorusuna Akalay, "Tabii ki böyle şeyler olur hayatta hiçbir şey imkansız değil ama bizim öyle bir durumumuz yok yani. Hani biraz artık insanların da bunu malzeme edip kötü niyetli kullandığını düşünüyorum. Ve hiç etik bulmuyorum açıkçası, birlikte tatil yapıyoruz. Ailece görüşüyoruz. Yani özellikle bir takım söylemlere şahit oldum da sinirleniyorum. Gerçekten kötü niyetli buluyorum. Evet böyle hayranlar var falan yakıştıran eden görüyoruz sosyal medyada hani onları çok safihane buluyorum. Ama bazı insanlar bunu gerçekten kasti yapıyor. Bu da bana tatsız geliyor biraz” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İLK YORUM İBRAHİM'DEN

Son olarak kendi çıkardığı markası için imaj tazeleyen, takıları ve makyajıyla herkesin beğenisini toplayan Birce Akalay sosyal medya hesabından yeni bir karesini paylaşmış; güzel oyuncuya ilk yorum İbrahim Çelikkol'dan gelmişti. Çelikkol, arkadaşına "Mermiler seksin, bu alemde teksin" yorumunda bulunmuştu.

"KARİYERİNDE BÜYÜK PAYIM VAR"

Tüm bunların ardından yaklaşık 10 sene önce Çelikkol ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı YouTube programına katılarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Son dönemde Instagram’dan da eski sevgilisi İbrahim Çelikol’u hedef alan Ekinci, "Unutamadınız mı da sürekli İbrahim Bey’e göndermeler yapıyorsunuz?” sorusuna, "İbrahim ile üç yıl dolu dolu bir aşk yaşadık, ama aşık olmadık. İbrahim iyi biri ama çok kopyacı. Kariyeri için annesini bile hiç acımadan harcar. Onun kariyerinde benim büyük payım var, ama o da yetenekliydi. Yetenekli olmasaydı ben bir şey yapamazdım" cevabını verdi ve ekledi:

İbrahim Yetenekli ama kopyacıdır, iyi taklit eder. Yoksa piyasada ondan daha yetenekliler var. Bu arada çok asosyaldir. Onunla gidip bir balık yiyemezsin. En fazla seni alıp dağ başına çıkarır ateş yakar. Öyle de bir kırodur.

"BENCE BİRCE ONUN ARKASINI TOPLUYOR"

Yakışıklı oyuncu ile ayrılık nedenlerini de açıklayarak, ünlü ismin Birce Akalay ile olan dostluğuna da değinen Ekinci; "Çok kafamı attırdı, sürekli arkasını topluyordum. Birce Akalay ile dostlukları da şöyle; bence kız onun arkasını topluyor, İbrahim sever öyle arkasından birinin onu toplamasını, gidip o kişinin evinde sabahlamayı. Birce, şirin bir kız. Öyle bir kıza 'mermiler seksin' diyor, sonra da aşk dedikoduları çıkınca kızıyorlar. Ayrıca İbrahim’in karısından boşanmasına çok kızdım, 2 yaşındaki bebeği bıraktı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı