Şilan

Şilan

Son dakika şilan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şilan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şilan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şilan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şilan gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 şilan haberi bulunmuştur. Tüm şilan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silah satan kişinin evine operasyon: Çuvaldan onlarca tabanca çıktı
Silah satan kişinin evine operasyon: Çuvaldan onlarca tabanca çıktı Adana'da Seyhan polisi silah ticareti yaptığı öne sürülen şüphelinin evine yaptığı operasyonda 31 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda tabanca parçaları ele geçirdi.
18.03.2024 Adana
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Sultangazi’de trafikte makas atarak ilerleyen araç, yol kenarına bırakılan dampere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
18.01.2024 Gündem
MİT'ten Irak'ın kuzeyinde nokta operasyon! PKK/KCK'lı terörist Erdinç Bolcal etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ın kuzeyinde nokta operasyon! PKK/KCK'lı terörist Erdinç Bolcal etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) PKK/KCK'nın sözde Şilan Guyi Akademi sorumlusu 'Ali Xebat' kod adlı Erdinç Bolcal'ı Irak'ın Süleymaniye şehrinde etkisiz hale getirdi.
25.12.2023 Gündem
Magandaların silahından çıkan saçmalar otomobillere isabet etti
Magandaların silahından çıkan saçmalar otomobillere isabet etti Antalya’da otomobil içerisindeki magandaların silahından çıkan saçmalar oto galerisindeki 2 otomobile isabet etti. Kimsenin yaralanmadığı olayda sokak üzerinde kimsenin olmaması faciayı önledi.
28.09.2023 Yaşam
Kuruçeşme'de restorasyon çalışmalarında 4 katlı bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı
Kuruçeşme'de restorasyon çalışmalarında 4 katlı bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yapılan 4 katlı yol yalısı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Göçük altında kalan 2 kişiden biri hafif yaralı olarak kurtarıldı, itfaiye tarafından ağır yaralı olarak çıkarılan stajyer mimar Atilla Aydın (22), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
12.08.2023 Gündem
Diş ağrısıyla hastaneye gitti! Şilan'ın kahreden sonu
Diş ağrısıyla hastaneye gitti! Şilan'ın kahreden sonu Hakkari'de baş ve diş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede beyninde tümör olduğu belirlenip, ameliyat edilen Şilan Temel (26), yaşamını yitirdi.
4.08.2023 Yaşam
Şilan Makal'ın bikinili paylaşımlarına beğeni yağdı!
Şilan Makal'ın bikinili paylaşımlarına beğeni yağdı! Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan ve 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, yaz sezonunu açtı. Bikinili pozlarını paylaşan bir çocuk annesi Makal, düzgün fiziğiyle herkesin dikkatini çekti.
15.06.2023 Magazin
MİT'ten nokta operasyon! Sabah Oğur etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Sabah Oğur etkisiz hale getirildi MİT, kırmızı kategoride aranan ve orman yangını eylemlerinden sorumlu olan PKK/KCK'lı Sabah Oğur'u, Suriye'nin Halep kentindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.
28.09.2022 Gündem
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Mahmur Kampı'na yönelik operasyonu sonucu PKK/KCK'lı teröristler Hatip Güney ve Aya Ahmet Süleyman Türkiye'ye getirildi.
14.09.2022 Gündem
Bindiği otobüste, çuvala konulmuş kedileri fark edip kurtardı
Bindiği otobüste, çuvala konulmuş kedileri fark edip kurtardı Diyarbakır'da kucağında bebeği ile otobüse binen Şilan Koyuncu (29), bir kadının tuttuğu çuvalın içinde kedilerin olduğunu fark etti. Kadına tepki gösterip, çuvalı alan Koyuncu, 2'si yavru 3 kediyi kurtardı. Kadından şikayetçi olduğunu belirten Koyuncu, "Çuvalı vermeyince, yalan söyleyerek, kendimi dernek başkanı olarak tanıttım. Polis çağırıp, onu içeri attıracağımı söyledim. O zaman korktu ve çuvalı verdi. Sonra kaçma derdine düştü" dedi.
25.08.2022 Yaşam
Sosyal medyadaki silahlı görüntülerle ilgili yeni gelişme
Sosyal medyadaki silahlı görüntülerle ilgili yeni gelişme İstanbul Emniyet Müdürlüğü, çok sayıda uzun namlulu silah ve kılıçla görüntü çekip sosyal medya hesabından paylaşan Ahmet Sivri'nin gözaltına alındığını açıkladı.
26.07.2022 Yaşam
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti Gri listede aranırken PKK’dan kaçan Merdan Rüştü Ovalıoğlu, ifadesinde, 7 Haziran 2015 seçimlerinde HDP’nin milletvekili listesinin Kandil’de hazırlandığını, adaylarla burada tek tek görüşüldüğünü söyledi. Ovalıoğlu, 12’si halen milletvekili 17 kişiyle ilgili tanıklıklarını ayrıntılarıyla anlattı.
22.07.2022 Gündem
Şilan Makal eşi ve oğluyla tatil sezonunu açtı!
Şilan Makal eşi ve oğluyla tatil sezonunu açtı! 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, 2020 yılında Başakşehirde oynayan Şener Özbayraklı ile dünyaevine girdi. Geçtiğimiz yaz sonu oğlunu kucağına alan Makal, tatil sezonunu Göcek'te açtı. Ailesiyle tekne tatiline çıkan ünlü isim, fit vücuduyla dikkat çekti.
9.06.2022 Magazin
Sır cinayetin arkasından organ mafyası çıktı! İskeleti çoban bulmuştu
Sır cinayetin arkasından organ mafyası çıktı! İskeleti çoban bulmuştu Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2018'de kaybolduktan 2 yıl sonra çoban tarafından bulunan iskeletinden kimliği belirlenen Burhan Aykurt'un (35), organ ticareti yapan kişiler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma kapsamından gözaltına alınan Yasin İkiz, "Burhan'a yakınlaşmak için kadın ismi ve fotoğrafıyla Facebook'ta hesap açtım. Bir süre yazıştıktan sonra Burhan'ı beraber zaman geçirmek için ormanlık alana çağırdım. Amcam Şeref İ. ve yanındaki 3 kişi organ ticareti için cinayeti işledi" diyerek cinayeti itiraf etti. Yasin İkiz tutuklanırken, soruşturma kapsamında amca Şerif İ. de yakalandı.
17.02.2022 Gündem
Falyalı cinayetinde Söylemez detayı! Teslim edilemiyor
Falyalı cinayetinde Söylemez detayı! Teslim edilemiyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 8 Şubat akşamı uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şoförü Murat Demirtaş ile birlikte öldürülen kumarhane işletmecisi Halil Falyalı cinayeti kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan Mustafa Söylemez ile iki adamının "Devletin Egemenlik İlkesi" gereği KKTC makamlarına teslim edilmeyeceği ve soruşturmaya gölge düşürmemek için çözüm yolları arandığı öğrenildi.
12.02.2022 Yaşam
Şilan Topal'ı kaçıran boşanma aşamasındaki eşi tekrar gözaltına alındı
Şilan Topal'ı kaçıran boşanma aşamasındaki eşi tekrar gözaltına alındı Şişli'de boşanma aşamasındaki eşini kaçırdığı iddiasıyla yargılandığı davada tahliye kararı verilen Mithat Topal, hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından tekrar gözaltına alındı.  
3.02.2022 Gündem
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
'Ece Üner İle Susma' Şilan Topal'ın 107 günlük evlat hasretini sona erdirdi
'Ece Üner İle Susma' Şilan Topal'ın 107 günlük evlat hasretini sona erdirdi İstanbul'da boşanmak istediği eşi tarafından kaçırıldıktan 3 gün sonra kurtarılan Şilan Topal, 'Ece Üner İle Susma' programına katılarak, kaçırılan oğlunun bulunmasını istiyordu. Şilan Topal'ın eşinin ailesi tarafından kaçırıldığı belirlenen oğlu Yamaç, polis tarafından babaannesinin evinde bulundu.
5.11.2021 Yaşam
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları...
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları... Milli İstihbarat Teşkilatı, MOSSAD'ın 15 kişilik casusluk şebekesini önceki gün çökertti. Ancak bu ilk değil. Teşkilat son 6 yıl içinde 20'ye yakın kritik operasyona imza attı; yurtiçinde ve sınır ötesinde istihbarat servislerini, teröristleri, devlet sırlarını satanları yakalayarak adalete teslim etti.
23.10.2021 Gündem
'Sen gidersen kız kardeşini alırım!' Genç kadının kan donduran hikayesi
'Sen gidersen kız kardeşini alırım!' Genç kadının kan donduran hikayesi Mithat Topal’ın 13 yaşındayken kaçırdığı Şilan Topal’ın İstanbul’da başlayan, Bingöl’de eziyetlerle devam eden ve canını kurtarmak için neredeyse il il Türkiye’yi dolaştığı kâbusunun izleri dava dosyalarında ortaya çıktı.
27.09.2021 Yaşam
Şilan Topal'ı kaçıran şüpheli adliyeye sevk edildi
Şilan Topal'ı kaçıran şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul Şişli'de boşanma aşamasındaki eşini kaçırdığı iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan Mithat Topal (27) adliyeye sevk edildi. Şüpheli emniyet binası çıkışında "Ben eşimi kaçırmadım." dedi. Şüpheli Mithat Topal'ın daha önceden çeşitli suçlardan birçok kez polise geliş kaydı olduğu öğrenildi.
10.09.2021 Gündem
İstanbul'un göbeğinde eşini kaçıran kişi yakalandı
İstanbul'un göbeğinde eşini kaçıran kişi yakalandı Şişli'de boşanma aşamasında olduğu eşi Şilan Topal’ı zorla taksiye bindirerek kaçıran Mithat Topal polis ekiplerince yakalandı.
9.09.2021 Yaşam
Zorba kocası tarafından İstanbul'un göbeğinde kaçırıldı
Zorba kocası tarafından İstanbul'un göbeğinde kaçırıldı Şişli'de bir çocuk annesi Şilan Topal, boşanma aşamasında olduğu eşi Mithat Topal tarafından babasının evinin önünden zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
9.09.2021 Yaşam
Şişli'de kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından böyle kaçırıldı
Şişli'de kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından böyle kaçırıldı Şişli'de bir çocuk annesi Şilan Topal, boşanma aşamasında olduğu eşi Mithat Topal tarafından babasının evinin önünden zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
8.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şilan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şilan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.