Seyyanen Zam

Seyyanen Zam

Son dakika seyyanen zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyyanen zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyyanen zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyyanen Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyyanen zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 617 seyyanen zam haberi bulunmuştur. Tüm seyyanen zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polise ek zam var mı? 10 Nisan'da polise seyyanen zam verilecek mi?
Polise ek zam var mı? 10 Nisan'da polise seyyanen zam verilecek mi? Aralık ayı enflasyon verileriyle birlikte polislere yapılan zam oranı da belli oldu. Temmuz ayı sonrasında polis maaşları en düşük 29 bin 525 TL'ye yükselmişti. Yüzde 49.25 oranında artışla polis memuru maaşı 44.292 TL'ye ulaştı. 32.626 lira olan başkomiser maaşı ise 48.920 TL oldu. Şimdi polisler kendilerine ek zam yapılıp yapılmayacağını sorguluyor. 10 Nisan’ın Polis Günü olması nedeniyle polisler 10 Nisan'da polise ek zam var mı, sorusuna yanıt arıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler...
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Emeklinin gündeminde seyyanen zam ve bayram ikramiyesi var. 14 milyonu aşkın emekli hükûmetten gelecek açıklamaya kilitlendi. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak? İşte bayram ikramiyesi ve seyyanen zam ile ilgili emekli milyonları ilgilendiren detaylar...
13.02.2024 Çalışma Hayatı
Memur, emekli maaşlarına zam! Enflasyon farkı ve seyyanen zam geliyor, işte yeni maaşlar
Memur, emekli maaşlarına zam! Enflasyon farkı ve seyyanen zam geliyor, işte yeni maaşlar Memur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Maaş hesabı değişti. Aylık gelirlerde artış yaşanacak. Memur ve memur emeklileri 2024 yılının ilk 6 ayı için yüzde 49,25 oranında zammı hak etti. Memur maaşları her ayın 15'inden itibaren işlediği için 14 günlük boşluk için enflasyon farkı ödenmesi gerekiyor. İşte detaylar...
12.01.2024 Memur
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Türk Lirası mevduatta 2 yılda yüzde 385 büyüme
Türk Lirası mevduatta 2 yılda yüzde 385 büyüme Bankacılık sisteminde hem mevduat hem kredide TL’ye geçiş sürüyor. Son 2 yılda yüzde 385 artan TL mevduatın payı yüzde 35.45’ten 59.85’e çıktı. Döviz hesapları 58.5 milyar dolar azaldı. Kredide TL’nin payı yüzde 67.5’e yükseldi.
9.01.2024 Ekonomi
Emekli ile memura seyyanen zam ve refah payı müjdesi! Yeni zamlı maaşlar belli oldu
Emekli ile memura seyyanen zam ve refah payı müjdesi! Yeni zamlı maaşlar belli oldu Memur emeklilerinin ardından zam oranı yüzde 37.57'de kalan emekli işçi, çiftçi, esnafa refah payı verilmesi için hazırlıklarda sona gelindi. Ocak-Haziran dönemi için SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 37,57 olurken, yüzde 15 toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde 49,25 oldu. Erdoğan'ın talimatıyla emekliye ek zam ve 2024 en düşük emekli maaşı için çalışma yapılıyor. Emekliler için bütçe sınırları sonuna kadar zorlanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca yapılan çalışmada SSK, Bağ-Kur emeklilerine verilecek refah payının seyyanen bir artış değil yüzde 11.68'lik açığı kapatacak oransal bir düzenleme olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a sunulan bu çalışmanın, Kabine toplantısında da değerlendirilmesi bekleniyor. İşçi ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranının yüzde 44-45 olabileceği belirtiliyor. Emekliye refah payı ne kadar olacak? İşte refah payı hesabı ile SGK ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
9.01.2024 Emekli
Bakan Işıkhan: Kamu personel rejiminde yükseliş dönemindeyiz
Bakan Işıkhan: Kamu personel rejiminde yükseliş dönemindeyiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "3 Ocak tarihinde açıklanan Aralık ayı enflasyon oranıyla birlikte memurlara ve memur emeklilerimize de yüzde 49,25 oranında artış yapılacak. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını bir hazırlık süreci olarak değerlendirirsek, inanıyorum ki Cumhuriyetimizin ikinci asrı kamu personel rejimi başta olmak üzere ülkemizi ve milletimizi ilgilendiren her alanda yükseliş dönemimiz olacaktır" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Memur maaşlarına seyyanen zam ayarı! En düşük maaş 32 bin 840 liradan başlıyor
Memur maaşlarına seyyanen zam ayarı! En düşük maaş 32 bin 840 liradan başlıyor Milyonları yakından ilgilendiriyor. Memur maaş zammı oranı Ocak 2024 için belli oldu. Yüzde 49.25’lik zammın ardından Temmuz 2023 döneminde memurlara yapılan 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki, seyyanen zam 2024 yılında devam edecek mi? Memur maaşı hesaplaması nasıl yapılacak? İşte haberin detayları...
6.01.2024 Memur
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
8.01.2024 Çalışma Hayatı
Memura seyyanen zam müjdesi! 12 bin 147 lira oldu
Memura seyyanen zam müjdesi! 12 bin 147 lira oldu Memura seyyanen zam müjdesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Temmuz ayında yapılan seyyanen zam tutarı brüt 8 bin 139 lira olup bu tutardan 62 lira damga vergisi kesilerek 8 bin 77 lira ödeme yapılıyor. Ocak ayı itibariyle seyyanen zam tutarı brüt 12 bin 147 lira olurken bundan 92 lira damga vergisi kesilecek. Net olarak 12 bin 55 lira ödenecek. Memurlar emekli oluncaya kadar her 6 ayda bir artırılan seyyanen zammı almaya devam edecek. Bu ilave ödeme emekli aylıklarına yansımayacak.
5.01.2024 Memur
Seyyanen zam 2024’te artacak mı? Seyyanen zamlanacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi?
Seyyanen zam 2024’te artacak mı? Seyyanen zamlanacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi? SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 37,57 zamma hak kazandı. Memur ve memur emeklileri de yüzde 15'lik sözleşme zammına ek olarak yüzde 29,79 enflasyon farkı alacak. Memur ve memur emeklilerin toplam zam oranı yüzde 49,25 olacak. Peki, İşçi emeklisine seyyanen zam var mı? 8077 seyyanen zam emekliye verilecek mi, seyyanen zam 2024’te ne olacak?
4.01.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. Son 6 aylık enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Memur ve emeklisinin alacağı zam oranı yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Bu rakamlara refah payı dahil değil. Memurlar ve emekliler bu orana refah payı ve seyyanen zammın dahil edilip edilmeyeceğini sorgularken Cumhurbaşkanı’nın söz konusu zamlara yönelik bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
3.01.2024 Gündem
Memura seyyanen zam devam edecek mi 2024? Seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi, Memur seyyanen zam 2024’te devam edecek mi?
Memura seyyanen zam devam edecek mi 2024? Seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi, Memur seyyanen zam 2024’te devam edecek mi? Aralık ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin alacağı enflasyon farkı dahil aylık artışları yüzde 49,25 oldu. SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışları ise yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. TÜİK’in açıkladığı verilere göre, 2023 yılı Temmuz ayında enflasyon yüzde 40,27 oldu. Bu rakam, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı olacak. Memur ve memur emeklileri ise yüzde 15’lik sözleşme zammına ek olarak yüzde 31,5 enflasyon farkı alacak. Zamlara yönelik en merak edilen ayrıntılardan biri de seyyanen zam oldu. Peki, seyyanen zam ocakta artacak mı, memur seyyanen zam artacak mı, memur zammında seyyanen zam hesaplanacak mı, seyyanen zamma zam gelir mi?
Toplu sözleşme, enflasyon farkı, seyyanen zam: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam gelecek mi?
Toplu sözleşme, enflasyon farkı, seyyanen zam: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam gelecek mi? Beklenen açıklama geldi ve TÜİK Aralık enflasyonu açıkladı. Aralık ayı enflasyon oranı yüzde 2,93 oldu. Yıllık enflasyon oranı 64,77 olarak gerçekleşti. En düşük memur ve emekli maaşına gelen yüzde 49,25 oldu. Bununla birlikte akıllarda şu sorular kaldı: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam geldi mi? İşte detaylar....
3.01.2024 Ekonomi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret+ refah payı+ seyyanen zam detayı...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret+ refah payı+ seyyanen zam detayı... Emekli ve memur maaşlarına maaşlarına büyük zam geliyor. 5 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı yüzde 33,66 olarak netleşti. Nihai emekli zammı bugün TÜİK'in Aralık ayı enflasyon rakamını duyurması sonrası netleşecek. Emekli kök maaş zammı ile en düşük emekli maaşı için düzenleme geliyor. Son dönemde hükümet enflasyon verilerinin üzerinde bir de refah payı uyguluyor. Bu yıl da enflasyon oranlarının üzerinde hem emeklilere hem de asgari ücrete bir refah payının eklenmesi gündemde. Bu oranın ne kadar olacağı ise değişik formüllerle hazırlanıyor. Kök ücret ile ilgili detaylar da belli oldu. İşte memur ve emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
3.01.2024 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti Kocaeli'de işçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına fırlattı. Patronun işçiye hakaret de ettiği ileri sürülürken, yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
2.01.2024 Gündem
Emekli ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret, seyyanen zam ve refah payı artışı, hesaba yatıyor
Emekli ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret, seyyanen zam ve refah payı artışı, hesaba yatıyor Emekli ve memur maaşlarına maaşlarına büyük zam geliyor. 5 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı yüzde 33,66 olarak netleşti. Nihai emekli zammı Ocak ayı başında TÜİK'in Aralık ayı enflasyon rakamını duyurması sonrası netleşecek. Emekli kök maaş zammı ile en düşük emekli maaşı için düzenleme geliyor. Son dönemde hükümet enflasyon verilerinin üzerinde bir de refah payı uyguluyor. Ayrıca emekliler için belirlenen taban maaş ile düşük aylıklara sosyal bir destek yapılarak yükseltiliyor. Bu yıl da enflasyon oranlarının üzerinde hem emeklilere hem de asgari ücrete bir refah payının eklenmesi gündemde. Bu oranın ne kadar olacağı ise değişik formüllerle hazırlanıyor. Kök ücret ile ilgili detaylar da belli oldu. Öte yandan TÜİK kasım ayı enflasyonunu açıkladı. Buna göre de 5 aylık enflasyon yüzde 33,66 oldu. Bunun üzerine Aralık enflasyonu da eklenecek. Böylece 6 aylık oran ortaya çıkacak. Orta Vadeli Program'daki öngörüye göre 6 aylık oranın yüzde 38-40 bandında çıkması bekleniyor. İşte masadaki maaş zammı formülleri...
2.01.2024 Emekli
Manisa'da 2 otomobil çarpıştı; 8 yaralı
Manisa'da 2 otomobil çarpıştı; 8 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 2 otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerin de aralarında olduğu 8 kişi yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı?
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı? Asgari ücret zammından sonra gözler memur ve memur emeklisi maaşlarına çevrildi. 3 Ocak tarihinde enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte zamlı maaşlar netlik kazanacak. Memurlar 15 Ocak'ta, işçiler 31 Ocak'ta, SSK emeklileri 17-26 Ocak'ta, Bağ-Kur emeklileri de 25-28 Ocak'ta zamlı aylıklarını alacak. Memurlara temmuz ayında yüzde 17.55+8 bin 77 lira seyyanen zam yapıldı. Böylece en düşük memur maaşı 22 bin 17 liraya, ortalama maaş da 25 bin liraya çıkmıştı. Peki, seyyanen zam ocakta artacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi, seyyanen zamma zam gelir mi? Seyyanen zam 2024’te devam edecek mi?
2.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi?
Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi? Aralık ayı enflasyon verisinin açıklanmasıyla SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin alacağı zam oranı netlik kazanacak. 6 aylık enflasyon oranına ek memur emeklileri ise temmuzda memurlara verilen seyyanen zammın kendilerine verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi?
2.01.2024 Ekonomi
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak YSK’nın 31 Mart 2024 yerel seçimleri için açıkladığı takvim dün itibarıyla işlemeye başladı.
2.01.2024 Gündem
Kripto paralardan yeni yılda sürpriz hareket! Bitcoin tarihi zirveyi aştı
Kripto paralardan yeni yılda sürpriz hareket! Bitcoin tarihi zirveyi aştı Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin yıla hızlı başlangıç yaptı. Bitcoin Nisan 2022'den bu yana gördüğü en yüksek seviye olan 45 bin doları aştı.
2.01.2024 Ekonomi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi takvimi belli oldu. Çalışan emeklilere ikramiye ödemesiyle SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ile dul yetimler dahil bütün hak sahipleri 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi almış olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan ek emekli ikramiyesi için tarih verdi. İşte detaylar...
28.12.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seyyanen Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyyanen zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.