Gazete Vatan Logo
Magazin Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım

Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden yıldız isimleri ağırlayan Kuruçeşme Açıkhava, müzikseverleri dün akşam arabesk müziğin prensi Hakan Altun ile buluşturdu.

Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım

Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde hayranlarıyla bu sezon ilk kez bir araya gelen ünlü sanatçı Hakan Altun, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde müzikseverlere unutulmaz bir gece armağan etti.

"BURASI BENİM İÇİN KONSER MABEDİ"

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı, "Her zaman söylerim burası konser mabedi benim için. Bir yanda Boğaz, bir yanda sevdiğin sanatçı… İstanbul için harika bir hizmet” dedi.

"BİLETLER DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANACAK"

Altun, 17 Haziran’da Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleşecek olan 'Deprem Bölgesine Yardım Gecesi'ne değindi. Bu anlamlı organizasyon hakkında, "Canlı olarak yayınlanacak ve seyircili bir program olacak. Konsere gelen dostlarımızın aldığı biletler depremzedeler için toplanacak. Sevgili Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile güzel bir gece olacak" ifadelerini kullandı.

"BURADA BULUNAN İNSANLARIN IŞIĞI HER YERİ AYDINLATMAYA DEĞER"

Güçlü sesi, yorumu, kendine has tarzı ve klasikleşen sayısız şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Hakan Altun, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde arabesk rüzgarları estirdi. Konserine ilk kez gelenlere "Kusura bakmayın bağımlılık yaparım" diyerek seslenen sanatçı, yıllar geçmesine rağmen unutulmayan 'Telefon' şarkısı ile konserine başladı. Binlerce kişinin telefonunun ışıklarını açarak yaptığı karşılamaya Altun, “Burada bulunan insanların ışığı her yeri aydınlatmaya yeter” sözleriyle karşılık verdi.

Haberin Devamı

Hakan Altun, gece boyunca en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Parçalarıyla romantizmi doruklara çıkartan Altun, ara ara eğlencenin dozunu da arttırdı. Binlerce müziksever, Boğaz’ın ışıkları altında Hakan Altun’a eşlik ederek doyasıya dans etti. Müzik ziyafetini soluksuz dinleyen binlerce kişi, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha Hakan Altun’un unutulmaz şarkılarına doydu.