Seversin

Seversin

Son dakika seversin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seversin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seversin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seversin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seversin gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 seversin haberi bulunmuştur. Tüm seversin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Suresi kaçıncı sayfada? Arapça Kadir Suresi yazılışı ile Türkçe Kadir Suresi okunuşu! Kadir gecesi duası Kadir Suresi anlamı ile Peygamberimizin kadir gecesi duası
Kadir Suresi kaçıncı sayfada? Arapça Kadir Suresi yazılışı ile Türkçe Kadir Suresi okunuşu! Kadir gecesi duası Kadir Suresi anlamı ile Peygamberimizin kadir gecesi duası Kadir suresi okunuşu ve anlamı, 5 Nisan’ın Kadir Gecesi olması nedeniyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Ramazan ayının en anlamlı gecesi olan, bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi, Kur'an'ın indirildiği gece olarak bilinir. Bu mübarek geceyi ibadetlerle geçirmek isteyen vatandaşlar, Kadir suresi ve Kadir Gecesi duası gibi ibadetleri yapmak için arama motorlarına yöneldi.
5.04.2024 Yaşam
Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri
Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri Kadir Suresi, mübarek Ramazan ayı içerisinde en fazla araştırılan surelerde biri oldu. Kuran-ı Kerim'de 97. sure olarak yer alır ve içeriğinde Kadir Gecesi'nin önemi ile Kuran'ın bu gece indirilmeye başlandığı vurgulanır. Kadir Suresi, beş ayetten oluşur. İlk ayette, "Gerçekten biz, onu (Kuran'ı), Kadir Gecesi'nde indirdik." ifadesi yer alır. İşte Kadir Suresi'nin Türkçe mealini, Arapça okunuşunu, Diyanet Tefsiri'ni ve faziletini detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz. Pek, Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri
5.04.2024 Yaşam
9 burcun imrenerek baktığı burç... Astrolog Dinçer Güner: "Paran kadar seversin" dedi, iş aşkı yaşayacakları duyurdu
9 burcun imrenerek baktığı burç... Astrolog Dinçer Güner: "Paran kadar seversin" dedi, iş aşkı yaşayacakları duyurdu Ünlü astrolog Dinçer Güner, bugün itibariyle Venüs'ün Oğlak burcuna geçtiğini söyleyerek yaşanacak değişimleri açıkladı. 9 burcun imrenerek baktığı, iş aşkı yaşayacak 3 burç hakkında konuştu.
24.01.2024 Astroloji
Spor camiasından 10 Kasım mesajları!
Spor camiasından 10 Kasım mesajları! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümü nedeniyle spor camiasından anma mesajları yayımlandı.
10.11.2023 Şampiy10
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
'Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan: Birden fazla kişi olabilmek bence çok keyifli
'Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan: Birden fazla kişi olabilmek bence çok keyifli 'Ya Çok Seversen'de Leyla karakterini oynayan Hafsanur Sancaktutan canlandırdığı 'Leyla'yı, Vogue dergisine anlattı. "Leyla sürprizlerle dolu. Benim yapamayacağım işleri yapıyor." diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Magazin
Usta oyuncu Hatice Aslan, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor!
Usta oyuncu Hatice Aslan, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’, 6 Temmuz Perşembe akşamı seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizide başarılı oyuncu Hatice Aslan, Ya Çok Seversen’in 'Füsun Arcalı’sı olarak ekrana dönüyor.
26.06.2023 Magazin
'Sahte gelin' Leyla seyircinin kalbini çalacak!
'Sahte gelin' Leyla seyircinin kalbini çalacak! Kanal D’nin iddialı dizisi “Ya Çok Seversen”, büyük merak ve heyecanla izlenecek bir ‘sahte gelin’ hikâyesini ekrana taşıyacak. Zengin erkekleri evlilik vaadiyle dolandıran Leyla’nın Ateş Arcalı ile karşılaşmasıyla hayatları bambaşka bir yola girecek.
25.06.2023 Magazin
Deren Talu'dan samimi itiraflar: Hayatta en yakın olduğum insan annemdir
Deren Talu'dan samimi itiraflar: Hayatta en yakın olduğum insan annemdir Son olarak Kanal D'nin geçtiğimiz aylarda final yapan 'Seversin' dizisinde kamera karşısına geçen Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, annesiyle ilişkisi, aşka bakış açısı ve canlandırmak istediği karakterler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.01.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Feride, Nalan ve Hayri'yi el ele yakalıyor!
Camdaki Kız'da Feride, Nalan ve Hayri'yi el ele yakalıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 01 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın bu bölümünde Nalan'ın eve dönmemesine karşı Feride harekete geçiyor. İşte detaylar...
2.12.2022 Magazin
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş"
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş" Son olarak 'Seversin' dizisinde Burak Yörük ile kamera karşısına geçen İlayda Alişan, yeni saç rengiyle hayranlarını ikiye böldü. Alişan'ın saç rengini beğenmeyen takipçileri, "Doğallığına yazık olmuş" yorumunda bulundu.
19.11.2022 Magazin
Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli? Biyografisi ve dizileri!
Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli? Biyografisi ve dizileri! 'Üç Kız Kardeş' dizisine Yiğit Dikmen dahil oldu. 'Özgür' karakterine hayat verecek olan Dikmen, Derya’nın İzmir’de okuduğu üniversitedeki bir akademisyeni canlandıracak. Peki, Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli?
24.10.2022 Magazin
Asya ve Tolga'nın masalı mutlu mu bitecek?
Asya ve Tolga'nın masalı mutlu mu bitecek? Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin'in 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin final bölümünde Asya ve Tolga'nın masalı mutlu mu bitecek? İşte detaylar...
9.10.2022 Televizyon
Seversin bugün yok mu, Kanal D Seversin yeni bölüm saat kaçta? Seversin canlı izle!
Seversin bugün yok mu, Kanal D Seversin yeni bölüm saat kaçta? Seversin canlı izle! Kanal D’nin sevilen dizisi Seversin yeni bölümüyle ekranlar geliyor. Seversin dizisi canlı izlemek isteyen seyirciler, yeni bölüm araştırmasına başladı. Peki, Seversin yeni bölümü saat kaçta, Seversin dizisi fragmanı yayınlandı mı? Seversin bugün yok mu? İşte Seversin canlı izleme ekranı…
3.10.2022 Televizyon
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık"
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık" Seversin dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Başrollerinde 'Asya' karakteriyle İlayda Alişan ve 'Tolga' karakteriyle Burak Yörük’ün yer aldığı ‘Seversin’, 26 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölüme Asya'nın Tolga'yı terk etmesi damga vuruyor.
26.09.2022 Magazin
Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan'dan mini elbiseli poz!
Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan'dan mini elbiseli poz! Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin'de Asya karakterine hayat veren İlayda Alişan oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyor. Oyun gücü kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Alişan sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. 26 yaşındaki oyuncu son olarak mini elbiseli pozunu sosyal medyadan paylaştı.
21.09.2022 Magazin
Tolga, babasıyla çalışmaya devam eden Asya'yı affetmiyor!
Tolga, babasıyla çalışmaya devam eden Asya'yı affetmiyor! Seversin 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
18.09.2022 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
İlayda Alişan'dan Burak Yörük açıklaması: Partnerimle enerjim çok iyi
İlayda Alişan'dan Burak Yörük açıklaması: Partnerimle enerjim çok iyi İlayda Alişan, “Seversin” dizisindeki partneri Burak Yörük ile çok iyi bir enerji yakaladıklarını söyledi: “Birlikte çok eğleniyoruz, ekranda da bu sempati belli oluyor. Partner enerjisi çok önemli. Enerji uymuyorsa sahne asılı duruyor.”
3.09.2022 Magazin
Tüm dünya Tolga ve Asya'nın aşkına karşı!
Tüm dünya Tolga ve Asya'nın aşkına karşı! Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin 14. bölüm fragmanı yayında!
28.08.2022 Televizyon
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta? Aşkı Memnu finali tekrar yayınlanıyor. Kanal D'nin fenomen dizisinin tekrar bölümlerinde finale yaklaşıldı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Aşkı Memnu bugün final bölümü ile ekrana gelecek. İşte Aşkı Memnu final saati…
25.08.2022 Televizyon
Yaprak Dökümü neden yok, bitti mi? 25 Ağustos Kanal D yayın akışı!
Yaprak Dökümü neden yok, bitti mi? 25 Ağustos Kanal D yayın akışı! Yaprak Dökümü dizisi tekrar bölümleriyle Kanal D ekranlarında yer alıyordu. Dizini tekrar bölümlerini izleyenler Kanal D ekranlarını açtıklarında diziyi göremeyince Yaprak Dökümü neden yok? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Kanal D yayın akışı 25 Ağustos 2022...
25.08.2022 Televizyon
Seversin 13. bölüm ön izleme yayında!
Seversin 13. bölüm ön izleme yayında! Bu akşam Asya ve Tolga'dan muhteşem performans geliyor!
24.08.2022 Televizyon
İlayda Alişan'ın köpek sevgisi! İlgi odağı oldu
İlayda Alişan'ın köpek sevgisi! İlgi odağı oldu Kanal D'deki Seversin dizisinde Asya karakterini canlandıran İlayda Alişan oyunculuğu kadar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Oyuncu köpeği ile verdiği pozlarla ilgi odağı oldu.
24.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seversin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seversin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.