Gazete Vatan Logo
Magazin 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek

'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek

Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.

'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek

Konser gelirinin tamamının deprem bölgesine bağışlanacağı Şarkılar Bizi Söyler'in anlamda gecesinde sevenleri ile buluşacak olan Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, duygularını dile getirdi.

SİBEL CAN

“Bu cumartesi 80’inci bölüm ile ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programımızın sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da yapıyoruz. Pandemi de herkesin evlere kapandığı bir dönemde, biraz olsun gönüllere su serpmek ve şarkılarla moral bulmak için başladığımız programımız, daha ilk bölümden itibaren tüm izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Yıllar sonra da izlenebilir bir müzik programı yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sevgili Hakan ve Hüsnü, yapımcımız Polat Yağcı ve ben, müziğin yanı sıra her zaman toplum duyarlılığımızı devam ettirmeye hassasiyet gösterdik. Ülkece yaşadığımız deprem felaketinden sonra insanlarımızın acılarını unutturmayı ve onlara ‘Her zaman yanınızdayız.’ mesajı vermeye özen gösterdik. Programımızın son bölümü olan bu konserin tüm gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Ne mutlu ki bu katkıyı hem maddi hem de manevi olarak müzikle yapabilme imkânımız var. Müziğin her türlü iyileştirici, birleştirici ve geliştirici gücü sayesinde daha nice programlarda, konserlerde buluşmaya devam edeceğiz."

Haberin Devamı

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

“Mesleğinin zirvesinde iki kıymetli insanla birlikte 3 yıldır bir yol yürüyoruz. Biz birbirimizi çok seviyoruz ve sanırım bu müziğimize de, ekrana da yansıyor. Bu vesileyle bizi bir araya getiren Polat Yağcı kardeşime, bütün yapım ve yönetime teşekkür ederim. Artık yolda yürürken bana en çok sorulan şey Şarkılar Bizi Söyler. O kadar mutlu oluyorum ki bu durumdan… Başta Sibel Canımız, Hakan abimiz ve tabi ki bütün ekibimizin sabır ve özveriyle elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalıştığımız bir şeyin, bize geri dönüşünü eni iyi halktan alıyoruz. Yaklaşık 80 program, yüzlerce konuk ve binlerce şarkı çaldık söyledik. Bizi kırmayıp programımıza şeref veren tüm konuklarımızı en güzel şekilde ağırlamaya çalıştık. Hepsine sonsuz teşekkürler. Çok uzun süren çekimlerimize rağmen yüzlerindeki tebessümleri için tüm ekibimize çok teşekkürler. Ve son olarak 3yıldır her hafta cumartesi günleri bizi evlerine konuk eden izleyicilerimize sonsuz teşekkürler ediyorum."

Haberin Devamı

HAKAN ALTUN

“Bu sene üçüncü sezonumuzu tamamladık. Her sezon için anlatabileceğim acı tatlı çok hatıra biriktirdik. Türk halkının da bizim de sevdiğimiz, dinlediğimiz birçok sanatçı büyüğümüzü, dostumuzu, kardeşimizi ağırlamak nasip oldu. Birbirimizi ve işi sevince içimize sinen programlar çıktı, bu nedenle güzel bir sezon oldu diyebilirim. 6 Şubat 2023 asla aklımızdan, yüreğimizden çıkarmayacağımız, içimizi yakan tarih… Milletçe kenetlenerek binlerce vatandaşımıza gücümüz yettiğince ulaşmaya, yardım etmeye çalıştık. Depremzede vatandaşlarımızı unutturmamak için her bölümde mutlaka hatırlatma yapmaya özen gösterdik. Sezon finalini canlı yayınla yapmaya karar verdiğimizde, programın bilet gelirlerini depremzedelerle paylaşma fikrini üstümüze düşen vatandaşlık görevi olarak gördük. İyi ki de bu kararı aldık. İkinci evimiz gibi hissettiğimiz Kanal D ailesi, Poll Prodüksiyon ve PH Yapım ailesi her zaman yanımızda oldular. Bu anlamda da şanslı olduğumuzu düşünüyorum."

Haberin Devamı

Şarkılar Bizi Söyler, sezon finali bölümü ile 17 Haziran Cumartesi akşamı canlı yayınla Kanal D’de.