Sevgi

Sevgi

Son dakika sevgi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevgi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevgi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevgi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevgi gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.990 sevgi haberi bulunmuştur. Tüm sevgi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldığı açıklandı.
26.04.2024 Gündem
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde yarattığı mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülerle başladı.
16.04.2024 Adana
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar EuroLeague finalinde Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
14.04.2024 Basketbol
23 Nisan resmi tatil mi, üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi?
23 Nisan resmi tatil mi, üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan ve TBMM'nin açılışının yıl dönümünü temsil eden önemli bir ulusal bayramdır. Peki, 23 Nisan resmi tatil mi, üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi?
14.04.2024 Yaşam
Bayramın son günü mesajları! Resimli, anlamlı, farklı, kısa, öz Ramazan Bayramı’nın son günü sözleri…
Bayramın son günü mesajları! Resimli, anlamlı, farklı, kısa, öz Ramazan Bayramı’nın son günü sözleri… Mübarek Ramazan Bayramı sona ererken bayramın son gününe özel mesaj paylaşmak isteyenler arama motorlarına yönelerek en güzel, farklı, anlamlı Ramazan Bayramının son günü mesajları araştırmaya başladı. İşte resimli dualı, kısa ve öz, yeni bayramın son günü mesajları...
12.04.2024 Yaşam
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti!
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti! Ramazan Bayramı nedeniyle devlet desteğindeki çocuklarla birlikte huzurevindeki vatandaşları ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,"Ellerinizi öpüp bayramınızı kutlamak istedik. Sizlerle bir arada olmak, büyüklerimizin duasını almak çok önemli" dedi.
10.04.2024 Gündem
Erdoğan çiftinden bayram mesajı
Erdoğan çiftinden bayram mesajı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya üzerinden mesaj yayımladı.
10.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerilim devam ediyor. Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini öne sürdü.
9.04.2024 Gündem
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı Geçmiş dönem Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın devir teslime katılmaması üzerine Atlı, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul'dan devraldı. Atlı, Kozan Belediyesinde düzenlenen törenle kapıda davul zurnalarla yüzlerce kişi tarafından karşılanarak makamında görevi dualarla başladı.
8.04.2024 Adana
Ramazan Bayramı neden 3 gün? Ramazan Bayramı’nın 3 gün olmasının hikmeti nedir?
Ramazan Bayramı neden 3 gün? Ramazan Bayramı’nın 3 gün olmasının hikmeti nedir? Müslümanların bir ay boyunca oruç tutarak manevi olarak arınma ve dayanışma içinde olma süreci sona ererken, bayram hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor. Ramazan Bayramı, Türkiye'nin her köşesinde sevgi, saygı ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı, aynı zamanda birlik ve beraberlik ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği özel bir zaman dilimi olarak kabul ediliyor. Peki, Ramazan Bayramı neden 3 gün? Ramazan Bayramı’nın 3 gün olmasının hikmeti nedir?
4.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından bir kafeyi ziyaret ederek gençler ve vatandaşlarla sohbet etti.
2.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart seçim sonuçlarını kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, Milliyetçi Hareket Partisi müessir bir başarı elde etmiştir. Televizyon ekranlarından maksatlı ve marazi iddialarda bulunan sözde uzman ve yorumcular ile muhalif tetikçiler yine hüsrana uğrayacaklardır. Bu nedenle karamsarlığa ve ümitsizliğe mahal yoktur, mücadelemiz ve millete hizmet azmimiz şevkle ve hız kesmeden sürecektir" dedi.
1.04.2024 Gündem
Hasan Akgün Büyükçekmece'de 7 kez üst üste kazandı
Hasan Akgün Büyükçekmece'de 7 kez üst üste kazandı CHP’nin Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 48,04’ünü alarak 7'nci kez seçildi. Akgün'ün zaferi Büyükçekmece halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.
1.04.2024 Gündem
Murat Kurum: Ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz
Murat Kurum: Ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, "Artık sandıklar kapandı, İstanbullular demokratik sorumluluklarını yerine getirdi. Sandık başına giderek, İstanbul’umuza sahip çıkan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte sandıklara sahip çıkma zamanı." ifadelerini kullandı.
31.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy: Belediyecilik sosyal medya ile yapılmaz
Bakan Ersoy: Belediyecilik sosyal medya ile yapılmaz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Reklamla, afişle, imajla bir yere kadar yol alabilirsiniz. Vatandaş çöpü toplanıyor mu ona bakar. Belediyecilik reklam ajanslarıyla, sosyal medya aparatlarıyla yapılmaz, hizmet ve eserle yapılır” dedi.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum: Saha '31 Mart'ta Murat Kurum geliyor'
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum: Saha '31 Mart'ta Murat Kurum geliyor' Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. İBB adayı Kurum A Haber'de canlı yayında soruları cevapladı.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sevgi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevgi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.