Sierra Leone

Sierra Leone

Son dakika Sierra Leone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sierra Leone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sierra Leone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sierra Leone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sierra leone gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 sierra leone haberi bulunmuştur. Tüm sierra leone haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Atık üretmeyen yaşam modelini dünyada yaygınlaştırmalıyız
Emine Erdoğan: Atık üretmeyen yaşam modelini dünyada yaygınlaştırmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Danışma Kurulunun ilk toplantısına başkanlık etti. Emine Erdoğan, Sıfır Atık Hareketi için küresel çağrıda bulunarak, "Temizlemekten ziyade kirletmemeyi esas almalı, atık üretmeyen bir yaşam modelini tüm dünyada yaygınlaştırmalıyız" açıklamasını yaptı.
27.07.2023 Gündem
Marmara Adası açıklarında karaya oturan gemi, 3 saatte kurtarıldı
Marmara Adası açıklarında karaya oturan gemi, 3 saatte kurtarıldı Balıkesir'de Marmara Adası açıklarında karaya oturan kuru yük gemisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) ekiplerince 3 saatlik çalışma ile kurtarıldı.
18.05.2023 Gündem
Karadeniz Holding sahibi kim, nereli? Karadeniz Holding kimin, kime ait?
Karadeniz Holding sahibi kim, nereli? Karadeniz Holding kimin, kime ait? Süheyla Sultan, Depremzedeler için İskenderun'a geldi. Depremlerin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün depremzede vatandaşların kullanımına sunulmak üzere İskenderun'a gönderdiği Süheyla Sultan Gemisi, İskenderun Balıkçı Barınağı’nda konuklarını ağırlamak üzere hazırlıklara başladı. Gemi Karadeniz Holding tarafından deprem bölgesinde kullanılmak üzere dizayn edildiği belirtildi. Peki, Karadeniz Holding sahibi kim, nereli? Karadeniz Holding kimin, kime ait?
11.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.
7.03.2023 Gündem
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Brunei Darusselam Sultanı Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah’ı resmi törenle karşıladı.
7.03.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı! Elmas savaşlarını keskin yorumu ve konusuyla sömürüyü kamuoyunun gözüne sokan drama türündeki Kanlı Elmas (Blood Diamond) Hollywood yapımı politik filmler arasında yerini alıyor. 2006 yapımı filmde, Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğu ile göz doldururken, hikayesi ile çocuk askerlerin nasıl kullanıldığı ile ilgili politik bir yüzleşme örneği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? Kanlı Elmas filmi ne zaman, nerede çekildi? Kanlı Elmas filmi oyuncuları kim? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
6.12.2022 Kültür Sanat
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Profesör Carolina, kendisini ABD’li yaşam koçu Patrick olarak tanıtan Alie’nin gerçek yüzünü gördü ama artık çok geç kalmıştı. İşte Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde gelişen ‘aşk’ vurgununun şoke eden detayları...
6.12.2022 Dünya
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan "gıda krizi" riskinin ortadan kaldırılmasına yönelik Türkiye'nin çabalarıyla oluşturulan 'tahıl koridoru'ndan bugüne kadar 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı.
29.11.2022 Dünya
MSB: Ukrayna limanlarından 622 bin tondan fazla tahıl sevkiyatı yapıldı
MSB: Ukrayna limanlarından 622 bin tondan fazla tahıl sevkiyatı yapıldı Milli Savunma Bakanlığı, 1 Ağustos'tan bu yana Ukrayna limanlarından 622 bin tondan fazla tahıl sevkiyatının yapıldığını açıkladı.
18.08.2022 Gündem
Ukrayna’dan yola çıkan ilk tahıl gemisi Suriye’ye demirledi
Ukrayna’dan yola çıkan ilk tahıl gemisi Suriye’ye demirledi Ukrayna'dan yola çıkan ilk tahıl gemisi olan Razoni, teslimatın 5 aydan fazla gecikmesini gerekçe göstererek Lübnan’daki alıcı tarafından reddedilmesinin ardından Suriye’nin Tartus kentine demirlediği ortaya çıktı.
16.08.2022 Dünya
Ukrayna'da savaşın başından bu yana bir ilk!
Ukrayna'da savaşın başından bu yana bir ilk! Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov, Şubat ayında başlayan Rusya-Ukrayna savaşının başından bu yana ilk defa tahıl yüklenmek üzere yabancı bayraklı bir geminin Çornomorsk Limanı'na geldiğini açıkladı.
6.08.2022 Dünya
Bakan Akar'dan 'tahıl gemileri' açıklaması: Faaliyetler planlandığı şekilde devam ediyor
Bakan Akar'dan 'tahıl gemileri' açıklaması: Faaliyetler planlandığı şekilde devam ediyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl ve gıda maddesi yüklü gemilerden 3'ünün daha hareket ettiğini belirterek, "Faaliyetlerimiz şu ana kadar planlandığı şekilde, aksaksız olarak anlaşmalarda ifade edildiği gibi devam ediyor" dedi.
5.08.2022 Siyaset
Dünyanın gözü İstanbul'da! MSB resmen açıkladı, ilk tahıl gemisi...
Dünyanın gözü İstanbul'da! MSB resmen açıkladı, ilk tahıl gemisi... Dünyanın gözü İstanbul'da. Tahıl sevkiyatı anlaşması çerçevesinde Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan yola çıkarak dün akşam saatlerinde Sarıyer açıklarına demir atan mısır yüklü Razoni isimli gemide bu sabah yapılması beklenen denetim tamamlandı. Geminin incelemelerin ardından İstanbul Boğazı'nı geçerek tekrar yola çıktı.
3.08.2022 Gündem
MSB'den tahıl sevkiyatı açıklaması! 5-6 gün içinde...
MSB'den tahıl sevkiyatı açıklaması! 5-6 gün içinde... Milli Savunma Bakanlığı, Lübnan'a 27 bin ton mısır taşıyan ve sabah saatlerinde Odessa Limanı’ndan ayrılan Sierra Leone bayraklı geminin seyrine devam ettiğini duyurdu. Öte yandan Ukrayna’dan tahıl taşıyan ilk gemi olan Razoni’nin 5-6 gün içinde Lübnan’ın Tripoli Limanı’na varması bekleniyor.
1.08.2022 Gündem
Tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamındaki ilk gemi bugün yola çıktı
Tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamındaki ilk gemi bugün yola çıktı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamındaki mısır yüklü ilk geminin 08.30'da Lübnan'a gitmek üzere Odessa Limanı'ndan hareket edeceğini açıkladı. MSB'nin açıklamasından sonra mısır yüklü Razoni isimli kuru yük gemisi saat 09.15'te Odesa limanından hareket etti. Bakanlık geminin yarın İstanbul'da olacağını duyurdu.
1.08.2022 Gündem
Karantina geri dönebilir! Bilim kurulu üyesi açıkladı
Karantina geri dönebilir! Bilim kurulu üyesi açıkladı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, 20 gün içinde 21 ülkeye ulaşan maymun çiçeği vakaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Yavuz, Türkiye'nin uluslararası seyahatler için bir geçiş ülkesi olması nedeniyle vaka görülme açısından yüksek riskli coğrafyalardan biri olduğuna işaret ederek, hastalığın ülkemizde de tespit edilmesi durumunda ilk vakanın iyileşme süreci olan yaklaşık 4 hafta boyunca karantinada tutulması gerekeceğini kaydetti.
28.05.2022 Yaşam
Maymun çiçeği virüsü için aşı gerekiyor mu? DSÖ resmen açıkladı
Maymun çiçeği virüsü için aşı gerekiyor mu? DSÖ resmen açıkladı Kovid-19 pandemisinin ardından dünyanın farklı noktalarından peş peşe vaka haberlerinin geldiği maymun çiçeği endişe yarattı. Tekrar toplu aşılamaya ihtiyaç duyulup duyulmayacağı merak edilirken DSÖ'den önemli bir açıklama geldi. Peki, maymun çiçeğinde toplu aşılama gerekiyor mu? DSÖ, 20’den fazla ülkeden 200 maymun çiçeği vakası olduğunu aktarırken toplu aşılamaya gerek duyulmadığını belirtti. Çiçek hastalığı için kullanılan aşıların maymun çiçeğinde de yüzde 85 koruma sağladığı ifade ediliyor.
27.05.2022 Dünya
DSÖ'den maymun çiçeği mesajı: Toplu aşılamaya gerek yok
DSÖ'den maymun çiçeği mesajı: Toplu aşılamaya gerek yok Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yetkilileri, 20'den fazla ülkeden yaklaşık 200 maymun çiçeği vakası bildirildiğini, toplu aşılamaya gerek duyulmadığını ifade etti.
27.05.2022 Dünya
İstanbul Havalimanı'nda 3 ayrı operasyonda 58 kilo kokain ele geçirildi
İstanbul Havalimanı'nda 3 ayrı operasyonda 58 kilo kokain ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Narkokim ekiplerince İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda, 58 kilo 297 gram kokain ele geçirildi.
25.05.2022 Gündem
Yeni salgın çocukları vuruyor! Maymun çiçeği...
Yeni salgın çocukları vuruyor! Maymun çiçeği... Maymun çiçeği hastalığının çocuklarda daha ciddi seyredebileceği uyarısında bulunan Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, Hastalık belirtileri 2-4 hafta sürer ve genellikle tedavi gerektirmeden kendi kendine iyileşir. Ancak hastalık şiddetli de seyredebilir ve akciğer enfeksiyonu, sepsis, beyin enfeksiyonu, kornea enfeksiyonu (körlüğe neden olabilir) gibi komplikasyonlara yol açabilir. Çocuklarda daha ciddi seyredebilir. Hastalık yüzde 3-6 arasında ölüme neden olabilmektedir dedi. 
24.05.2022 Yaşam
Bakan Akar, Sierra Leone Savunma Bakanı ile bir araya geldi
Bakan Akar, Sierra Leone Savunma Bakanı ile bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sierra Leone Savunma Bakanı Kellie Hassan Conteh ile görüştü.
1.04.2022 Siyaset
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…  NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Rusya ile Ukrayna arasında müzakere edilen 6 başlık var. Ama bu 6 başlığın 6’sını da her iki taraf kabullenmiyor. Özellikle 4 başlık üzerinde bir mutabakat varmış gibi bir durum söz konusu” dedi. Sıkıntı yaşanan iki başlığa da vurgu yapan Erdoğan, “Ukrayna Kırım ve Donbas konularında rahat değil” ifadelerini kullandı. Asgari ücrete zam ve emeklilere bayram ikramiyeleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Erdoğan, yılın ortasını işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kanunun da hızlıca yasallaşacağını söyledi.  
25.03.2022 Siyaset
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sierra Leone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sierra leone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.