Silahlı Kişi

Silahlı Kişi

Son dakika silahlı kişi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silahlı kişi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silahlı kişi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silahlı Kişi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silahlı kişi gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.340 silahlı kişi haberi bulunmuştur. Tüm silahlı kişi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Site içinde dehşeti yaşadı! Saldırı anları saniye saniye kaydedildi...
Site içinde dehşeti yaşadı! Saldırı anları saniye saniye kaydedildi... Antalya’nın Alanya ilçesinde kiracı, site içerisinde güneş gözlüklü ve şapkalı bir kişi tarafından ayağından tabancayla vuruldu. Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
27.09.2023 Gündem
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti Çekmeköy'de bir iş insanının evine giren gaspçı, iş insanın eşi ve kızının başına silah dayayarak evde bulunan bir miktar ziynet eşyası, para ve garajdaki aracı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, biri iş insanının şoförü 2 kişiyi gözaltına aldı.
20.05.2023 Yaşam
AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! Kurtulmuş: Zanlı gözaltında
AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! Kurtulmuş: Zanlı gözaltında Adana'nın Çukurova ilçesinde AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya ilişkin açıklamalar peş peşe geldi.
20.04.2023 Gündem
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı Sultangazi'de park meselesi yüzünden başlayan tartışmada kan aktı. Taraflardan biri silahla kovaladığı müteahhitti kolundan vurdu. Kovalamaca güvenlik kameralarına yansırken kaçan saldırgan kısa süre sonra yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2023 Gündem
Antalya'da banka müdürü, şubede rehin alındı
Antalya'da banka müdürü, şubede rehin alındı Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürü, kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı. Durumun bildirilmesiyle gelen polis ekipleri, banka şubesi önünde önlem alırken, çalışma başlattı.
12.08.2022 Haber
Semih Tufan Gülaltay’ın ofisinde çatışma! Saldırgan öldü
Semih Tufan Gülaltay’ın ofisinde çatışma! Saldırgan öldü Ulusal Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay’ın Maltepe’deki ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Ofiste bulunan Gülaltay’ın şoförü silahlı saldırgana ateş açarak karşılık verdi. Çatışmada silahlı saldırgan olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırı sırasında ofisinde olmadığı öğrenilen Gülaltay, "Şoförümle yaptıkları çatışmada saldırganlardan birini şoförüm öldürdü" dedi. 
27.05.2022 Gündem
Esenyurt'taki lüks sitede silahlı kavga! 'Kayyum sitemize mafyayı getirmiş, bizi tehdit ediyorlar'
Esenyurt'taki lüks sitede silahlı kavga! 'Kayyum sitemize mafyayı getirmiş, bizi tehdit ediyorlar' İstanbul Esenyurt’ta, site sakinleri ile sitenin yöneticileri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada ölen ya da yaralanan olmadı. Daha önceden de iki taraf arasında gerginlik yaşanmıştı. Site sakini, "Sitemize bir buçuk yıl önce kayyum atandı. Bu kayyumun içeride bulunan 50 tane siyah takım elbiseli adamı bizim sitemizi soyuyorlar. Sitemize mafyayı getirmiş, bizi tehdit ediyorlar. 'Size gününüzü göstereceğiz' diyorlar." dedi. Diğer bir site sakini ise, "Site sakini bir kadına saldırı olduğu için eşi ve güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Bizi tehdit ettiler. Yönetim müdürü ve içerideki güvenlikler ‘Biz size göstereceğiz, soracağız, hepinizi yazdık' dediler" ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Yaşam
Küçükçekmece'de kahvehaneye silahlı saldırı: 2 yaralı
Küçükçekmece'de kahvehaneye silahlı saldırı: 2 yaralı  Küçükçekmece'de silahlı kişi, bir kahvehaneye ateş açtı.  Saldırgan hızla olay yerinden uzaklaştı. Kahvehanedeki iki kişinin yaralandığı saldırı anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.  
16.01.2022 Gündem
Kraliçe Elizabeth'in bulunduğu kalenin arazisine giren silahlı kişi yakalandı
Kraliçe Elizabeth'in bulunduğu kalenin arazisine giren silahlı kişi yakalandı İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in, Noel’i geçirmek üzere gittiği Windsor Kalesi’ne ait araziye izinsiz giren silahlı kişi tutuklandı.
25.12.2021 Dünya
Irak ordusu harekete geçti... Plan uygulamaya konuldu! PKK Sincar’dan çıkarılacak
Irak ordusu harekete geçti... Plan uygulamaya konuldu! PKK Sincar’dan çıkarılacak Bağdat, güvenlik güçlerinin Sincar'da konuşlanma planının uygulanmaya başladığını duyurdu. Plan sayesinde ilçede güvenlik ve istikrarın tahsis edilmesinin, yerinden edilenlerin evlerine dönmesini sağlayacağı kaydedilerek, ‘Güvenlik güçleri, Sincar ilçesi ve ona idari olarak bağlı bölgelerdeki istikrarı sağlama icraatına devam edecek’ ifadeleri kullanıldı.
1.12.2020 Gündem
Antalya'da bankada soygun girişimi! Özel harekat devreye girdi
Antalya'da bankada soygun girişimi! Özel harekat devreye girdi Antalya'da bir bankaya giren silahlı kişi, soygun girişiminde bulundu. Banka personeli ve içerideki müşterileri çıkartıp güvenlik personelini rehin alan soyguncuyu etkisiz hale getirmek için çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Gelen son dakika haberine göre; silahlı soygun girişiminde bulunan zanlı, ikna edilerek gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem
Maltepe'de hareketli gece! İki grup arasında şok kavga
Maltepe'de hareketli gece! İki grup arasında şok kavga Maltepe'de gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada iki kişi yaralanırken dört kişi otomobilleriyle olay yerinden kaçtı.
30.11.2019 Gündem
Brezilya’da silahlı bir kişi 32 yolcuyu rehin aldı
Brezilya’da silahlı bir kişi 32 yolcuyu rehin aldı Brezilya’da yolcu otobüsünde silahlı adam, 32 yolcuyu rehin aldı. Otobüsün bulunduğu otoyol tamamen trafiğe kapatıldı.
20.08.2019 Dünya
Bir takım böyle yok oldu!
Bir takım böyle yok oldu! Kariyerinin en önemli transferini gerçekleştirdikten iki gün sonra bindiği uçağın çakılması sonucu yaşamını yitiren Arjantinli futbolcu Emiliano Sala, spor dünyasının sıra dışı şekilde ölen isimlerini akla getirdi.
8.02.2019 Şampiy10
Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi'nde silahlı kişi hareketliliği
Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi'nde silahlı kişi hareketliliği Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi'nde bir doktoru silahla rehin aldığı belirtilen kişi gözaltına alındı.
6.02.2019 Gündem
Banka şubesinde korku dolu anlar...
Banka şubesinde korku dolu anlar... Şanlıurfa'da silahlı kişi ya da kişiler, girdikleri banka şubesinden bir miktar para ile etkisiz hale getirdikleri güvenlik görevlisinin silahını gasp edip, kaçtı.
8.01.2019 Yaşam
Beykoz'da silahlı market soygunu!
Beykoz'da silahlı market soygunu! Beykoz'da silahlı bir kişi, girdiği marketten yaklaşık 8 bin lirayı alarak kaçtı.
14.09.2018 Yaşam
Hindistan'da bir anne ve kızına tecavüzden suçlanan 4 kişiye gözaltı
Hindistan'da bir anne ve kızına tecavüzden suçlanan 4 kişiye gözaltı Hindistan'ın doğusundaki Bihar eyaletinde bir anne ve 14 yaşındaki kızına tecavüz etmekle suçlanan 4 kişi, gözaltına alındı.
15.06.2018 Dünya
Paris’te rehine alarmı!
Paris’te rehine alarmı! Fransa’nın başkenti Paris’in kuzeyindeki 10. bölgede yaşanan rehine krizinde saldırgan yakalandı ve rehineler kurtarıldı.
12.06.2018 Dünya
Yolcu dolu otobüste korku dolu anlar
Yolcu dolu otobüste korku dolu anlar Ataşehir'de özel halk otobüsü şoförü ile bir yolcu arasında kavga çıktı. Yolcunun silah çektiği kavga otobüsün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
10.04.2018 Yaşam
Meksika'da şüpheli çete lideri hastanede öldürüldü
Meksika'da şüpheli çete lideri hastanede öldürüldü Meksika'da Quintana Roo eyaletinde tutuklu yargılanan uyuşturucu çetesi lideri sevk edildiği hastanede öldürüldü.
5.03.2018 Dünya
Kahramanı alnından öpmüş
Kahramanı alnından öpmüş Ömer Halisdemir’in darbeci general Semih Terzi’yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştirdiği anlar güvenlik kameralarından tespit edildi. Zekai Paşa karargaha geldikten sonra, yerde yatan şehit Halisdemir’in yüzündeki örtüyü kaldırıp alnından öpüyor
20.02.2018 Gündem
Kayseri'de silahlı banka soygunu
Kayseri'de silahlı banka soygunu Bankaya giren kar maskeli ve silahlı kişi, veznedarı tehdit ederek henüz miktarı belirlenemeyen parayı alıp, elindeki çantaya doldurdu, sahte plakalı otomobille kaçtı
6.02.2018 Yaşam
Kadıköy'de bir garip olay...
Kadıköy'de bir garip olay... KADIKÖY'de geçtiğimiz cumartesi günü güvenlik kameraları ilginç bir olayı kaydetti. Bir kişi, elinde tabancayla, oldukça da rahat tavırlarla büfeyi hedef alıyor. Şüpheli mermiyi namluya sürüyor, defalarca tetiğe basıyor; ancak silah ateş almıyor. Bunları yaparken de çevredeki esnafla sohbet ediyor.
31.01.2018 Yaşam
Bahçeşehir'de banka soygunu!
Bahçeşehir'de banka soygunu! Bahçeşehir'de bir bankanın şubesi silahlı kişi tarafından soyuldu. Yaklaşık 100 bin lira çalan soyguncu kaçtı. Banka şubesine gelen polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.
24.01.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Silahlı Kişi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silahlı kişi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.