Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi

21 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin yepyeni bölümü ile başlıyor. Final olan dizinin yeni bölümlerini izleyemediyseniz hafta sonu başlayan tekrarlarını mutlaka seyretmelisiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışlı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışına giriş yapılıyor. Komedi dolu kesitler sunan dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve keyifli şekilde geçirebileceksiniz. 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı magazin programı yayında yerini alacak. Magazin dünyasına ait tüm merak edilen gelişmeleri hafta sonuna özel bu magazin programından analiz edebileceksiniz. Ünlülerin yaşamına özgü en bomba gelişmeler, detayları ile ekranlarınıza aktarılacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı yayında yerini alıyor. Siyasetten tarihe, genel kültürden yaşama, emlaktan piyasaya, siyasetten spora kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu güncel programdan analiz edebilirsiniz. Sohbet havasında geçen programa pek çok ünlü sima katılıyor ve birbirinden renkli kareler meydana çıkıyor.

14:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Eğer bu fenomen dizinin yeni bölümlerini kaçırıyorsanız bu tekrar bölümlerini hafta sonu yayınından rahatlıkla takip edebilirsiniz. 16:15’de “Çocuklar Duymasın” adlı komedi dolu dizinin son bölümü yayın akışına başlayacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyemediyseniz bu tekrarını seyretmeyi unutmayın. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Sağlıktan yaşama, emlaktan piyasaya, siyasetten politikaya kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri bu akşam bülteninden tek tek analiz edebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Polisiye kesitler sunan diziyi izlerken eğlence ve macera dolu bir akşam geçirebileceksiniz. 23:45’de “Aşk İksiri” adlı sinema filmi hayranları ile buluşacak. Sevilen film ile gecenize biraz eğlence ve hareketlilik katabilirsiniz. 01:30’da “Kıyamete Bir Kala” adlı yabancı sinema filmi ekranlar karşısına çıkıyor. Sinema filminin hemen ardından 02:45’de “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programının tekrarını seyredebileceksiniz. 03:30’da “Müzik Arası” adlı programın, 04:45’de ise “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı