Arabesk

Arabesk

Son dakika arabesk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arabesk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arabesk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arabesk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arabesk gelişmeleri de dahil olmak üzere 780 arabesk haberi bulunmuştur. Tüm arabesk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü .Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, film galasında kameraların karşısına geçti. Hakan Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı Adana'da Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde şarkıcının hayatını anlatan filmin gösterimini 'şiddet içerdiği' gerekçesiyle yasaklayan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İYİ Parti'nin adayı olarak girdiği yerel seçimleri kaybetti.
3.04.2024 Adana
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Cansever'den İbrahim Tatlıses'e: Hakkım çok yendi, bir tek O yanımdaydı!
Cansever'den İbrahim Tatlıses'e: Hakkım çok yendi, bir tek O yanımdaydı! Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden Cansever, 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.
11.02.2024 Magazin
Semicenk'ten arabesk albümü
Semicenk'ten arabesk albümü Semicenk, 'Karışık Kaset' adlı arabesk albümü çıkardı.
15.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Bergen nasıl öldü? 'Acıların Kadını' Bergen kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında ve ne zaman öldü? Bergen’in mezarı nerede Şarkıcı Bergen'in hayatı
Bergen nasıl öldü? 'Acıların Kadını' Bergen kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında ve ne zaman öldü? Bergen’in mezarı nerede Şarkıcı Bergen'in hayatı Bergen'in hayatı ve ölümüne dair ayrıntılar merak konusu oldu. "Acıların Kadını" olarak anılan müzisyen ve arabesk şarkıcısı Bergen'in hayatı, 2022 yılında beyaz perdeye aktarılmıştı. 30 yaşında eski eşi Halis Serbes tarafından öldürülen Bergen'in filmi bu akşam televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak. Peki, Şarkıcı Bergen kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? ? Bergen’in mezarı nerede? Bergen'in hayatı…
27.09.2023 Magazin
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Müslüm Gürses'e olan benzerliği herkesi şaşırttı! 'Beni gören Allah rahmet eylesin diyor'
Müslüm Gürses'e olan benzerliği herkesi şaşırttı! 'Beni gören Allah rahmet eylesin diyor' 2013 yılında hayatını kaybeden arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Müslüm Gürses’e benzerliğiyle dikkat çeken ve bir dönem birlikte reklam filminde oynayan ses sanatçısı Baki Çiçek’i görenler cep telefonlarına sarıldı.
27.08.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Hakan Altun evleniyor mu? Açıklamalarıyla kafa karıştırdı!
Ünlü şarkıcı Hakan Altun evleniyor mu? Açıklamalarıyla kafa karıştırdı! Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Hakan Altun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altun, muhabirlerin evlilik sorularına yeşil ışık yaktı.
18.08.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz gece
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz gece Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Afara - Bir Arabesk Müzikali ile bir kez daha Uğur Aslan’ı ağırladı. Sahnesinde dillere pelesenk olan arabesk parçalara hayat veren başarılı sanatçı, sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı.
24.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Gökhan Türken aşkın izlerini bıraktı
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Gökhan Türken aşkın izlerini bıraktı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz'ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne sırası önceki akşam Gökhan Türkmen’deydi.
26.06.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Levent Yüksel rüzgarı esti!
Kuruçeşme Açıkhava'da Levent Yüksel rüzgarı esti! Demirören Medya Grubu sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Levent Yüksel ve sevenlerini ağırladı. Hayranlarını 90'lı yıllara götüren büyüleyici bir konserle buluşturan ünlü sanatçı, eski günlerin atmosferini yeniden yaşattı.
22.06.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, dün akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinden tükenen konserde müziği, enerjisi ve muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de zaman yolculuğuna çıkardı.
17.06.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Magazin
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden yıldız isimleri ağırlayan Kuruçeşme Açıkhava, müzikseverleri dün akşam arabesk müziğin prensi Hakan Altun ile buluşturdu.
29.05.2023 Magazin
Orhan Gencebay isyan etti! 'Ayıptır, korkunç bir şey'
Orhan Gencebay isyan etti! 'Ayıptır, korkunç bir şey' Arabesk müziğin dev ismi Orhan Gencebay hakkında sosyal medyada 'öldü' diye haberler çıktı. Usta sanatçı, asılsız paylaşımları yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre de hesabı kapanınca, Twitter CEO'su Elon Musk'a sitem etti.
19.05.2023 Magazin
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama!
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine "Orhan Gencebay öldü mü?" sorusu sosyal medyada gündem olurken, usta sanatçı ve oğlu Altan Gencebay'dan açıklama geldi.
17.05.2023 Magazin
Cansu Dere'den 14 milyonluk teklif iddiasına yanıt!
Cansu Dere'den 14 milyonluk teklif iddiasına yanıt! Cansu Dere, 14 milyon liralık reklam teklifini geri çevirdiği iddiasına yanıt verdi: “Arkadaşlar hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Öyle bir teklif yok.”
13.05.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum Şarkıcı Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, konserinde ilk kez Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve Ebru Gündeş gibi isimlerin şarkılarını seslendireceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, evde sevgilisi Ozan Doğulu'ya da arabesk şarkılar söylediğini ve sevgilisini şarkılarıyla duygulandırdığını açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Cengiz Kurtoğlu'dan boşanma açıklaması! 'Pazartesi tanışıp pazartesi ayrılıyorlar'
Cengiz Kurtoğlu'dan boşanma açıklaması! 'Pazartesi tanışıp pazartesi ayrılıyorlar' Arabesk müziğin başarılı isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, 1979 yılında dünyaevine girdiği Fatma Kurtoğlu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Orçun Bora, Aylin ve Aydın adlarında üç çocuğu olan 63 yaşındaki sanatçı, "Son dönemle oyuncu ve sanatçıların evlilikleri çok uzun sürmüyor" yorumu üzerine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
29.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arabesk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arabesk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.