Şifa Kaynağı

Şifa Kaynağı

Son dakika şifa kaynağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şifa kaynağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şifa kaynağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şifa Kaynağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şifa kaynağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 şifa kaynağı haberi bulunmuştur. Tüm şifa kaynağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Egzamayı, döküntüyü çaresiz bırakıp son veriyor! İki malzemeyi de sürüp bekletin: Meğer yıllarca gözümüzün önünde duruyormuş!
Egzamayı, döküntüyü çaresiz bırakıp son veriyor! İki malzemeyi de sürüp bekletin: Meğer yıllarca gözümüzün önünde duruyormuş! Hem çiğ hem de kurutulmuş haliyle tüketilen bu besin uzmanların el ve ayakta oluşan egzamaya iyi geldiğini söylediği şifa kaynağı. Meğer mutfağımızda yıllardır yer alan bu iki malzemeyi egzamalı bölgeye sürüp bekletmek gerekiyormuş. Cilt sorunlarına etki etmesi için bu yöntem işe yarıyormıuş.
23.04.2024 Yaşam
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri Mide yarası ve ülser oluşumunda bilinçsiz ağrı kesici kullanımı, sigara, kahve, stres ve çevre kirliliğinin zemin hazırladığına dikkat çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut, “Mide yaralarını iyileştirmek ya da sık rastlanan bazı mide yakınmalarını geçirmek için ilaç tedavisine ek olarak bitkisel ürünler de kullanılabilir. Bunlar arasında; kudret narı, zeytinyağı, sarı kantaron yağı, papatya çayı başta olmak üzere çeşitli bitkisel çaylar ve çeşitli baharatlar bulunur. Ancak alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bitkisel takviyeler almadan mutlaka doktora danışılması gerekir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor Sinop'un Karakum yolu ve Adabaşı mevkii üzerinde ve dağlık alanlarında yetişen bir 'kaktüs' türü olan 'yer inciri', 'dikenli incir' adıyla da biliniyor. İnsan vücuduna oldukça yararı olan yer incirinin, şeker hastalarına, grip-nezle, kabızlık, çeşitli enfeksiyonlara ve bağırsakların çalışmasına olan etkisiyle fazla kilolardan kurtulmaya da yararı oldukça büyük olduğu söyleniyor. Günde 5 adetten fazla tüketilmesinin mideye zarar verdiği belirtiliyor.
15.02.2024 Gündem
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları...
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları... Firuze taşı, turkuaz taşı olarak da bilinen değerli bir taştır. Türkler tarafından eski çağlarda savaş malzemesi olarak da kullanıldığından diğer adı Türk taşı olarak da bilinir.
30.01.2024 Yaşam
Kokusu evi boğuyor ancak bir tutamı kabızlık bırakmıyor! Bağırsakları lavaboaç etkisi gösteriyor! Kışın yenmesi sevap...
Kokusu evi boğuyor ancak bir tutamı kabızlık bırakmıyor! Bağırsakları lavaboaç etkisi gösteriyor! Kışın yenmesi sevap... Tam bir kış yiyeceği bu besin aslında pek de sevilmiyor. Kokusu evleri boğan antioksidan deposu bu gıdayı yiyenin kabızlığı şıp diye kesiliyor. Kış mevsiminde özellikle hareketsiz kalan ve bu nedenle bağırsak sorunu yaşayanlar içn tam bir şifa kaynağı...
27.12.2023 Sağlık
Havalar soğudu gribal enfeksiyonlar arttı! Taze sıkılmış grip ilacına talep yoğun
Havalar soğudu gribal enfeksiyonlar arttı! Taze sıkılmış grip ilacına talep yoğun Soğuk havalar etkisini gösterince gribal enfeksiyonlarda artış meydana geldi. Artan gribal enfeksiyonlar vatandaşları şifa kaynağı içeceklere ilgisini arttırdı. Vatandaşlar, taze sıkılmış meyve suları dışında atom diye tabir edilen ve içerisinde portakal, limon, greyfurt, nar, zencefil ve bal bulunan içeceği tercih ediyor.
14.11.2023 Yaşam
Doğal Antibiyotik! Limonla karıştırınca faydaları ikiye katlanıyor, işte asırlık şifa kaynağı
Doğal Antibiyotik! Limonla karıştırınca faydaları ikiye katlanıyor, işte asırlık şifa kaynağı Yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağı oluyor, günlük kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum gereksinimini karşılıyor. Kendine has kokusu ve özelliği ile dikkat çeken bu tarihi besin, yüzyıllardır süren geleneksel yöntemlerle hazırlanıyor.
12.11.2023 Sağlık
Resmen doğal antibiyotik! Binlerce yıldır kullanılıyor, yoğurda karıştırıp tüketen hasta olmuyor
Resmen doğal antibiyotik! Binlerce yıldır kullanılıyor, yoğurda karıştırıp tüketen hasta olmuyor Bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Tüketen kış boyu hasta olmuyor. Yoğurt, binlerce yıllık şifa kaynağı olarak günümüzde de birçok sağlık sorununun önleyicisi. Sindirim sisteminden bağışıklık sistemine kadar birden çok soruna karşı koruyucu olan bu kalkan besin, aynı zamanda farklı besinlerle bir araya geldiğinde, etkisini de yoğun biçimde artırır.
9.11.2023 Sağlık
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, astım ve bronşite iyi geliyor! Toros Dağı zirvesinden Türkiye'ye yayılan şifa
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, astım ve bronşite iyi geliyor! Toros Dağı zirvesinden Türkiye'ye yayılan şifa Toros Dağı zirvesinden Türkiye'ye yayılan şifa deposu barındırdığı c vitamini ile bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Adana'nın Aladağ ilçesinde Toros Dağları'ndan toplanan andızın zorlu mesaisi başladı. Yapılan pekmez köylüye ekmek kapısı olurken, Türkiye'ye de şifa oluyor.
1.11.2023 Yaşam
Hafızayı 10 yıl gençleştiriyor! Kan şekeri düşüyor, ruh halini iyileştiriyor!
Hafızayı 10 yıl gençleştiriyor! Kan şekeri düşüyor, ruh halini iyileştiriyor! Beyin sağlığı beraberinde sağlıklı bir yaşamı da getiriyor. Yaş ilerledikçe hafıza gerilemesi meydana gelebilir ve bu da yaşam kalitesinin düşmesine yol açabilir. Kötü bir hafıza, günlük işlevlerin yerine getirilmesine bile engel olabilir. Sizler için araştırdığımız bu şifalı bitkinin çayı; hafızayı destekliyor, zihinsel uyanıklığı sağlıyor, hafızanın 10 yıl gençleşmesini sağlıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmeden antioksidan koruma sağlamaya kadar faydaları saymakla bitmiyor. İşte şifa kaynağı o bitki çayı ve detayları…
16.10.2023 Sağlık
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike!
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike! İstanbul'un en önemli tarihi yapılarından Kapalıçarşı'da açıkta duran kablolar görüntü kirliliği yaratırken, yangın riskini de beraberinde getiriyor. En son yaşanan sağanak yağışla sular altında kalan Kapalıçarşı için Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa, "Su kısa devre yaratıyor. Kablolarda aşırı ısınmadan dolayı tutuşma ve yangın meydana geliyor. Bu da elektrik kaynaklı bir yangına yol açıyor. Kablo demetleri özellikle Kapalıçarşı gibi eski binaların içinde çok fazla miktarda karşı karşıya kaldığımız risklerden bir tanesi" dedi.
9.10.2023 Gündem
Doğal şifa kaynağı ve deposu kuşburnu enfeksiyonlara ve soğuk algınlığına karşı vücudu güçlendiriyor
Doğal şifa kaynağı ve deposu kuşburnu enfeksiyonlara ve soğuk algınlığına karşı vücudu güçlendiriyor Erzurum'da doğal şifa kaynağı olan kuşburnunun hasadıyla birlikte değerlendirilme aşamaları da başladı. Köylerde toplanan kuşburnuların değerlendirilmesi için hummalı bir çalışma var.
9.10.2023 Yaşam
Şifa kaynağı! 'Hünnap tüketen doktora gitmiyor'
Şifa kaynağı! 'Hünnap tüketen doktora gitmiyor' Son yıllarda tüketimi artan ve tezgahlarda daha çok gördüğümüz hünnap meyvesinin faydaları merak ediliyor. Hünnap üreticileri, 'Hünnap yiyenin doktora gitmesine bile gerek yoktur' diyor. Gerçekten öyle mi? Hünnap meyvesinin faydaları neler? İşte detaylar...
8.10.2023 Yaşam
Şifa kaynağı: Kolesterolü düzenliyor, kalp ve damar sağlığına iyi geliyor
Şifa kaynağı: Kolesterolü düzenliyor, kalp ve damar sağlığına iyi geliyor Kötü kolesterol seviyelerini düşürmeye yardımcı oluyor, ateroskleroz riskini azaltan C vitamini ve flavonoidler gibi antioksidanlar içeriyor. Kalp ve damar sağlığı için tehdit oluşturan kötü kolesterolü düşürmenin temeli sağlıklı bir diyettir ve bazı meyveler kolesterol üzerinde bir ilaç gibi etki edebilirler. Peki hangi meyveler kolesterol seviyelerini düzenler? İşte kötü kolesterole iyi gelen meyveler...
7.09.2023 Sağlık
Şekeri dengeliyor, kolesterolü düşürüyor! Sapı da şifa kaynağı...
Şekeri dengeliyor, kolesterolü düşürüyor! Sapı da şifa kaynağı... Böbrek ve idrar yolunu temizliyor, vücut direncini artırıyor ve sindirimi rahatlatıyor. Kolesterolü düşürüyor, insülini dengeliyor. Sivilce ve siyah noktaları temizliyor. Sakinleştirici özelliği ile stresi azaltıyor. Düşük kalori ve yüksek lif içeriği ile zayıflama sürecinde olan bireylerin en büyük destekçilerinden biri oluyor. Tok tutan ve ödem attıran özelliğiyle kilo kaybı yaşamanıza yardımcı oluyor. Sadece sapı bile her derde deva...
20.08.2023 Sağlık
Bir kaşığı şifa kaynağı! Şekeri dengeliyor, Tip 2 diyabeti önlüyor
Bir kaşığı şifa kaynağı! Şekeri dengeliyor, Tip 2 diyabeti önlüyor Son yıllarda giderek yaygınlaşan önemli sağlık problemlerinden biri olan yüksek kan şekeri, düzensiz beslenme, genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak görülüyor. Şeker hastalığını önlemek için uzman danışmanlığında doğru adımları izlemek büyük önem taşıyor. Ayrıca, diyabeti kontrol altında tutmak için doğal besinlerin etkileri ile ilgili bilimsel araştırmalar da yapılıyor. Yapılan son çalışmalar, bir yemek kaşığı "elma sirkesinin" kan şekeri seviyelerini düzenlediğini ortaya çıkardı.
16.08.2023 Sağlık
C vitamininde portakala fark atıyor! En az 10 yıl geç yaşlanmak garanti! Bir tanesi bile şifa oluyor!
C vitamininde portakala fark atıyor! En az 10 yıl geç yaşlanmak garanti! Bir tanesi bile şifa oluyor! Dünyanın pek çok bölgesine öyle meyveler var ki şifa dağıtıyor. Bu besinler arasında Güneydoğu Asya'da yer alan bir meyve var ki vitamin içeriğiyle portakala bile fark atıyor. İşte Antioksidanlar açısından da zengin şifa kaynağı o besin...
3.08.2023 Sağlık
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’ Avcılar’da kuaföre gelerek saatlerce bakım yaptıran bir kadın, bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadın, işlem ücretini dükkan sahibinin banka hesabına göndereceğini söyleyerek kayıplara karıştı. Kadının bakım yaptırdığı ve hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkarak gittiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
3.08.2023 Yaşam
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
Her derde deva: Şifa kaynağı aşurenin hiç bilinmeyen bir faydası ortaya çıktı!
Her derde deva: Şifa kaynağı aşurenin hiç bilinmeyen bir faydası ortaya çıktı! Muharrem ayının gelmesiyle birlikte aşureler de kaselerdeki yerini aldı. İçerisinde birçok bakliyat ve kuruyemişi barındıran bu lezzetli tarifin faydaları da saymakla bitmiyor. Türk mutfağının geleneksel lezzetleri arasında yer alan aşurenin hiç bilinmeyen yararları ortaya çıktı...
3.08.2023 Sağlık
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Antibiyotik kadar etkili, limonla karıştırınca faydaları ikiye katlanıyor! İşte asırlık şifa kaynağı
Antibiyotik kadar etkili, limonla karıştırınca faydaları ikiye katlanıyor! İşte asırlık şifa kaynağı Yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağı oluyor, günlük kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum gereksinimini karşılıyor. Kendine has kokusu ve özelliği ile dikkat çeken bu tarihi besin, yüzyıllardır süren geleneksel yöntemlerle hazırlanıyor.
3.08.2023 Sağlık
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı Ballar artık piyasada üretimi yaygınlaşan sahtecilik olaylarından dolayı çoğu tüketiciye güven vermiyor. Katkı maddeleri ile üretilen bal, hem sağlığı tehdit ediyor, hem de paranın çöpe gitmesine neden oluyor. TÜKONFED Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Komite Başkanı Nurten Sırma, fırsatçıların yeni yöntemini anlatarak, sahte balın nasıl anlaşılabileceğine ilişkin bilgilendirici açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Ekonomi
Isırgan Otu Çayı Nedir? Isırgan Otu Çayı Faydaları Nelerdir?
Isırgan Otu Çayı Nedir? Isırgan Otu Çayı Faydaları Nelerdir? Isırgan otu çayının insanlar tarafından sıkça kullanıldığı bilinmektedir. Özellikle inanılmaz faydalar sunması ısırgan otunu ön plana çıkarmaktadır. Zaten doğanın sunmuş olduğu bu tarz imkanları mutlaka değerlendirmek gerekir. Ayrıca ısırgan otu çayının hazırlanışı oldukça kolaydır. Böylelikle isteyen herkesin ısırgan otu çayı hazırlama şansı olduğu dikkat çekmektedir. Bunun yanında ısırgan otu çayının faydalarına baktığımız zaman eşsiz bir ürün olduğunu görmek zor olmaz. 
13.07.2023 Sağlık
Karahindiba Otu Nedir? Karahindiba Otu Faydaları Nelerdir?
Karahindiba Otu Nedir? Karahindiba Otu Faydaları Nelerdir? Karahindiba otu yaprakları yeşil bir bitkidir. Nisan ve Mayıs aylarında yetişen bu bitki çoğunlukla acıgünek, radika, güneyik isimleri ile de bilinir. Papatyaya benzeyen bitki şifa kaynağı olması nedeniyle pek çok hastalığa iyi gelir. Karahindiba bitkisi tüm dünyada yetiştirilebilme özelliğine sahiptir.
11.07.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Şifa Kaynağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şifa kaynağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.