Sır Ölüm

Sır Ölüm

Son dakika sır ölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sır ölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sır ölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sır Ölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sır ölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 sır ölüm haberi bulunmuştur. Tüm sır ölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler Güngören'de Başakşehir Futbol Kulübü'nün alt yapısında oynayan 15 yaşındaki Ömer Faruk Kayaca, parkta tartışma yaşadığı kişiler tarafından bir gün sonra bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan ve hastanede yaşam savaşı veren Kayaca'nın babaannesi Aysel Kayaca, "Benim çocuğum kanlar içerisinde yatarken, o kendi yatağında yatıyor. Benim çocuğum topçuydu, Başakşehir Spor'da alt yapıda sporcuydu. Benim çocuğumun hayatını söndürdü. Olayı gören, bilen, tanıyan varsa polisimize ihbar etsin. Bir babaanne olarak yalvarıyorum. Benim çocuğum şu anda can çekişiyor, başkalarını yakmasın" dedi.
31.07.2023 Yaşam
Rezidansta sır ölüm: Genç kız saatler sonra bulundu
Rezidansta sır ölüm: Genç kız saatler sonra bulundu Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 7 katlı apartmanın penceresinden düşen 20 yaşındaki genç kız feci şekilde can verdi. Genç kızın cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından düştüğü mazgal kesilerek çıkartıldı.
31.07.2023 Yaşam
Düzce'de sır ölüm! 13'üncün kattan düştü
Düzce'de sır ölüm! 13'üncün kattan düştü Düzce'de 13'üncü kattaki evinin balkonundan bina boşluğa düşen yüksek lisans öğrencisi Onur Salık (25), hayatını kaybetti.
1.12.2022 Yaşam
Finans dünyasını sarsan sır ölüm! Uykusunda hayatını kaybetti, tüyler ürperten iddia
Finans dünyasını sarsan sır ölüm! Uykusunda hayatını kaybetti, tüyler ürperten iddia 30 yaşındaki Amber Group'un kurucu ortağı Tiantian Kullander hayatını kaybetti. Finans dünyası bu ölümle adeta sarsıldı. Gece uykusunda hayatını kaybeden Kullander hakkında çeşitli iddialar ortaya atılsa da ölüm sebebi şu anda büyük bir sır...
28.11.2022 Dünya
Ünlü firmanın yönetici 57 katlı gökdelenden ölüme atladı! Sır ölüm ve milyar dolarlık vurgun...
Ünlü firmanın yönetici 57 katlı gökdelenden ölüme atladı! Sır ölüm ve milyar dolarlık vurgun... ABD'nin en büyük perakende mağazalar zincirlerinden biri olan Bed Bath & Beyond'da son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve şirketin finansal bir çöküş yaşaması başta ABD olmak üzere dünya basınında manşetlerde üst sıralarda yer alırken, Manhattan'ın ünlü gökdelenlerinden biri korkunç bir trajediye sahne oldu. 57 katlı binadan ölüme atlayan kişinin kimliğinin açıklanmasıyla birlikte ise deyim yerindeyse ortalık toz duman oldu…
5.09.2022 Dünya
Sinem Çiçek'in sır ölümüyle ilgili aranan araç sürücüsü yakalandı
Sinem Çiçek'in sır ölümüyle ilgili aranan araç sürücüsü yakalandı İzmir’de yol üzerinde baygın bulunduktan sonra hayatını kaybeden 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek’in şüpheli ölümüyle ilgili aranan ve genç kızın son görüntüsünde bindiği aracın sürücüsü yakalandı. Çiçek'in ölümüyle bir ilgisinin olmadığını söyleyen şüphelinin sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
25.08.2022 Yaşam
Şişli'deki otelde sır ölüm! O kadın Rus model çıktı, itiraf etti
Şişli'deki otelde sır ölüm! O kadın Rus model çıktı, itiraf etti Şişli'de önceki gün otelde kalan yabancı uyruklu bir kadın yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Talihsiz kadının Rus model Sofia Olifrenko (24) olduğu ortaya çıktı. Otele birlikte geldikleri tespit edilen F.K. , "Rum mezarlığının orada gördüm. Yürüyecek durumda değildi. Birlikte otele gittik. Odada uyuduk... Sonra çatıya gidip kendini aşağı bıraktı" dedi. Olifrenko'nun eşinin paylaşımı ise dikkat çekti. Olaydan sonra gözaltına alınan F.K. ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olifrenko'nun otele girdiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
20.07.2022 Gündem
Antalya'da sır ölüm! 34 yaşındaki genç araç içerisinde bulundu!
Antalya'da sır ölüm! 34 yaşındaki genç araç içerisinde bulundu! Antalya'nın Aksu ilçesi Serik Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir araçta 34 yaşındaki bir gencin cansız bedeni bulundu.
18.05.2022 Yaşam
30 yıldan sonra bir ilk yaşandı! Sürü halinde geldiler, vatandaşlar şaşkına döndü
30 yıldan sonra bir ilk yaşandı! Sürü halinde geldiler, vatandaşlar şaşkına döndü Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 30 yıl aradan sonra tekrar gelen turnalar vatandaşları şaşırttı. İri, uzun bacak ve boyunlu, kısa kuyruklu bir kuş türü olan ve Türkiye popülasyonu tehdit altında olan turna kuşunun Yüksekova’da 30 yıl aradan sonra görülmesi hem sevince hem de şaşkınlığa neden oldu. 
16.03.2022 Yaşam
İki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanmıştı! 13 yaşındaki İrem yaşamını yitirdi
İki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanmıştı! 13 yaşındaki İrem yaşamını yitirdi Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 13 yaşındaki İrem Cenik, tedavi gördüğü hastanede 2 gün sonra yaşamını yitirdi.
15.03.2022 Yaşam
Ukrayna’dan tahliye edilen Vanlı öğrenci, ailesine kavuştu
Ukrayna’dan tahliye edilen Vanlı öğrenci, ailesine kavuştu Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı askeri harekat sırasında, Sumy kentinde mahsur kalan Vanlı üniversite öğrencisi Vefa Kiyatmaz (23), ailesiyle buluştu.
15.03.2022 Yaşam
Bankadan kredi çekerken yakalandı! Hepsi üstünden çıktı, toplam 133 bin lira para...
Bankadan kredi çekerken yakalandı! Hepsi üstünden çıktı, toplam 133 bin lira para... Hatay’da, İstanbul'da yaşayan doktor adına sahte kimlikle bankadan kredi çekmek isteyen R.K., polis ekiplerince yakalandı. R.K.'nin; suçüstü alındığı bankadan 10 bin lira, başka bankadan 100 bin lira ihtiyaç kredisi, 23 bin lira da kredi kartından olmak üzere toplam 133 bin lira çektiği tespit edildi.
15.03.2022 Yaşam
Eşi ile kayınpederini pompalı tüfekle öldürmüştü! Cezası belli oldu
Eşi ile kayınpederini pompalı tüfekle öldürmüştü! Cezası belli oldu Bilecik'te boşanma aşamasında olduğu Cemile Nur Acar (23) ile kayınpederi Abdullah Duman'ı (48) adliye önünde pompalı tüfekle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Onur Acar'a (32), biri ağırlaştırılmış 2 kez müebbet hapis cezası verildi.
15.03.2022 Yaşam
Rezidansta sır ölüm! Erkek arkadaşı hakkında işlem başlatıldı
Rezidansta sır ölüm! Erkek arkadaşı hakkında işlem başlatıldı Esenyurt'ta 19 yaşındaki Özge Binnur Oruç'un düştüğü öne sürülen rezidansta yaşamadığı gibi misafir giriş kaydının da bulunmadığını belirlendi. Oruç'un erkek arkadaşı hakkında adli işlem başlatıldı.
15.03.2022 Yaşam
Liseli Hilal Atlas’ın sır ölümü! Kanlar içinde bulundu
Liseli Hilal Atlas’ın sır ölümü! Kanlar içinde bulundu Tüyler ürperten olay Sakarya'da meydana geldi. 15 yaşındaki lise öğrencisi Hilal Atlas'tan haber alamayan ailesi, eve gitti. Genç kızı kanlar içinde gören anne baba, sinir krizleri geçirdi. Polis, sır olayı aydınlatmak için harekete geçti.
18.02.2022 Yaşam
Hakkari'de sayaç taramasında gerginlik: 3 yaralı, 6 gözaltı
Hakkari'de sayaç taramasında gerginlik: 3 yaralı, 6 gözaltı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, sayaç taraması için Dilekli köyüne giden VEDAŞ ekipleri ile köylüler arasında gerginlik yaşandı. Arbedede 3 görevli yaralandı, jandarma ekiplerince 6 şüpheli gözaltına alındı.
18.02.2022 Yaşam
Anaokulunda sır ölüm! 4 yaşındaki çocuk...
Anaokulunda sır ölüm! 4 yaşındaki çocuk... Şişli'de, anaokulunda yemek yedikten sonra uykuya dalan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.02.2022 Yaşam
Zonguldak'ta sır ölüm! 23 yaşındaki genç kız evinde bu halde bulundu
Zonguldak'ta sır ölüm! 23 yaşındaki genç kız evinde bu halde bulundu Zonguldak’ta bir genç kız, evinde silahla vurulmuş şekilde ağır yaralı halde bulundu.
1.01.2022 Yaşam
Tarlada sır ölüm! Silahla başından vurulmuş halde bulundu
Tarlada sır ölüm! Silahla başından vurulmuş halde bulundu Kırıkkale'de bir şahıs, tarlada tabancayla başından vurulmuş halde bulundu.
26.12.2021 Yaşam
Otel odasında sır ölüm! Serdar Yazıcı'nın serbest bırakılmasına savcılıktan itiraz
Otel odasında sır ölüm! Serdar Yazıcı'nın serbest bırakılmasına savcılıktan itiraz İstanbul Maltepe'de Sedanur Şen'in otel odasındaki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada Serdar Yazıcı'nın adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmasına savcılık itiraz etti.
13.09.2021 Gündem
Maltepe'de otelde sır ölüm! Sevgilisiyle geceyi geçirdi, sabah...
Maltepe'de otelde sır ölüm! Sevgilisiyle geceyi geçirdi, sabah... Maltepe'de 24 yaşındaki kadın otel odasında ölü bulundu.
11.09.2021 Yaşam
Rezidansta sır ölüm! Üniversite öğrencisi Seda...
Rezidansta sır ölüm! Üniversite öğrencisi Seda... İstanbul'da 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Seda Nur Şen rezidans dairesinde ölü bulundu. Genç kızın kısaca "Met" olarak adlandırılan Metamfetamin isimli uyuşturucu maddeden dolayı öldüğü değerlendiriliyor.
11.09.2021 Gündem
17 yaşındaki Cemile'nin sır ölümü! 5 kişi apartmanın kapısında bırakıp kaçtı
17 yaşındaki Cemile'nin sır ölümü! 5 kişi apartmanın kapısında bırakıp kaçtı Ailesinin 6 kez kayıp başvurusunda bulunduğu Cemile Şenel, Sultangazi’deki bir evde koltuk altından silahla vurularak öldürüldü. Evdeki 5 kişi genç kızı apartmanın kapısında bırakarak kaçtı. Polis evdeki 4 kişiyi buldu, silahı ateşlediği tahmin edilen beşinci kişi aranıyor. Cemile’nin nasıl öldüğü, çapraz sorgu sırasında anlaşılacak.
8.09.2021 Gündem
Adana'da sır ölüm! Kızı uyandırmak istedi ama...
Adana'da sır ölüm! Kızı uyandırmak istedi ama... Adana’da bir süre önce bel fıtığı ameliyatı olan Aslı Demir (42), aynı odada birlikte uyuduğu kızı A.S.Ş. (17) tarafından ölü bulundu.
23.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sır Ölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sır ölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.