Silivri Cezaevi

Silivri Cezaevi

Son dakika silivri cezaevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silivri cezaevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silivri cezaevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silivri Cezaevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silivri cezaevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.400 silivri cezaevi haberi bulunmuştur. Tüm silivri cezaevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalet Bakanı Tunç: Atalay'ın davası dokunulmazlık kapsamı dışında
Adalet Bakanı Tunç: Atalay'ın davası dokunulmazlık kapsamı dışında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gezi Davası yargılamasında 18 yıl hapis cezası alan ve Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan TİP Hatay Milletvekili Şerafettin Can Atalay'ın durumuyla ilgili, "Gezi Davası anayasal düzenle ilgili bir konu. Anayasanın 14'üncü maddesindeki dokunulmazlık kapsamı dışında olan dosyalardan. Tabii ki bunun takdiri Meclis Başkanlığımız ile Yargıtay arasında yapılacak yazışmalar sonrası ortaya çıkacaktır" dedi.
7.06.2023 Gündem
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi?
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi? İsveç Yüksek Mahkemesi, FETÖ firarisi, Today’s Zaman’ın Eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesi talebini reddetti. Peki, Bülent Keneş kimdir, kaç yaşında, nereli?
19.12.2022 Gündem
Metruk binada 17 yaşındaki kıza tecavüz iddiası!
Metruk binada 17 yaşındaki kıza tecavüz iddiası! Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde metruk bir yapıda yaşandığı iddia edilen tecavüz olayına ilişkin soruşturma başlatıldı. Şüpheli bir kişi gözaltına alındı.
12.09.2022 Yaşam
İsmi değişen Silivri Cezaevi'nin yeni tabelası takıldı!
İsmi değişen Silivri Cezaevi'nin yeni tabelası takıldı! Silivri Cezaevi tabelası Marmara Cezaevi olarak değiştirildi.
12.09.2022 Gündem
İsmi değişen Silivri Cezaevi'nin yeni tabelası takıldı
İsmi değişen Silivri Cezaevi'nin yeni tabelası takıldı Adalet Bakanlığı, Silivri Belediye Başkanı Yılmaz'ın dilekçesi üzerine Silivri Cezaevi’nin adının 'Marmara Cezaevi' olarak değiştirilmesi kararını aldı. Silivri Cezaevi'nin tabelası bugün yeni ismi ile değiştirildi.
12.09.2022 Gündem
Silivri Cezaevi'nin yeni adı Marmara Cezaevi oldu
Silivri Cezaevi'nin yeni adı Marmara Cezaevi oldu Adalet Bakanlığı, Silivri Cezaevi'nin ismini Marmara Cezaevi olarak değiştirdi.
5.09.2022 Gündem
Silivri Belediyesi'nden bakanlığa cezaevi ismi değişikliği başvurusu
Silivri Belediyesi'nden bakanlığa cezaevi ismi değişikliği başvurusu Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cezaevi'nin adının 'İstanbul Batıkapısı' olarak değiştirilmesi için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.
2.09.2022 Gündem
Canan Kaftancıoğlu'nun parti üyeliği düşürüldü
Canan Kaftancıoğlu'nun parti üyeliği düşürüldü CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun siyasi parti üyeliği, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düşürüldü.
14.06.2022 Siyaset
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'da 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasının onanmasının ardından kesinleşen cezasının infazı için teslim olmak üzere adliyeye geldi. İnfaz Savcılığınca işlemleri tamamlanan Kaftancıoğlu, Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Peki, Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
31.05.2022 Gündem
Canan Kaftancıoğlu tutuklandı mı, cezaevine mi girdi? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu neden tutuklandı, ceza aldı?
Canan Kaftancıoğlu tutuklandı mı, cezaevine mi girdi? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu neden tutuklandı, ceza aldı? Canan Kaftancıoğlu tutuklandı mı, cezaevine mi girdi? 4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, cezanın infazı için Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Peki, Canan Kaftancıoğlu neden ceza aldı?
31.05.2022 Siyaset
İnfaz işlemleri tamamlanan Canan Kaftancıoğlu Silivri Cezaevine gönderildi
İnfaz işlemleri tamamlanan Canan Kaftancıoğlu Silivri Cezaevine gönderildi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'da 4 yıl 11 aylık hapis cezasının onanmasının ardından kesinleşen cezasının infazı için teslim olmak üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. İnfaz Savcılığınca işlemleri tamamlanan Kaftancıoğlu, Silivri Cezaevi'ne gönderildi.   
31.05.2022 Gündem
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp...
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp... Bolu'da mahkumlara uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla 15 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan infaz koruma memuru Yaşar S., kendisine A.T. isimli cinayet hükümlüsünün iftira attığını söyledi. Hannibal gibi A.T.’nin insan eti yediğini öne süren Yaşar S. savunmasında, "A.T. hep sorun çıkaran bir mahkumdur. Bildiğim kadarıyla A.T., meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp, cezve içerisinde pişirip yiyen, ayrıca boğazını kesip parmağını boğazına sokan birisidir. O yüzden kendisine itibar edilmemesi gerekir" dedi.
13.10.2021 Gündem
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı!
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı! Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu'na, İstanbul Jandarma Komutanı iken kumpas kurarak terfisini engelleyen ve onun yerine FETÖ'cü Hamza Celepoğlu'nun önünü açan yargı mensuplarından Kenan Karabeyeser, Ankara'da FETÖ'nün gaybubet evinde yakalandı.
8.06.2021 Gündem
Erkan Akkuş hakkında istenen ceza belli oldu
Erkan Akkuş hakkında istenen ceza belli oldu FETÖ’ye yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında İzmit’te yakalanarak cezaevine gönderilen Bugün TV ve Kanaltürk TV Genel Yayın Yönetmeni ve spiker Erkan Akkuş hakkında dava açıldı. Akkuş’ın ‘Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak ’suçundan 15 yıla kadar hapsi isteniyor.
12.11.2020 Gündem
Yeni detaylar ortaya çıktı! 'Kasetin var'
Yeni detaylar ortaya çıktı! 'Kasetin var' Organize suç örgütü kurmak ve yönetmek suçundan yargılanan Adnan Oktar’ın kadınları kendine nasıl bağladığı ile alakalı yeni bir mektup ortaya çıktı. Kod adı ‘Kelebek’ olan Aslınur Alçakakan’ın Adnan Oktar’a yazdığı mektupta, “Daha önce beni korkutacak şeyler söyledin işte, kasetin var iması” ifadeleri yer aldı.
10.11.2020 Yaşam
Enver Altaylı’dan ‘FETÖ'nün gayrimeşru işler imamına’ Kozinoğlu’nun durdurulması mesajı
Enver Altaylı’dan ‘FETÖ'nün gayrimeşru işler imamına’ Kozinoğlu’nun durdurulması mesajı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt yöneticisi olmak ve casusluk suçlarından hakkında açılan davada yargılaması süren tutuklu sanık eski MİT’çi Enver Altaylı’nın iddianamesinde Kaşif Kozinoğlu ile ilgili ayrıntı dikkat çekti. Altaylı’nın, örgütün, yurt dışındaki okullarının kapatılmasında etkin rolü nedeniyle hedef tahtasına koyduğu MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun durdurulması için FETÖ/PDY’nin ‘gayrimeşru işler imamı’ Dilaver Azim’e mesaj gönderdiği ortaya çıktı.
29.10.2020 Gündem
DEAŞ'li teröristten kan donduran itiraf! "Kafa kesen infazcı benim"
DEAŞ'li teröristten kan donduran itiraf! "Kafa kesen infazcı benim" İstanbul'da sahte kimlikle yakalanarak tutuklanan DEAŞ üyesi yargılandığı mahkeme tarafından hapse mahkûm edilince itirafçı olmaya karar verdi. DEAŞ'lı teröristin savcılıkta verdiği ifade kan donduran cinsten... İ.Y. isimli terörist, 2012-2013 yıllarında Suriye'de bulunduğu sırada infazlar gerçekleştirdiğini belirtti. Bir kişinin kafasını kestiğini, bu infaz sırasında videosunun çekildiğini itiraf etti. Videodaki infazcı teröristin İ.Y. olduğu Kriminal Polis Laboratuvarı raporuyla da tespit edildi. Şüpheli infazcı bu suç kapsamında da tutuklandı.
10.10.2020 Gündem
22 yıldır şiddet gören Hatice'nin eşi tutuklandı
22 yıldır şiddet gören Hatice'nin eşi tutuklandı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde oturan 3 çocuk annesi Hatice Bengi'nin (39), sürekli şiddete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu 22 yıllık eşi Hüseyin Bengi, Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine çıktığı mahkemece tutuklandı.
3.08.2020 Yaşam
22 yıllık işkence! 'Sabaha kadar korku ve çaresizlik içinde bekledim'
22 yıllık işkence! 'Sabaha kadar korku ve çaresizlik içinde bekledim' Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Hatice B. (39), 22 yıllık eşi H.B. tarafından sürekli şiddete maruz kaldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Daha öncesinde birçok kez boşanma davası açtığını ancak ailesi nedeniyle geri çektiğini söyleyen Hatice B., "Kendimden çok çocuklarıma zarar vermesinden endişe ediyorum. Bu şiddet 22 yıldır sürüyor" dedi. H.B.'nin şikayetin ardından gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı öğrenildi.
1.08.2020 Gündem
FETÖ'den yargılanan Mehmet Baransu'nun cezası belli oldu
FETÖ'den yargılanan Mehmet Baransu'nun cezası belli oldu Mersin’de aralarında Mehmet Baransu’nun da bulunduğu 70 sanıklı FETÖ davasında karar çıktı. Baransu 3 suçtan toplam 19 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
19.07.2020 Gündem
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
'Beni yakan FETÖ’cü savcıyı Almanya’da buldum' Bileğindeki detay...
'Beni yakan FETÖ’cü savcıyı Almanya’da buldum' Bileğindeki detay... Emekli astsubay Erdem Kılıç, FETÖ’nün kumpas davasında 3 yıl tutuklu kaldı, 51 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşlemediği bir suç için hapse girmek yerine Almanya’ya gitti. Bu arada 15 Temmuz darbe girişimi olunca, kendisini hapse atan FETÖ’cü savcılar, hâkimler Almanya’ya kaçtı. Erdem Kılıç, ‘adalet’ arayaşını bu kez Almanya’da firari FETÖ’cülerin peşine düşerek sürdürdü. Kendisini tutuklayan eski savcı Hikmet Usta’yı, yaşadığı şehirde buldu. Hürriyet, film gibi öykünün kahramanı Kılıç’la konuştu, Hikmet Usta’nın izini sürdüğü görüntülere ulaştı.
1.07.2020 Gündem
Halis Bayancuk hakkında yeni gelişme
Halis Bayancuk hakkında yeni gelişme SAKARYA'da terör örgütü IŞİD'in üst düzey yöneticisi olduğu iddiasıyla yaklaşık 3 yıldır tutuklu yargılanan Halis Bayancuk'un bugün tahliyesine karar verildi. Savcılığın karara itiraz etmesi üzerine Bayancuk hakkında cezaevinden çıkamadan üst mahkemece tutuklama kararı çıkarıldı.
9.04.2020 Gündem
Adnan Oktar suç örgütüne yeni iddianame! İğrençlik zinciri ortaya çıktı...
Adnan Oktar suç örgütüne yeni iddianame! İğrençlik zinciri ortaya çıktı... Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yeni bir iddianame düzenlendi. Adnan Oktar'ın bir numaralı şüpheli olduğu iddianamede, toplam 18 şüpheli yer aldı. Ana davadan tutuklu bazı şüphelilerin, müştekileri şikâyetlerinden vazgeçirmek için cezaevinden tehditte bulunduğu iddianamede yer aldı.
11.03.2020 Gündem
Başsavcılık o iddialar hakkında açıklama yaptı
Başsavcılık o iddialar hakkında açıklama yaptı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şehit MİT mensubunun kimlik bilgilerinin ifşa edilmesi soruşturmasıyla ilgili açıklama yaparak, Şüphelilerden B.P'nin tutuklu olarak bulunduğu Silivri Cezaevi'nde 7 Mart 2020 tarihinde darp edildiğine ilişkin yapılan haberler gerçek dışıdır" ifadelerini kullandı.
9.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Silivri Cezaevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silivri cezaevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.