Şişecam

Şişecam

Son dakika şişecam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şişecam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şişecam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şişecam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şişecam gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 şişecam haberi bulunmuştur. Tüm şişecam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şişecam’dan yeni karar! 114 milyon dolarlık yatırıma imza atılacak
Şişecam’dan yeni karar! 114 milyon dolarlık yatırıma imza atılacak Şişecam Türkiye, İtalya ve Bulgaristan’da toplam kapasitesi 20 milyon metrekareye yaklaşan üç yeni kaplamalı cam hattı için 114 milyon dolarlık yatırıma imza atacak.
3.03.2024 Ekonomi
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu AmCham Türkiye tarafından Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkı sağlayan şirketleri teşvik etmek üzere verilen “I AmChamPion Ödülleri” “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temalı etkinlikte sahiplerini buldu. Aynı gün düzenlenen Türk-Amerikan İş Zirvesi sonrasında gerçekleştirilen törende şirketlere 8 kategoride ödül verilirken, 2 iş insanı da ‘Global Türk Ödülü’ ve ‘Onur Ödülü’ aldı.
18.12.2023 Vitrin
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar Atatürk’ün ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham alan şirketler, zorlu geçen 2023 yılına rağmen 100. yılda yeni tesisler açtı. Birçok şehirde faaliyete geçen fabrikalar üretiyor, yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.
29.10.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim? Şişecam ne zaman kuruldu, Şişecam’ı kim kurdu?
Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim? Şişecam ne zaman kuruldu, Şişecam’ı kim kurdu? Şişecam, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü İsviçreli çağdaş görsel sanatçısı Simon Berger’in, 4028 çekiç darbesiyle yarattığı Atatürk portresiyle andı. Peki, Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim?
10.11.2022 Gündem
Şişecam 10 Kasım reklamı 2022! Cam sanatçısı Simon Berger kimdir? Çekiç darbesiyle Atatürk portresi yapan Simon Berger hakkında merak edilenler!
Şişecam 10 Kasım reklamı 2022! Cam sanatçısı Simon Berger kimdir? Çekiç darbesiyle Atatürk portresi yapan Simon Berger hakkında merak edilenler! Türkiye’nin en köklü şirketlerinden 87 yıllık Şişecam, kuruluşunda imzası bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ü özel bir 10 Kasım videosu ile andı. Peki, Cam sanatçısı Simon Berger kimdir? İşte Çekiç darbesiyle Atatürk portresi yapan Simon Berger…
10.11.2022 Gündem
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri ve Konda Araştırma Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.
8.06.2022 Gündem
Ev sahibi, kiracı milyonları kapsıyor! Fiyat artışlarıyla ilgili düzenleme, 10 gün içinde... Bakan Kurum duyurdu!
Ev sahibi, kiracı milyonları kapsıyor! Fiyat artışlarıyla ilgili düzenleme, 10 gün içinde... Bakan Kurum duyurdu! Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiriyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ev sahibi de kiracı da mağdur olmayacak. Çalışmamız var, Cumhurbaşkanımız açıklayacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
CFO Summit 2022 sona erdi
CFO Summit 2022 sona erdi Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CFO'ları, CFO Summit 2022’de bir araya geldi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden zirvede buluşan liderler finansal büyümenin yol haritasına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Pandeminin öngörülemeyen etkilerine vurgu yapılan etkinlikte yeni dönemde büyümenin yolunun sürdürülebilirlik ve dijitalleşmeden geçtiğine dikkat çekildi.
23.02.2022 Ekonomi
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 81 ilde tüm hızıyla sürüyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 81 ilde tüm hızıyla sürüyor! Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TEKNOFEST 21-26 Eylül'de Atatürk Havalimanı'nda başlıyor. 81 ilde 100 dene-yap atölyesi kurulmasına yönelik başlattığımız seferberlik tüm hızıyla sürüyor. Bu atölyelerin sayısı 57 ilde 66'ya ulaştı. Önümüzdeki dönemde bunları tüm illere yaygınlaştıracağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil ile ilgili tarih vererek, "Elektrikli aracımızı da 2022 sonunda banttan indirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, "TEKNOFEST 21-26 Eylül'de Atatürk Havalimanı'ndan başlıyor." dedi.
13.09.2021 Gündem
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit 2021’de bir araya geldi. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alındı.
3.06.2021 Ekonomi
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla 1 Haziran’da düzenlenecek CHRO Summit 2021’de bir araya gelecek. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alınacak.
28.05.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! İlk kez...
İş Bankası resmen duyurdu! İlk kez... İş Bankası harekete geçti. Yeni gelişme tüm vatandaşlara duyuruldu. Bankadan yapılan açıklamada pilot olarak uygulanan işlemin artık canlı ortamda da yapıldığı duyuruldu. Türkiye İş Bankası, blockchain teknolojisini kullanarak dış ticarete aracılık eden ve dış ticarette ödeme garantisi veren ilk Türk bankası oldu.
27.05.2021 Ekonomi
Borsa günü yükselişle tamamladı
Borsa günü yükselişle tamamladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 5,33 puan artarak 1.459,57 puandan kapandı. BIST 100 endeksi, güne 7,49 puan ve yüzde 0,51 kazanımla 1.461,73 puandan başladı. Gün içinde en düşük 1.459,57, en yüksek 1465,56 puanı gören BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,37 artışla 1.459,57 puandan tamamladı.
18.05.2021 Ekonomi
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Üretim durdu! Kriz çıktı, bulunamıyor
Üretim durdu! Kriz çıktı, bulunamıyor Mahalle arasındaki camcılardan inşaatçılara kadar birçok sektör cam bulamamaktan şikâyetçi. Sektörde faaliyet gösteren işletmeler camın karaborsaya düştüğünü söylerken, cam üreticileri pandemi nedeniyle sorunlar yaşandığını, cam üretim hatları da bakıma girdiği için üretimin azaldığını söylüyor.
9.03.2021 Ekonomi
Piyasalarda son durum ne? 1 Şubat 2021 piyasalarda gün sonu!
Piyasalarda son durum ne? 1 Şubat 2021 piyasalarda gün sonu! Gün içinde en düşük 1.471,54, en yüksek 1.500,88 puanı gören BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,29 değer kazanarak tamamladı. Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 1,2 azalışla 431 bin liraya geriledi.
1.02.2021 Ekonomi
Şişecam, o belgeyi alan ilk cam üreticisi oldu
Şişecam, o belgeyi alan ilk cam üreticisi oldu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Mersin'deki cam ambalaj üretim tesisi, gerçekleştirilen denetim sonucunda, TSE Kovid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazandı.
4.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Flaş ‘tapusuz sanayi’ önerisi
Flaş ‘tapusuz sanayi’ önerisi İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “Fabrika tapusu sanayicinin ahlakını bozuyor. Sanayicinin tapusu olmasın, fabrika binaları 49 yıllığına tahsis edilsin” önerisini bazı sanayiciler desteklerken, bazıları da farklı çözümler önerdi
22.10.2019 Ekonomi
Komşular ses koştu! Tartıştığı babasını silahla öldürdü
Komşular ses koştu! Tartıştığı babasını silahla öldürdü Beykoz'da bir sitenin kapıcısı evde tartıştığı oğlu tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi oğul gözaltına alınırken haberi alan yakınları sinir krizleri geçirdi.
2.01.2019 Yaşam
Borsadaki şirketlerden 65,2 milyar liralık net kar
Borsadaki şirketlerden 65,2 milyar liralık net kar Borsa İstanbul`da BIST 100 endeksi altında işlem gören şirketlerin net karı, 9 ayda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,9 artarak 65 milyar lirayı aşarken, en fazla net karı Garanti Bankası elde etti.
24.11.2018 Ekonomi
Çalışanlara erken zam
Çalışanlara erken zam Artan maliyetleri bahane ederek fırsatçılık yapan şirketler bir yanda dururken çalışanlarının yükselen enflasyon karşısında ezilmesini istemeyen Siemens, Şişecam ve Freşa 2019’u beklemeden erken zam paketlerini açıkladı. Şirketler Ocak’ta yine zam yapacağını belirtti
22.09.2018 Ekonomi
Türk şirketlerin çoğu borcunu yönetebilir
Türk şirketlerin çoğu borcunu yönetebilir Moody’s, Türk şirketlerinin refinansman riskleriyle başa çıkabilecek durumda olduğunu açıkladı. Ancak döviz geliri olmayıp da döviz borcu bulunanların riskine karşı uyardı
11.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şişecam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şişecam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.