Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı

10 Nisan salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile sizlerle olacak. Gündeme dair tüm merak edilen en güncel gelişmeleri bu sabah bülteninden takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı tarihi kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı

Sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, tek tek ayrıntıları ile bu bültenden öğrenebilirsiniz. Saatler 09:45’ geldiğinde, “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program yayına başlayacak. Kayınvalideleri ile yarışan gelinler, heyecan dolu kesitler sunarak hem ekranları karşısındaki seyircilerini hem de stüdyo konuklarını güldürmeyi başarıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı eğlence ve keyif dolu vakitler sunan magazin programı yayına başlayacak. Ünlü camiasına ait tüm güncel gelişmeler ve merak edilen bomba haberler bu günlük magazin programında ele alınıyor. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir gün ortası yaşayabilirsiniz.

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı ana haber bülteni karşılaşacaksınız. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, yaşamdan politikaya kadar uzanan tüm konu içeriklerini bu bültenden tek tek öğrenebilirsiniz. Dünyayı ve Türkiye’yi yakında ilgilendiren gündem gelişmeleri ekranlara geçiyor. Saatler 20:00’a geldiğinde, “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin yepyeni bölümü ile sürükleyici bir akşama hazır olun. Sevenlerine keyifli ve tarihi kesitler sunan diziyi ailece izleyerek salı akşamınızı renkli kılabilirsiniz Gece kuşağında ise sevilen dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının tekrarları ekranlara geliyor. 23:00’da ilk olarak “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 00:15’de “Buz Fırtınası” adlı film ile sürükleyici bir sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 04:00’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü ekranları renklendirecek. Fenomen dizi, hayran kitlesine güzel anlar yaşatıyor ve geceniz çok daha eğlenceli geçiyor.

Haberin Devamı