Silahlı Soygun

Silahlı Soygun

Son dakika silahlı soygun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silahlı soygun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silahlı soygun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silahlı Soygun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silahlı soygun gelişmeleri de dahil olmak üzere 393 silahlı soygun haberi bulunmuştur. Tüm silahlı soygun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
İran’da 5 soyguncu idam edildi
İran’da 5 soyguncu idam edildi İran’ın farklı eyaletlerinde 14 ayrı silahlı soygun gerçekleştiren 5 kişi, idam edildi.
1.01.2024 Dünya
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan "Silahlı Organize Suç Örgütünün" Elebaşı olan Shaun Monaghan'ın İstanbul'da yakalandığını duyurdu.
6.12.2023 Gündem
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
Genç kıza evde tecavüz etmeye çalıştı, direnince katletti! İdamdan önce son sözleri kan dondurdu
Genç kıza evde tecavüz etmeye çalıştı, direnince katletti! İdamdan önce son sözleri kan dondurdu Genç kızı gizlice takip eden 19 yaşındaki sapık dehşeti yaşattı. Önce tecavüz etmeye kalkıştı, genç kız direnince de 37 bıçak darbesiyle katletti. 37 yılın ardından geçtiğimiz günlerde idam edilen cani katilin son sözleri odadakilerin kanını dondurdu.
6.05.2023 Dünya
15 yaşında polis katili oldu! İdam tarihi 44 yıl sonra duyurulması büyük tepkilere yol açtı
15 yaşında polis katili oldu! İdam tarihi 44 yıl sonra duyurulması büyük tepkilere yol açtı 15 yaşında polis katil olan Donald Dillbeck'in idam tarihi 44 yıl sonra açıklandı. ABD'de 23 Ocak tarihinde idam edileceği tarih duyurulan katil, halkta büyük tepkilere yol açtı.
26.01.2023 Dünya
İdamından kaçtı ama dışarıda yine öldü! Bir ceset, iki senaryo...
İdamından kaçtı ama dışarıda yine öldü! Bir ceset, iki senaryo... Dağ yürüyüşüne çıktılar, yol üzerinden geçen arabaya bindiler. Bindikleri aracın içinde hayatlarını değiştirecek olaylar yaşayacaklarını bilmiyorlardı. İdam cezası verilen genç, hapiste ölüm gününü beklerken kaçış planını devreye aldı. İdamına günler kala hapisten kaçsa da ölümden kurtulamadı. İşte detaylar...
30.12.2022 Dünya
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor Koronavirüs pandemisi ve maymun çiçeği kabusu sonrası korkutan salgın haberleri gelmeye devam ediyor. Üç virüs birleşti, İngiltere’de yeni bir kabus daha baş gösterdi. Ülkede Strep A enfeskiyonu vakaları artarken, bir ilkokul öğrencisinin hastalığa yenik düşmesi ile ölü sayısı 8'e yükseldi. Yetkililerden art arda uyarılar gelirken, son dönemde solunum yollarında 'üçlü virüs' olarak bir arada görülen bir salgın da patladı. Uzmanlar insan vücudunu sarsan bu virüsle ilgili ‘ölümcül’ açıklaması yaptı.
6.12.2022 Dünya
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp,  markete giren soyguncu, paraları isterken tabancayla bir el ateş etti. Market işletmecisi koltuğundan kalkıp kaçınca, hırsız da korkup soygun yapmadan kaçtı.
5.12.2022 Yaşam
İşlettiği büfeyi soymak isteyenleri silahla kovaladı!
İşlettiği büfeyi soymak isteyenleri silahla kovaladı! Almanya'ya yerleşen emekli Almanca öğretmeni Alparslan Metin (54), işlettiği büfeyi soymaya kalkışan maskeli ve silahlı 3 kişiyi silah çekerek kovaladı. Metin, mahallenin gençlerinin şaka yaptığını sandığını belirterek, "Önceki yıllarda da aynı şekilde bir hadise yaşadığımız için silah bulunduruyordum. Ben de bağırarak silahımı çektim; bunlar kaçtılar, gittiler" dedi.
13.11.2022 Vatan TV
İstanbul’da dehşet anları! Oyun yaşında silahlı saldırıya maruz kaldı
İstanbul’da dehşet anları! Oyun yaşında silahlı saldırıya maruz kaldı Kağıthane’de bir tatlıcı dükkanına düzenlenen silahlı saldırıda biri çocuk olmak üzere iki kişi yaralandı. Oyun oynama yaşında silahlı saldırıya maruz kalan küçük çocuk korku dolu anlar yaşarken, diğer yaralı ise sekerek tatlıcıdan çıkıp yardım istedi. Dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansırken, polis kimliğini tespit ettiği maskeli saldırganların peşine düştü.
6.08.2022 Yaşam
Aden Körfezi tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Aden Körfezi tezkeresi TBMM'de kabul edildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali kara suları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılması hakkındaki Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
2.02.2022 Gündem
Bursa'da kuyumcu soydu, altın sayarken böyle yakalandı
Bursa'da kuyumcu soydu, altın sayarken böyle yakalandı Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, bir kuyumcudan 100 bin TL değerinde altın çalan silahlı soyguncu K.İ. (24), polisin 6 saatlik takibi sonucu, İstanbul'da 3 suç ortağıyla birlikte altınları sayarken yakalandı. Silahlı soygun anları, iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.
11.11.2021 Yaşam
Ünlü ressam Monet’in 1,4 milyon dolarlık tablosu, hırsızların hedefi oldu
Ünlü ressam Monet’in 1,4 milyon dolarlık tablosu, hırsızların hedefi oldu Ünlü Fransız ressam Claude Monet’in Hollanda’daki Zaans Müzesi’nde yer alan 1,4 milyon dolar değerindeki ‘De Voorzaan en de Westerhem’ adlı tablosu silahlı hırsızların hedefi oldu.
19.08.2021 Dünya
TSK'nin Aden Körfezi'ndeki görev süresi bir yıl daha uzatıldı
TSK'nin Aden Körfezi'ndeki görev süresi bir yıl daha uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali kara suları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin bir yıl daha uzatılmasına dair TBMM kararı Resmi Gazete'de yer aldı.
28.01.2021 Gündem
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'te kabul edildi
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresini 1 yıl daha uzatan tezkere kabul edildi.
26.01.2021 Siyaset
Başkentte bankada soygun girişimi! Bir kişi yaralandı
Başkentte bankada soygun girişimi! Bir kişi yaralandı Ankara'da sabah saatlerinde meydana geldiği öğrenilen bankada soygunu girişimi esnasında güvenlik görevlisinin müdahalesi sonucunda şahıs kıskıvrak yakalandı. Bu esnada bir vatandaşın da yaralandığı öğrenildi.
14.12.2020 Yaşam
Corona virüsten kaçtı idam edildi
Corona virüsten kaçtı idam edildi İran'ın batısındaki Kürdistan eyaletine bağlı Sakız ilçesindeki cezaevinden yeni tip corona virüs (Kovid-19) korkusuyla kaçan 74 mahkumdan 65'inin yakalandığı ve firarı organize edenlerden bir mahkumun idam edildiği bildirildi.
11.04.2020 Dünya
5 maskeli kişi tarafından silahlı soygun! İşte o anlar...
5 maskeli kişi tarafından silahlı soygun! İşte o anlar... 5 maskeli kişi tarafından silahlı soygun! İşte o anlar...
23.02.2020 Haber
Asker gönderme tezkeresi TBMM'den geçti
Asker gönderme tezkeresi TBMM'den geçti TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
5.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu
Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 10 Şubat 2020'den itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
3.02.2020 Siyaset
İşte o an! Kara çarşaf giyip...
İşte o an! Kara çarşaf giyip... Erzincan’da, kara çarşaf giyerek kuyumcuya giren silahlı soyguncu ile kuyumcu arasında yaşanan mücadelenin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Soyguncunun, üzerindeki çarşaf nedeniyle belindeki silahı çıkarabilmek için uzun süre uğraşması dikkati çekti. Bu sırada soyguncu ile kuyumcunun dakikalar süren mücadelesi saniye saniye görüntülendi.
21.01.2020 Yaşam
Bursa'da silahlı soygun!
Bursa'da silahlı soygun! BURSA'da, markete giren kimliği belirsiz kişi, kasiyere tabanca doğrultup, kasadaki 3 bin TL'yi ve cep telefonunu alıp, kaçtı. Soyguncuyu yakalamak için çalışma başlatıldı.
12.01.2020 Yaşam
Avcılar'da hareketli dakikalar! Banka soyuldu
Avcılar'da hareketli dakikalar! Banka soyuldu Avcılar Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi'nde bir banka şubesinde silahlı soygun gerçekleşti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gelen bilgilere göre zanlı soygunu oyuncak silahla gerçekleştirdi.
27.12.2019 Gündem
Antalya'da bankada soygun girişimi! Özel harekat devreye girdi
Antalya'da bankada soygun girişimi! Özel harekat devreye girdi Antalya'da bir bankaya giren silahlı kişi, soygun girişiminde bulundu. Banka personeli ve içerideki müşterileri çıkartıp güvenlik personelini rehin alan soyguncuyu etkisiz hale getirmek için çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Gelen son dakika haberine göre; silahlı soygun girişiminde bulunan zanlı, ikna edilerek gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Silahlı Soygun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silahlı soygun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.