Şeyma Subaşı İnstagram

Şeyma Subaşı İnstagram

Son dakika Şeyma Subaşı instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 şeyma subaşı instagram haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı'dan 'abonelik' açıklaması! 'Umarım birilerinin hayatına dokunabilirim'
Şeyma Subaşı'dan 'abonelik' açıklaması! 'Umarım birilerinin hayatına dokunabilirim' Mısırlı sevgilisi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabı için abonelik özelliğini başlattığını ve her ay belli bir ücret karşılığında sayfasına abone olanlar için ekstra içerikler paylaşacağını duyurmuştu. Ünlü isim, çok konuşulan abonelikle ilgili açıklama yaptı.
17.03.2023 Magazin
Üstsüz fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı eleştiri oklarının hedefi oldu!
Üstsüz fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı eleştiri oklarının hedefi oldu! Geçtiğimiz haftalarda mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrılan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yayınladığı üstsüz fotoğrafla olay yarattı. Paylaşımına maneviyatla ilgili bir de not düşen Şeyma'ya takipçileri tepki gösterdi. Bir takipçisinin "Müslümanca yaşamak istiyorsan namaz kıl, alkol ve uyuşturucu madde alma" yoruma ise Şeyma "Yıllarca ben yıllarca yaptım nasıl hissettirdiğini biliyorum" cevabıyla şaşırttı.
12.04.2022 Magazin
Şeyma Subaşı, Meedo'ya bikinili pozla gönderme yaptı! 'Kendine saygı duy'
Şeyma Subaşı, Meedo'ya bikinili pozla gönderme yaptı! 'Kendine saygı duy' Şeyma Subaşı, İtalyan Dj Guido ile ayrıldıktan sonra mutluluğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'de bulmuştu. 5 Haziran'da evlilik teklifine 'Evet' dediği Meedo'dan ayrılan Subaşı, "Yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" demişti. Mısırlı iş insanından ayrılmasının ardından "Barışmayacağız!" şeklinde net bir açıklama yapan Subaşı, Alsaloussi'ye bikinili paylaşımla göndermede bulundu
19.03.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi aşkı bitti! Ayrılığı böyle duyurdu...
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi aşkı bitti! Ayrılığı böyle duyurdu... Şeyma Subaşı bir dargın bir barışık olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yle geçtiğimiz aylarda barıştı. 14 Şubat'ı da birlikte geçiren Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle evleneceği konuşuluyordu. Ünlü çiftten bugün ayrılık kararı geldi. Haberi Şeyma Subaşı Instagram hesabından duyurdu.
11.03.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'dan Miami pozları!
Şeyma Subaşı'dan Miami pozları! Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile yine adından söz ettirmeyi başardı.
6.03.2022 Magazin
Şeyma Subaşı yine dikkatleri çekti! Mohammed Alsaloussi ile...
Şeyma Subaşı yine dikkatleri çekti! Mohammed Alsaloussi ile... Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından sevgilisi ile yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.
14.02.2022 Magazin
Şeyma Subaşı bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı...
Şeyma Subaşı bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı... Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı bikinili paylaşım ile adından söz ettirmeyi başardı.
7.02.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan dikkat çeken paylaşım! 'Artık bebek Şeyma değilim'
Şeyma Subaşı'ndan dikkat çeken paylaşım! 'Artık bebek Şeyma değilim' Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık magazin gündemine gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile adından söz ettirmeyi başardı.
17.01.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'dan direk dansı!
Şeyma Subaşı'dan direk dansı! Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Şeyma Subaşı, yeni bir fotoğraf paylaştı.
19.11.2019 Magazin
Şeyma Subaşı: Yeterli değil
Şeyma Subaşı: Yeterli değil Form tutmak için spora başlayan Şeyma Subaşı, Instagram'dan bir paylaşımda bulundu.
25.04.2019 Magazin
Şeyma Subaşı'dan yoga videosu: Daha iyi olabilirdi!
Şeyma Subaşı'dan yoga videosu: Daha iyi olabilirdi! Şeyma Subaşı Instagram hesabından deniz kenarında yoga yaparken çekilmiş görüntüsünü paylaştı. Paylaşımına binlerce beğeni geldi.
21.01.2022 Magazin
Şeyma Subaşı video paylaştı! Daha iyi olabilirdi...
Şeyma Subaşı video paylaştı! Daha iyi olabilirdi... Şeyma Subaşı Instagram hesabından deniz kenarında yoga yaparken çekilmiş görüntüsünü paylaştı. Paylaşımına binlerce beğeni geldi.
18.03.2019 Magazin
Şeyma Subaşı'dan dikkat çeken paylaşım!
Şeyma Subaşı'dan dikkat çeken paylaşım! Acun Ilıcalı'dan geçtiğimiz günlerde boşanan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiriyor.
3.01.2019 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan baş döndüren bikinili poz
Şeyma Subaşı'ndan baş döndüren bikinili poz Acun Ilıcalı'dan geçtiğimiz günlerden boşanan fenomen Şeyma Subaşı, amuda kalktığı bikinili fotoğrafıyla olay oldu.
25.12.2018 Magazin
Şeyma'nın pozu sosyal medyayı birbirine düşürdü!
Şeyma'nın pozu sosyal medyayı birbirine düşürdü! Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Subaşı'nın cesur paylaşımı, "Ne yapacağını şaşırdı" yorumlarına neden oldu.
14.12.2018 Magazin
Şeyma Subaşı itiraf etti! Boşandıktan sonra...
Şeyma Subaşı itiraf etti! Boşandıktan sonra... Televizyoncu Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk röportajını L’officiel dergisi Aralık sayısına veren Şeyma Subaşı, “Biraz fazla enerji patlaması yaşıyor olabilirim evet, hatta ben de kendimi dinginleştirmeye çalışıyorum ama çalışmalar hala devam ediyor” dedi.
12.12.2018 Magazin
Şeyma Subaşı'nın güneş ve deniz keyfi
Şeyma Subaşı'nın güneş ve deniz keyfi Acun Ilıcalı ile bir yıl süren evliliğini bitiren Şeyma Subaşı Miami'de yakın arkadaşlarıyla tatilin keyfini çıkarıyor. Geçtiğimiz hafta kızı Melisa'yı da alarak Miami'ye giden Şeyma Subaşı, tatilinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
3.12.2018 Magazin
Şeyma'dan tepki çeken dövmeli paylaşım!
Şeyma'dan tepki çeken dövmeli paylaşım! Acun Ilıcalı'dan 8 dakika içinde boşanan Şeyma Subaşı'nın göğsünün kenarına yaptırdığı "Yapabileceğine inandı ve yaptı" dövmesiyle poz vermesi sosyal medyada olay oldu.
29.11.2018 Magazin
Şeyma Subaşı: Çok tatlı ve komiksiniz
Şeyma Subaşı: Çok tatlı ve komiksiniz Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından internette dolaşan ‘Uzmanlar uyarıyor! Şeyma Subaşı’nın nafakasını fazla düşünmek kronik uykusuzluğa neden olabilir’ yazısını paylaştı.
29.11.2018 Magazin
Şeyma Subaşı, İstanbul’u terk etti
Şeyma Subaşı, İstanbul’u terk etti Acun Ilıcalı'yla 1 yıllık evliliğini bitiren Şeyma Subaşı, boşanma davasından sadece bir gün sonra İstanbul'u terk etti.
27.11.2018 Magazin
Şeyma Subaşı boşandıktan sonra ilk hamlesini yaptı
Şeyma Subaşı boşandıktan sonra ilk hamlesini yaptı Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı dün tek celsede boşandı. Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabındaki Ilıcalı soyadını kaldırdı.
27.11.2018 Magazin
Şeyma Subaşı'dan şaşırtan paylaşım!
Şeyma Subaşı'dan şaşırtan paylaşım! Acun Ilıcalı ile boşanacakları haberi gündeme bomba gibi düşmüşken Şeyma Şubaşı'dan şaşırtan bir paylaşım geldi.
26.11.2018 Magazin
Şeyma'dan Acun'a: Çok şanslısın...
Şeyma'dan Acun'a: Çok şanslısın... Kısa süre önce Bebek'te sağlıklı yemekler satan mekanını açan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem eşi Acun Ilıcalı'ya olan aşkını gösterdi hem de esprili bir paylaşıma imza attı.
3.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.