Ek Ödeme

Ek Ödeme

Son dakika ek ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ek ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ek ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ek Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ek ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.397 ek ödeme haberi bulunmuştur. Tüm ek ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda çalışanlara güzel haber! Çift yevmiye ödenecek, işte ek ödeme hesabı
Bayramda çalışanlara güzel haber! Çift yevmiye ödenecek, işte ek ödeme hesabı Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde çalışmayıp tatil yapan işçiye normal çalışma gününde ödenen ücreti ödeniyor. Dolayısıyla Ramazan Bayramı’nda çalışmayan işçiye normal ücreti ödenecek. Ancak tatil yapmayıp, yasal günlük iş süresini aşmayacak şekilde çalışan işçiye ek ödeme yapılacak. Peki bayram mesaisi nasıl hesaplanıyor? Kim ne kadar mesai ücreti alacak? Kuruşu kuruşuna hesaplandı.
10.04.2024 Çalışma Hayatı
Bayramda çalışana ek ödeme yapılacak! İşte çift yevmiye hesabı...
Bayramda çalışana ek ödeme yapılacak! İşte çift yevmiye hesabı... Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde çalışmayıp tatil yapan işçiye normal çalışma gününde ödenen ücreti ödeniyor. Dolayısıyla Ramazan Bayramı’nda çalışmayan işçiye normal ücreti ödenecek. Ancak tatil yapmayıp, yasal günlük iş süresini aşmayacak şekilde çalışan işçiye ek ödeme yapılacak. Peki bayram mesaisi nasıl hesaplanıyor? Kim ne kadar mesai ücreti alacak? Kuruşu kuruşuna hesaplandı.
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor Emekli milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. Bankalar ile anlaşma sağlayan emekli vatandaşların hesabına 18 bin lira et ödeme yapılıyor. Şu anda halihazırda promosyon anlaşması olan emekli herhangi bir tarihe bağlı kalmaksızın anlaşmasını feshedebiliyor. Anca burada bir cayma bedeli ödüyor. Örnek vermek gerekirse 3 yıllık promosyon anlaşması yapan ve bu anlaşma neticesinde 3 bin TL ödeme alan bir emekli ikinci yılı doldurduğunda bankasını değiştirmek istediğinde sözleşmesinin bitimine son 1 yılı kaldığı için bin TL cayma bedeli ödeyerek bankasını değiştirme imkanı sunuyor. 18 bin liraların konuşulduğu yeni promosyon ücretinde ise ödenecek olan cayma bedeli devede kulak kalıyor. Öte yandan bankalar yeni promosyon rakamlarını açıkladı. İşte promosyonlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 18 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. ING, maaşını bankaya taşıyan emeklilere ek koşulsuz 15 bin TL promosyon ödemesi yaparken, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyon imkanı sunuyor.
5.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 15 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. İşte emeklilerin bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden tek tuşla başvurabilecekleri yeni promosyon miktarları...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 12.000 TL ek ödeme! Başvurular başladı, detaylar netleşti
Emekliye 12.000 TL ek ödeme! Başvurular başladı, detaylar netleşti Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kamu bankalarından ödenen emekli promosyonunun 8 ila 12 bin liraya çıkarılacağını açıklaması üzerine emeklilerin gözü banka promosyonlarına çevrildi.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli milyonlara kritik uyarı! Başvuru yapana 15 bin lira ek ödeme
Emekli milyonlara kritik uyarı! Başvuru yapana 15 bin lira ek ödeme Emekli milyonlarca vatandaşa kritik uyarı geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği kamu bankalarının emeklilere ödeyeceği yeni promosyonlar için başvurular bugün başlıyor. Kamu bankalarında üst sınırın yüzde 140, alt sınırın da yüzde 160 artması üzerine özel bankalar da harekete geçerken, promosyon ödemelerinin nakit bazda en düşük 15 bin liraya kadar yükselmesi bekleniyor.
25.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek ödeme! Tek seferde 15 bin TL ödeniyor, rakamlar tek tek açıklandı
Emekliye ek ödeme! Tek seferde 15 bin TL ödeniyor, rakamlar tek tek açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Mart ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
12.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye mart ayı müjdesi! Emekli maaşlarına büyük ek ödeme fırsatı, bankalar yarışa girdi
Emekliye mart ayı müjdesi! Emekli maaşlarına büyük ek ödeme fırsatı, bankalar yarışa girdi Emekliye mart ayı müjdesi geldi. Bankalar emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Mart ayı banka promosyonları belli oldu. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir?
11.03.2024 Çalışma Hayatı
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamına tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira demek. 150 liraya işkembe yok. İnternet sahtekarlığı bu" dedi.
10.03.2024 Gündem
Emekliye 15 bin TL ek ödeme! Mart ayını bekleyenler kazançlı çıktı, bankalar art arda duyurdu
Emekliye 15 bin TL ek ödeme! Mart ayını bekleyenler kazançlı çıktı, bankalar art arda duyurdu Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Mart ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
10.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek ödeme müjdesi! Bankalar kampanyaları tek tek açıkladı, 15.000 TL'ye varan ödeme
Emekliye ek ödeme müjdesi! Bankalar kampanyaları tek tek açıkladı, 15.000 TL'ye varan ödeme Bankalar yeni ekonomik veriler ışığında emekli maaşı promosyonları miktarlarını mart itibarıyla güncelledi. Emekli olmaya hak kazananlar ya da bankalarla yaptıkları anlaşma sona eren emekliler, maaşlarının yatması karşılığında bankalardan promosyon alabiliyorlar. Birçok banka emeklilere 15 bin TL'ye varan promosyonlar veriyor. Emekliler bunun yanında Ramazan Bayramı'nda 3 bin TL ve Kurban Bayramı'nda 3 bin TL olmak üzere toplam 6 bin TL emekli ikramiyesi alacak. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları banka promosyonları ne kadar oldu?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Bankaların yarışından emekliler kârlı çıktı! Emekliye ek ödeme müjdesi geldi
Bankaların yarışından emekliler kârlı çıktı! Emekliye ek ödeme müjdesi geldi Emekli promosyon tutarları Mart ayına girilmesiyle güncellendi. Bu kapsamda 'Banka promosyonları yenilendi mi' sorusu yanıt buldu. Emeklilere ek gelir fırsatı sunan emekli promosyon tutarlarını 11 banka sıraladı. Peki en yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye mart ayı müjdesi geldi! 15 bin lira ek ödeme fırsatı
Emekliye mart ayı müjdesi geldi! 15 bin lira ek ödeme fırsatı Emekli promosyon tutarları Mart ayına girilmesiyle güncellendi. Bu kapsamda 'Banka promosyonları yenilendi mi' sorusu yanıt buldu. Emeklilere ek gelir fırsatı sunan emekli promosyon tutarlarını 11 banka sıraladı. Peki en yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?
6.03.2024 Çalışma Hayatı
2000'den sonra emekli olan memurlara intibak var mı? 2000 sonrası memur emeklisine intibak verilecek mi?
2000'den sonra emekli olan memurlara intibak var mı? 2000 sonrası memur emeklisine intibak verilecek mi? 2000 sonrası emekliye intibak zammı verilecek mi? Emekliye intibak yasası 2024 ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İntibak düzenlemesine yönelik yapılan açıklamalar ve gelişmeler emeklilerin gündemindeki yerini aldı. Düzenleme için henüz gelişme yaşanmazken, talep yeniden gündeme geldi.
5.03.2024 Ekonomi
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı Emekli promosyon kampanyaları Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyonları da güncellendi. Özellikle özel bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. Banka promosyonu emeklilere ek gelir kapısı oldu. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada? İşte Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil emekli banka promosyonu tutarları...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranındaydı. Emekli, dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerinden yararlanıyor. Emekli ikramiyesi ödeme miktarı ve tarihi belli oldu. Bazı emekliler ikramiyelerini evlerinden alabilecekler. Peki yeni emekli olanlar da ikramiye alacak mı? İşte emekli bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detayları...
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 15.000 TL ek ödeme fırsatı! Bankalar oranları güncellendi, işte kampanyalar
Emekliye 15.000 TL ek ödeme fırsatı! Bankalar oranları güncellendi, işte kampanyalar Emekli vatandaşlara 15 bin lira ek ödeme alma fırsatı. Emekli milyonlarca vatandaşa önemli uyarı geldi. Emekli promosyon kampanyaları Şubat 2024 listesi yenilendi. Bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonları tutarlarını yeniliyor. Milyonlarca emekliye ek gelir olacak banka promosyonu en çok merak edilenler arasına girdi. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?
24.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 15 bin lira ek ödeme müjdesi! Bankalar rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 15 bin lira ek ödeme müjdesi! Bankalar rakamları tek tek açıkladı Emekli vatandaşlara 15 bin lira ek ödeme alma fırsatı. Emekli milyonlarca vatandaşa önemli uyarı geldi. Emekli promosyon kampanyaları Şubat 2024 listesi yenilendi. Bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonları tutarlarını yeniliyor. Milyonlarca emekliye ek gelir olacak banka promosyonu en çok merak edilenler arasına girdi. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif TBMM'de kabul edildi
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif TBMM'de kabul edildi Sağlık alanında düzenlemeler içeren 'Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
22.02.2024 Gündem
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif Meclis'te kabul edildi
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif Meclis'te kabul edildi Sağlık alanında düzenlemeler içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.
21.02.2024 Gündem
Emekliye 15 bin TL ek ödeme! Tek seferde maaş hesaplarına karşılıksız olarak yatırılıyor
Emekliye 15 bin TL ek ödeme! Tek seferde maaş hesaplarına karşılıksız olarak yatırılıyor Emekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
21.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ek Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ek ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.