Tuğba Ekinci

Tuğba Ekinci

Son dakika tuğba ekinci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğba ekinci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğba ekinci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Ekinci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba ekinci gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 tuğba ekinci haberi bulunmuştur. Tüm tuğba ekinci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e sert tepki! Beynini patlatmamışlar!
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e sert tepki! Beynini patlatmamışlar! Geçtiğimiz yıl Eser Yenenler’in programına katılan Melisa Döngel’in "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" ifadeleri hala magazin gündemini meşgul ediyor. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.
19.01.2024 Magazin
Tuğba Ekinci kapatılan yoldan gitmek istedi! Görüntülenince sinirlerine hakim olamadı
Tuğba Ekinci kapatılan yoldan gitmek istedi! Görüntülenince sinirlerine hakim olamadı Kuruçeşme'de trafikte görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, polisin kapattığı yoldan girmek istedi. Tuğba Ekinci gazetecilerin kendisini görüntülediği fark edince ise sinirlendi.
16.01.2024 Magazin
Tuğba Ekinci ile Tuğçe Kazaz'dan hakaret davası
Tuğba Ekinci ile Tuğçe Kazaz'dan hakaret davası Tuğçe Kazaz ile Tuğba Ekinci sosyal medya üzerinden kendilerine ağır hakaret içerikli yorum yazan iki kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
21.10.2023 Magazin
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar, gençlere taş çıkartıyor. Aracında poz veren Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle hayranlarından büyük beğeni topladı.
15.10.2023 Magazin
Hülya Avşar'ın bikinisiyle dans videosuna Tuğba Ekinci'den olay yorum!
Hülya Avşar'ın bikinisiyle dans videosuna Tuğba Ekinci'den olay yorum! Yıllardır magazin gündemin yer alan Hülya Avşar, siyah bikinisiyle dans ederek yaza veda etti. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuğba Ekinci'nin ise Avşar'a yorumu olay oldu.
6.10.2023 Magazin
Tuğba Ekinci'den şaşırtan itiraf: Artık koca yok!
Tuğba Ekinci'den şaşırtan itiraf: Artık koca yok! Cesur pozları ve söylediği sözlerle adından sıkça söz ettiren Tuğba Ekinci, önceki gün köpeğiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusu üzerine isyan ederek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Magazin
Tuğba Ekinci 'Çalıştığımız yere fakirler gelmesin' demişti: 'Yanlış anladılar'
Tuğba Ekinci 'Çalıştığımız yere fakirler gelmesin' demişti: 'Yanlış anladılar' Şarkıcı Tuğba Ekinci, son dönemde sahne fiyatlarına zam yapan meslektaşlarına hak verdiğini belirtip, "Çalıştığımız yerlere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler siz gelin" sözleriyle sosyal medyada gündem olmuştu. Büyük tepki çeken Ekinci'den yeni bir açıklama geldi.
24.06.2023 Magazin
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Tuğba Ekinci'den olay sözler! Birce Akalay kızacak
Tuğba Ekinci'den olay sözler! Birce Akalay kızacak Sosyal medyadada ünlü isimler hakkında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Tuğba Ekinci, yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Açık sözlülüğü ile bilinen Ekinci, Birce Akalay'ın son paylaştığı fotoğrafı kendisi de paylaştı. Birce Akalay'ı kızdıracak bir yorum yazdı.
21.10.2022 Magazin
Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a zehir zemberek sözler!
Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! Miss Turkey 2022 birincisi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Miss Turkey 2022 birincisini beğenmeyen Demet Akalın geçtiğimiz günlerde 1990'da çekilen mayolu bir fotoğrafını "Yıl 1990... Mayo güzeliydim ben!" notuyla paylaştı. Tuğba Ekinci ise bu fotoğrafı kendi hesabında paylaşarak zehir zemberek sözler söyledi.
23.09.2022 Magazin
Gülşen transparan elbiseyle sahneye çıktı! Tuğba Ekinci'den olay sözler...
Gülşen transparan elbiseyle sahneye çıktı! Tuğba Ekinci'den olay sözler... Sahnede giydiği cesur kıyafetlerle adından sıkça söz ettiren şarkıcı Gülşen, yine çok konuşulacak bir tarza imza attı. Transparan elbise ile sahneye çıkan Gülşen, meme uçlarına da yıldız detaylı bant taktı. Daha önce de Gülşen'e dair sert yorumlarda bulunan Tuğba Ekinci ise bu kıyafetten ziyade Gülşen'in göğüslerine dair yorum yapmayı tercih etti.
14.07.2022 Magazin
Tuğba Ekinci önce kalça dansı yaptı! Sonrasında...
Tuğba Ekinci önce kalça dansı yaptı! Sonrasında... Tuğba Ekinci, "Bende Maske Yok" şarkısına cüretkar bir klip çekti. Ekinci, şarkısının reklamını yapmak için Instagram'da ilginç paylaşımlar yapıyor. Ünlü şarkıcı son olarak önce bikinisini giyip kalça dansı yaptı ardından ise göğüslerini paylaştı.
6.06.2022 Magazin
Tuğba Ekinci minicik bikinisiyle ayna karşısında poz verdi!
Tuğba Ekinci minicik bikinisiyle ayna karşısında poz verdi! Sosyal medya hesabından cesur paylaşımlara imza atan Tuğba Ekinci yatak odasının aynasında bikinisiyle boy gösterdi. Ekinci pozunu "Daha iyisi gelmez" notuyla paylaşınca bikini altının küçüklüğü dikkat çekti.
31.05.2022 Magazin
Tuğba Ekinci havluyla objektif karşısında!
Tuğba Ekinci havluyla objektif karşısında! Tuğba Ekinci, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sapanca'da tatil yapan Ekinci, çıplak vücudunu bir havlu ile kapatıp poz verdi.
22.05.2022 Magazin
Tuğba Ekinci yine gündemde! "Pısırık erkek sevmem"
Tuğba Ekinci yine gündemde! "Pısırık erkek sevmem" Geçtiğimiz günlerde nişanlısıyla tekrar barışan Tuğba Ekinci, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Tuğba Ekinci son olarak YouTube hesabından yaptığı yorumla gündeme geldi.
16.02.2022 Magazin
Tuğba Ekinci, Hadise'ye misilleme yaptı! 'Benim nişanlım daha kaslı ve borcu yok'
Tuğba Ekinci, Hadise'ye misilleme yaptı! 'Benim nişanlım daha kaslı ve borcu yok' Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, nişanlısı Berk Fenercioğlu'nun spor yaptığı anları sosyal medyadan paylaşarak Hadise'ye göndermede bulundu. Hadise'ye sevgilisinin borçları üzerinden atıfta bulunan Ekinci, "Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Babasının parasıyla da hava atmıyor. Borcu da yok" dedi.
1.02.2022 Magazin
Tuğba Ekinci taciz yorumu ile tartışma yarattı!
Tuğba Ekinci taciz yorumu ile tartışma yarattı! Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın Youtube'da sunduğu Gör Beni programına konuk olan Tuğba Ekinci tepki çekti. Hiç tacize uğramadığını söyleyen Ekinci sözleriyle gündem oldu.
31.12.2021 Magazin
Tuğba Ekinci, Defne Samyeli'yi hedef aldı! ' Her yeri açınca...'
Tuğba Ekinci, Defne Samyeli'yi hedef aldı! ' Her yeri açınca...' Defne Samyeli, Raşit Bağzıbağlı imzalı iddialı elbisesiyle sosyal medyada gündem yarattı. Tuğba Ekinci ise Samyeli'nin tarzına dair yorumuyla şoke etti.
7.11.2021 Magazin
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Ekinci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba ekinci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.