Sibel Can Konser

Sibel Can Konser

Son dakika Sibel Can konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sibel Can konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sibel Can konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sibel Can Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sibel can konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 sibel can konser haberi bulunmuştur. Tüm sibel can konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Can'dan bir ilk: Kural bozdu
Sibel Can'dan bir ilk: Kural bozdu Güzelliği, sesi ve danslarıyla yıllardır sahnenin tozunu attıran Sibel Can önceki akşam yine sevenlerini büyüledi. Zarafetiyle göz kamaştıran Sibel Can basına servis edilen fotoğraflarda bu kez kural bozdu.
4.09.2023 Magazin
Sibel Can, 1,5 ayda 4 milyon TL kazanacak!
Sibel Can, 1,5 ayda 4 milyon TL kazanacak! Nisan ayında yeni albümünün tanıtımı için Avrupa turnesine çıkacak Sibel Can, 1,5 ayda 4 milyon TL kazanacak.
30.01.2018 Magazin
Sibel Can, Zeki Müren'i yad etti!
Sibel Can, Zeki Müren'i yad etti! Sibel Can, önceki akşam Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda görkemli bir konsere imza attı. Yaz aylarının tamamını turnelerde geçiren Can, Bursa’da da büyük bir ilgiyle karşılandı.
2.10.2017 Kültür Sanat
Yağmura altında Sibel Can konseri!
Yağmura altında Sibel Can konseri! Bursalı hayranları Sibel Can'ı, yağışlı ve soğuk havaya rağmen konserinde yalnız bırakmadı.
30.09.2017 Kültür Sanat
Marmaris'te Sibel Can coşkusu!
Marmaris'te Sibel Can coşkusu! Marmaris Amfi Tiyatro'da sahneye çıkan Sibel Can, hareketli şarkılarla kendisini dinleyen 5 bin kişinin keyifli bir gece geçirmesini sağladı.
14.08.2017 Kültür Sanat
Çeşme'de Sibel Can coşkusu!
Çeşme'de Sibel Can coşkusu! Sibel Can, yaz konserleri kapsamında İzmir'in Çeşme İlçesinde sevenlerinin karşısına çıktı.
12.08.2017 Kültür Sanat
‘Sahnede olmayı hiçbir şeye değişmem’
‘Sahnede olmayı hiçbir şeye değişmem’ Ünlü şarkıcı Sibel Can, önceki gün Kıbrıs'taki Kaya Artemis'te 2 bin kişiye konser verdi.
11.07.2017 Magazin
15 bin kişi izledi
15 bin kişi izledi Alanya’da yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı demokrasi yürüyüşü, ardından Sibel Can konser verdi...
31.07.2016 Magazin
‘Single sanatçısı değilim’
‘Single sanatçısı değilim’ Sibel Can, single kaset çıkartanlara gönderme yaparak hayranlarına müjde verdi
23.05.2010 Magazin
91 yaşına basan Diva yine yalnızdı
91 yaşına basan Diva yine yalnızdı Müzeyyen Senar 91’inci yaşını kutlarken yanında yine yazarımız Aydın Ayaydın vardı...
16.07.2009 Magazin
‘Tarkan sanatçı değil'
‘Tarkan sanatçı değil' Tatlıses, Sibel Can’la konser verdiği İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda Tarkan’a yüklendi
26.08.2007 Magazin
Ermeniler'e konser veremediğim için çok üzüldüm
Ermeniler'e konser veremediğim için çok üzüldüm ABD'nin Los Angeles kentinde Cuma günü vereceği konser, bomba ihbarı yüzünden iptal edilen Sibel Can: "4 bin Ermeni'ye konser verecektim. Teklif gelse Ermenistan'a da giderim. Ben şarkıcıyım...'
27.02.2006 Magazin
7 değil, 8 kilo verdim
7 değil, 8 kilo verdim Uzun bir aradan sonra tekrar sahneye çıkan Sibel Can'ı eşi Sulhi Aksüt, Gencebay Ailesi ile birlikte dinledi. Can, konserde iki de yeni şarkı seslendirdi
9.08.2003 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
17.06.2023 Magazin
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması!
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
16.06.2023 Televizyon
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden yıldız isimleri ağırlayan Kuruçeşme Açıkhava, müzikseverleri dün akşam arabesk müziğin prensi Hakan Altun ile buluşturdu.
29.05.2023 Magazin
Sibel Can'dan Azerbaycan halkına teşekkür!
Sibel Can'dan Azerbaycan halkına teşekkür! Şarkıcı Sibel Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bakü'de vereceği konserden elde edilecek gelirin depremzedelere bağışlayacağını açıklarken, desteklerinden dolayı Azerbaycan halkına teşekkür etti.
1.03.2023 Magazin
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı! Ünlü isimlerin yeni yıl konser programları belli oldu. Geçtiğimiz seneye göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlü sanatçıların nerede sahne alacakları ve ücretleri...
17.11.2022 Magazin
Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz
Hakan Altun'dan özel itiraflar: Saç kremi, şampuan ve jöle gibiyiz Arabesk müziğin taçsız prensi Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda An Epic Symphony Orkestrası ile verdiği konser öncesi Magazin D'den Asiye Acar'a samimi itiraflarda bulundu. 'Şarkılar Bizi Söyler'in başarısının sırrını anlatan Hakan Altun, mzük ziyafeti sunduğu için konserleri için bir anlamda emeklilik sinyali verdi. Özel hayatından sahne yaşamına işte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...
24.10.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları (22 Ekim 2022) kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına kimler katılacak?
Şarkılar Bizi Söyler konukları (22 Ekim 2022) kim? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına kimler katılacak? Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” üçüncü sezonuna başlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi buluşturan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezon konukları araştırılmaya başlandı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuklar kim? İşte 22 Ekim 2022 Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları...
22.10.2022 Televizyon
‘Şarkılar Bizi Söyler’ başlıyor! 'Bizi birbirimize bağlayan bir program'
‘Şarkılar Bizi Söyler’ başlıyor! 'Bizi birbirimize bağlayan bir program' Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin yer aldığı ‘Şarkılar Bizi Söyler’, üçüncü sezonuna başlıyor.
15.10.2022 Magazin
Sibel Can konserinde olay çıktı
Sibel Can konserinde olay çıktı Balıkesir'in Edremit ilçesinde sahne alan Sibel Can’ın yanına gitmek isteyen Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan’a görevliler izin vermedi. Başkan Arslan’ın görevlilere tepki göstermesi nedeniyle kısa süreli arbede yaşandı. Sibel Can, arbede nedeniyle verilen aranın ardından konsere devam etti.
17.07.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim!
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra ilk kez konuşan ünlü sanatçı Alişan, içinden geçtiği zor günleri anlattı. Alişan, “Evli olmasaydım, ailem olmasaydı böyle bir kayıpta her şeyi bırakıp gitmiştim. Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim” sözleriyle anlattı.
16.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Can Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sibel can konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.