Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar

10 Haziran Pazar gününe özgü Kanal D yayın akışı, sabah sat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile sabahınıza heyecan katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin sezon finali ile yayın akışı devam edecek. Komedi dolu sahneleri ile yayına başlayan heyecanlı diziyi ailece izleyerek pazar akşamızı çok daha güzel şekilde geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar

Sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Aşkın farklı yönlerini gözler önüne seren dizi ile sabahınızı daha heyecanlı şekilde geçirebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Sevilen fenomen dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız hafta sonuna özel yayına geçen tekrar bölümünü izlemeyi unutmayın. 14:19’da “Haber Özel” yayında olacak. Ara bültenden dünyayı ve Türkiye’yi yakından ilgilendiren sıcak gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama kadar her konu alanına özgü gelişmeler karşınıza çıkacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:04’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Polisiye kesitler sunan dizi ile gün ortanızı daha aksiyonlu ve heyecanlı şekilde sonlandırabilirsiniz. Sokakların ardında yaşanan yasaklı suçlar, yine ekibin güçlü planları ve başarıları sayesinde çözüme kavuşturuluyor. 17:34’de “Asteriks ve Oburiks Sezar’a Karşı” adlı yabancı sinema filmi karşınıza çıkıyor. Komedi dolu kesitler sunan film eşliğinde güzel bir sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayına başlayacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve politika gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri inceleyebileceksiniz. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizi sezon finaline giriş yapıyor. Sürükleyici fragmanı ile etkileyen diziyi, soluksuz olarak izleyebileceksiniz.

23:15’de “Kadir Gecesi Özel” adlı dini yayın sizlerle olacak. Kandil gecesine özgü yayına geçen programdan dini olarak merak edilen pek çok konuyu öğrenebilirsiniz. Manevi bir hava sunan yayın ile güzel bir gece sizleri bekliyor. 01:30’da “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı sahur programı yayına geçecek. Gece kuşağında başlayan yayında dini olarak merak ettiğiniz pek çok konu ele alınacak. 03:30’da “5N1K” adlı programın, 05:34’de ise “Ankara’nın Dikmeni” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.