Sgk Duyurusu

Sgk Duyurusu

Son dakika SGK duyurusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SGK duyurusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SGK duyurusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sgk Duyurusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sgk duyurusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 sgk duyurusu haberi bulunmuştur. Tüm sgk duyurusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK harekete geçti! Resmen duyuruldu, hemen e-Devlet'ten...
SGK harekete geçti! Resmen duyuruldu, hemen e-Devlet'ten... Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yeni açıklama geldi. Aynı durumda binlerce kişi bulunuyor. Birçok kişi farkında değil. SGK tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar uyarıldı. Sağlık hizmetleri ile ilgili önemli bir detaya dikkat çekildi. Güncel adres bilgisi yanlış ya da eksik olanlar sağlık hizmetlerinden yaralanamayacak. Sosyal Güvenlik Kurumu'nca (SGK) vatandaşlar e-Devlet sistemi üzerinden ya da nüfus müdürlüklerinden adres bilgilerini kontrol ederek gerekli güncellemeleri yapması konusunda uyarıldı.
4.03.2022 Gündem
Hibe müjdesi, binlerce kadın girişimciye güzel haber geldi! Asgari ücretin yüzde 65'i kadar...
Hibe müjdesi, binlerce kadın girişimciye güzel haber geldi! Asgari ücretin yüzde 65'i kadar... Para veriliyor, SGK resmen duyurdu! Kadın girişimcilere müjde geldi, çok sayıda ilde başladı. Şartlar belli oldu, 4 bin kadın işveren yararlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu, AB destekli 'Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi' ile yanlarında kadın istihdam edecek 4 bin kadın girişimciye, asgari ücretin yüzde 65'i kadar hibe desteği sağlayacak. Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, projenin 7 ilde uygulanacağını ve başvuruların başladığını söyledi.
24.02.2022 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
SGK resmen duyurdu! Yüz binlerce kişi için tarih verildi
SGK resmen duyurdu! Yüz binlerce kişi için tarih verildi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) harekete geçti ve son durum ile ilgili bilgileri paylaştı. Bir milyondan fazla kişiyi kapsıyor. Özellikle Bağ-Kur'lular için kritik öneme sahip. Son gün 1 Kasım olarak belirlendi. Yapılandırma sürecinde sona geliniyor. Borçlarından kurtulmak isteyenler başvuruda bulunarak faiz indirimi ve taksit avantajından yararlanıyor.
6.10.2021 Ekonomi
Sahte kanser ilacı iddialarına Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama
Sahte kanser ilacı iddialarına Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama Sahte ilaç ve ilaç ithali ile ilgili bazı gazetelerde yer alan haberlere ilişkin Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı. Sahte kanser ilacı iddialarının Sağlık Bakanlığınca tespit edildiğini ve konuya ilişkin suç duyurusunun Sağlık Bakanlığınca yapıldığı vurgulandı. İlaç ithalat listesi konusunda yapılan değişikliklerin de bu konudaki şartları kolaylaştırmadığı aksine zorlaştırdığı ifade edildi.
9.01.2023 Yaşam
SGK'daki yolsuzluk iddiaları ile ilgili soruşturma başlatıldı
SGK'daki yolsuzluk iddiaları ile ilgili soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın SGK’da gündeme gelen yolsuzluk iddialarıyla suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.
24.08.2022 Gündem
Bakanlıktan SGK'yı zarara uğratan işlemlerle ilgili suç duyurusu
Bakanlıktan SGK'yı zarara uğratan işlemlerle ilgili suç duyurusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 'ilaç ve tıbbi cihaz soruşturması' kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu'nu (SGK) zarara uğratan işlemlerle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
23.08.2022 Gündem
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! Aşırı gürültü sizi evinizden edebilir
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! Aşırı gürültü sizi evinizden edebilir Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! Aşırı gürültü yapan komşularla ilgili bilinmeyen detay ortaya çıktı. Bunu yapan evini dahi kaybediyor. Gürültücü komşulara karşı idari başvurular yapılabileceği gibi hâkim müdahalesi de istenebilir, savcılığa suç duyurusunda bulunulur, ALO 181 hattı, polise, belediye ve CİMER’e başvurulur. Bunların dışında sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar gürültü geliyorsa bu durum süreklilik arz ettiği için, yargılama süreci uzun sürse de dava açarak hâkimin müdahalesi istenebiliyor. Polise şikâyet ya da dava ile sonuç alınamadıysa gürültücü malik, mahkeme kararının kesinleşmesinden ve icra emrinin tebliğinden itibaren 1 yıl süreyle gürültü yapmaya hâlâ devam ediyorsa o kişinin yeri satın alınabiliyor. İşte detaylar...
4.04.2022 Uzmana Sor
SGK'dan son dakika kararı! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, maaş ve sağlık giderleri faiziyle alınıyor
SGK'dan son dakika kararı! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, maaş ve sağlık giderleri faiziyle alınıyor Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan flaş karar! Maaş kesintileri ile ilgili açıklama yapıldı. SGK tek tek tespit edip bildirim gönderiyor. Maaşlar hemen kesiliyor. Sadece maaş kesintisi değil geriye dönük ödeme de talep ediliyor. Paralar faizi ile geri isteniyor. Aynı durumda pek çok kişi bulunuyor. Şu ana kadar 4640 kişi tespit edilerek gerekli işlemler yapılmaya başladı. Maaş kesintileri devam edecek. SGK anne ya da babası ölen kız çocuklara yetim aylığı bağlıyor ve evlenene kadar kız çocuklarına aylık ödenmeye devam ediyor. Evlenenlerin yetim aylığı kesiliyor. Ancak boşanma durumunda yeniden maaş bağlanıyor. Yetim kalan ve maddi imkanı yetersiz olanlar için sağlanan bu hak pek çok kişi tarafından suistimal ediliyor. Maaş almak için sahte boşanma davaları açılıyor. Kağıt üzerinde boşanan çiftler birlikte yaşamaya devam ediyor. Bu gibi durumlarda Sosyal Güvenlik Kurumu'na şikayetler geliyor. Gelen bildirimleri değerlendiren SGK sahte olarak boşanan ve yetim aylığı alanların maaşlarını kesiyor. Ödenen aylıklar da faizi ile birlikte geri isteniyor. Maaş kesintisi ve paraların iade talebinin yanı sıra ayrıca sahtecilik suçundan ilgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda da bulunuyor.
21.03.2022 Ekonomi
Jandarma Genel Komutanlığı 20 ilde 104 sözleşmeli personel alacak!
Jandarma Genel Komutanlığı 20 ilde 104 sözleşmeli personel alacak! Jandarma Genel Komutanlığı sivil personel alacak! İlan yayınlandı! İlana göre, Jandarma Genel Komutanlığı'na veteriner hekim, mütercim-tercüman, garson ve hizmetli kadrolarında 104 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 13 Şubat'ta sona erecek. Peki, Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Jandarma personel temin başvuru ekranı!
31.01.2022 Personel Alımı
SGK harekete geçti sosyal medyadan duyurdu! Ücretsiz...
SGK harekete geçti sosyal medyadan duyurdu! Ücretsiz... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti ve resmen duyurdu. Ücretsiz olduğu bildirildi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. SGK sosyal medya hesabından açıkladı. Grip aşısı ücretlerini SGK karşılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu yılda bir defaya mahsus milyonlarca vatandaşın eylül-şubat dönemi içerisindeki grip aşılarını karşılayacak. Kimlerin grip aşısı ücretleri ödenecek? İşte SGK'nın duyurusu...
2.10.2021 Ekonomi
İŞKUR sürekli işçi alımı 2020 - Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli kamu personeli alımı yapacak!
İŞKUR sürekli işçi alımı 2020 - Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli kamu personeli alımı yapacak! Afyon Kocatepe Üniversitesi İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğünde ve bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı İş Kanununa göre çalıştırılmak üzere “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ekte yer alan kontenjan tablosunda dağılımı gösterildiği şekilde 21 (yirmibir) “Sürekli İşçi” alınacak. Peki, Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı şartları nelerdi? Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.06.2020 Personel Alımı
SGK açıkladı! 31 Mayıs'a kadar devam edecek
SGK açıkladı! 31 Mayıs'a kadar devam edecek SGK, 31 Mayıs 2017'ye kadar başta hasta bezi olmak üzere tıbbi malzemelerini eczanelerden fatura karşılığı alan hastaların aynı şekilde devam edeceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
SGK hileli boşanmayı affetmiyor
SGK hileli boşanmayı affetmiyor 2013’te savcılığa suç duyurusu uygulaması kaldırılınca hileli boşandığı için aylığı kesilenler geçen yıl 19.277’ye ulaştı
8.07.2016 Ekonomi
Dikkat! Eczaneler ilaç veremiyor
Dikkat! Eczaneler ilaç veremiyor Medula sistemi durdu, e-reçetenin yerini kağıt reçete aldı.
18.12.2015 Ekonomi
SGK'da büyük vurgun!
SGK'da büyük vurgun! İstanbul Beyoğlu Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) doğum yapan 19 kadının hesabına yatırdığı 200 bin TL ‘analık ve işgöremezlik’ parasının başkaları tarafından çekildiği belirlendi. Mali polis düzenlediği operasyonda, 3 SGK memurunun da aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı
10.12.2014 Ekonomi
Doktora gidecekler dikkat! Son 5 gün...
Doktora gidecekler dikkat! Son 5 gün... Avuç izi olmayan kişiler özel hastanelerde tedavi olamayacak...
29.09.2021 Gündem
SGK 30 personel alacak
SGK 30 personel alacak Sosyal Güvenlik Kurumu, 30 müfettiş yardımcısı alacak
10.08.2012 Ekonomi
SGK’dan 45 kişiye iş imkanı
SGK’dan 45 kişiye iş imkanı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, sınavla 45 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alacak.
5.10.2010 Ekonomi
SGK sınavla 35 müfettiş alacak
SGK sınavla 35 müfettiş alacak Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK), sınavla 35 müfettiş yardımcısı alacak...
1.09.2009 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sgk Duyurusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sgk duyurusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.