Servis Şoförü

Servis Şoförü

Son dakika Servis şoförü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Servis şoförü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Servis şoförü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Servis Şoförü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan servis şoförü gelişmeleri de dahil olmak üzere 695 servis şoförü haberi bulunmuştur. Tüm servis şoförü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis kaçırıldı
Kadıköy'de içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis kaçırıldı Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde sabah saatlerinde bir siteden öğrenci alan ve içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis, yaya gelen bir kişi tarafından kaçırıldı. Servisin kaçırılışı güvenlik kamerasına yansırken, servis Pendik'te bulundu. Servisteki öğrencilerin ise şüpheli tarafından bir süre sonra servisten indirildiği öğrenildi. Servisi kaçıran şüpheli ise aranıyor. (DHA)
4.01.2024 Gündem
'Yol vermeme' tartışmasında vurularak öldürüldü
'Yol vermeme' tartışmasında vurularak öldürüldü İzmir'de 'yol vermeme' meselesinden çıkan kavgada tabanca ile vurulan servis şoförü Ahmet Gül (43), hayatını kaybetti.
25.10.2023 Gündem
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor Okulların açılmasına sayılı günler kala servis araçları son hazırlıklarını yapıyor. Bakımları ve trafiğe çıkmaları için gerekli olan belgeleri tamamlayan servis şoförlerine eğitim de verildi. Rehber ablaların da katıldığı eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapması için dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu. Altur Okul Servis Taşımacılığı Müdürü Bülent Ertürk, okul servislerinin arkasındaki 'Okul Taşıtı' yazısı ve ışıklı 'Dur' tabelası son derece önemli olduğunu söyleyerek "Çünkü servis, öğrenci aldığı ya da indirdiği zaman bu tabelayı yakar ve arkadaki araçlar bu tabelanın yandığını gördüğünde durmak zorundadır. Öğrenciler aracın durmasını ve rehber ablalarının araçtan inmesini beklesin. Emniyet kemeri takmak zorunludur, ayrıca araçta yemek ve içmek yasak" dedi.
5.09.2023 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Antalya'da servis aracı otomobille çarpıştı: 12 yaralı
Antalya'da servis aracı otomobille çarpıştı: 12 yaralı Antalya'nın Serik ilçesinde otel personelini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada servis aracında bulunan 12 kişi yaralandı.
25.05.2023 Yaşam
Pendik'te havalimanı personelini taşıyan servis aracı İETT otobüsü ile çarpıştı: 6 yaralı
Pendik'te havalimanı personelini taşıyan servis aracı İETT otobüsü ile çarpıştı: 6 yaralı Pendik'te akşam İETT otobüsü ile havalimanı personelini taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Kazada minibüs şoförü ile birlikte 6 kişi yaralandı.
26.04.2023 Gündem
Öğrenci servisinde dehşete düşüren görüntüler!
Öğrenci servisinde dehşete düşüren görüntüler! Küçükçekmece’de bir ortaokul servisinde öğrencileri yerleri kirlettikleri gerekçesiyle sopayla döven servis şoförü, polis ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde yakalandı. Şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.
28.03.2023 Yaşam
Annesini öldürüp intihar etti! Kan donduran sözler: Ağzına, kafasına her yerine sıktı
Annesini öldürüp intihar etti! Kan donduran sözler: Ağzına, kafasına her yerine sıktı Denizli'de kan donduran bir cinayet yaşandı. Hıdır T. (50), eşi ve 2 çocuğunun annesi Arzu T.'yi (47) kızı B.T.'nin (15) gözü önünde silahıyla vurarak katletti. Olay sonrası kızını evden çıkarıp kapıyı kilitleyen Hıdır T., daha sonra aynı silahla intihar etti. Olaya şahit olan B.T, cinayeti önlemeye çalıştı ve kan donduran sözlerle o anları anlattı. İşte haberin detayları...
13.03.2023 Yaşam
Kreşte istismar iddiası mahkemeye taşındı
Kreşte istismar iddiası mahkemeye taşındı Kocaeli'nde kreşte çalışan servis şoförünün 6 yaşındaki çocuğa istismar uyguladığı iddiası mahkemeye taşındı. Savunmasında suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Çocuğu sevmekten öte başka kabahatim yok. Bana neden bu yapıldı? İnsan için kaldırılacak durum değil. Oradaki çocuklar benim için melek" dedi.
5.02.2023 Yaşam
Bakırköy'de kurallara uymayan servis şoförlerine ceza
Bakırköy'de kurallara uymayan servis şoförlerine ceza Bakırköy'de yapılan denetimlerde kurallara uymayan servis şoförlerine ceza kesildi
5.12.2022 Yaşam
Hostes olarak başladı şimdi çocuklar ona emanet! 'Büyük bir sorumluluğum var'
Hostes olarak başladı şimdi çocuklar ona emanet! 'Büyük bir sorumluluğum var' Ordu’da okul servis şoförü olarak görev yapan Hale Eyigün, anne şefkati ile yaklaştığı öğrencilerini okullarına yetiştirmek için çabalıyor. Sabahın erken saatlerinde servisin direksiyonuna geçen Eyigün, erkek meslektaşlarının ve velilerinin de takdirini topluyor.
9.11.2022 Yaşam
Ankara'da sokakta çocuk cesedi bulundu
Ankara'da sokakta çocuk cesedi bulundu Ankara'nın Keçiören ilçesinde, kaldırımda aydınlatma direğinin yanında 3 yaşlarında erkek çocuk cesedi bulundu.
6.09.2022 Yaşam
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili olacak. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 7 kent için sarı alarm verildi. İstanbul'da beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Silivri'de sağanak yağış nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve yollar göle döndü. Yağış nedeniyle D-100 kara yolunda da trafik yoğunluğu oluştu. İşte detaylar...
10.08.2022 Gündem
Anaokulunda 'kayıp' skandalı! 3 çocuk saatler sonra bitkin halde bulundu, ailelerden de gizlediler
Anaokulunda 'kayıp' skandalı! 3 çocuk saatler sonra bitkin halde bulundu, ailelerden de gizlediler İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir anaokulunda yaşları henüz 5 olan üç çocuğun öğle saatlerinde kaybolduğunun fark edilmesi paniğe neden oldu. Çocuklar saatler sonra 3 kilometre uzakta bulunurken, anaokulu yönetimine tepki gösteren aileler müdür ve öğretmenlerinden şikayetçi oldu.
22.06.2022 Yaşam
Karaman’da okul servisi ile otomobil çarpıştı: 13 yaralı
Karaman’da okul servisi ile otomobil çarpıştı: 13 yaralı Karaman’da okul servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 12 öğrenci ile otomobil sürücüsü yaralandı. Kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
10.06.2022 Yaşam
Öğrenciye cinsel istismarda bulunan servis şoförüne indirimsiz 25 yıl hapis cezası
Öğrenciye cinsel istismarda bulunan servis şoförüne indirimsiz 25 yıl hapis cezası Kastamonu’da bir öğrenciye farklı zamanlarda cinsel istismarda bulunan servis şoförü, iyi hal indirimi uygulanmadan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
14.04.2022 Yaşam
Yaşlı kadının servisten indirildiği markete para cezası
Yaşlı kadının servisten indirildiği markete para cezası Ankara Yenimahalle ilçesindeki İlkyerleşim Mahallesi Batıkent Bulvarı'ndaki marketten alışveriş yapan kadın, marketin servis minibüsüne bindi. Servis şoförü, kontrol ettiği alışveriş fişi 50 TL'nin altında olan kadına araçtan inmesi gerektiğini söyledi. Bu sırada araçta bulunan diğer müşteriler ise tepki gösterdi. Kadının elinde poşetlerle araçtan inerek uzaklaştı. Kadının servisten indirilmesine ilişkin cep telefonu ile çekilen görüntü sosyal medyada tepki çekti. Market hakkında para cezası uygulanırken, söz konusu yerdeki servislerin çalışma düzeni de sıkı takibe alındı.
12.04.2022 Yaşam
Yaşlı kadın 50 TL'nin altında alışveriş yaptığı için servisten indirilmişti! Flaş gelişme
Yaşlı kadın 50 TL'nin altında alışveriş yaptığı için servisten indirilmişti! Flaş gelişme Ankara'da yaşlı kadının 50 TL'nin altında alışveriş yaptığı için servis aracından indirildiği markete Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce para cezası uygulandı. 
12.04.2022 Yaşam
Kız çocuğuna öğrenci servisinde iğrenç istismar!
Kız çocuğuna öğrenci servisinde iğrenç istismar! Düzce'de 16 yaşındaki kız öğrenci, okula gitmek için kullandığı serviste şoförün kendisine tacizde bulunduğu iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
4.04.2022 Yaşam
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu!  Araçlar yolda kaldı...
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu! Araçlar yolda kaldı... İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle kente TIR ve kamyon girişleri kontrollü yapılacak. Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları durduruldu. Esenyurt'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle servis araçları yolda kaldı. Servis şoförü dışarı çıkacak sürücüleri de uyararak, "Kimse çıkmasın. Sadece kaza yaparlar, başka da bir şey olmaz" dedi.
11.03.2022 Yaşam
Lise öğrencisi kız, tacizcisini öldürdü! ''Seni kaçıracağım, seninle evleneceğim' diyordu'
Lise öğrencisi kız, tacizcisini öldürdü! ''Seni kaçıracağım, seninle evleneceğim' diyordu' Kars’ta, 'Seni kaçırıp, evleneceğim' dediğini öne sürdüğü Birdal Doğan'ı (40), köy meydanında öldüren lise öğrencisi A.E. (17) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
1.03.2022 Yaşam
Televizyon programına çıkıp yardım istemişti! Eşi defalarca bıçakladı
Televizyon programına çıkıp yardım istemişti! Eşi defalarca bıçakladı Tekirdağ'da Elçin Ak (28), koruma kararı aldırıp yerleştiği sığınma evinden ayrıldıktan bir gün sonra boşanma aşamasındaki eşi Özgürcan Ak (33) tarafından 5 yerinden bıçaklandı. Elçin Ak ağır yaralanırken, olayın ardından kaçan Özgürcan Ak, yakalanıp tutuklandı. Elçin Ak geçen yıl bir televizyon programına katılmış, eşinin 3 çocuğunu kaçırdığını belirterek yardım istemişti.
1.03.2022 Yaşam
Karaciğer nakli sonrası koronavirüse yakalandı, hayatını kaybetti
Karaciğer nakli sonrası koronavirüse yakalandı, hayatını kaybetti Sakarya'da, Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan Jale Erkovan (41) karaciğer nakli olduğu hastanede koronavirüsten yaşamını yitirdi.
1.03.2022 Yaşam
Servis şoförü engelli kadına cinsel istismarda bulundu! 'Kimseye anlatma'
Servis şoförü engelli kadına cinsel istismarda bulundu! 'Kimseye anlatma' İğrenç olay Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşandı. Servis şoförü Ali Akbal, rehabilitasyon merkezine giden zihinsel engelli B.A. (20) adlı kadına, araçta cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
1.03.2022 Yaşam
İzmir'de bıçaklı kavga! 1'i polis, 8 yaralı
İzmir'de bıçaklı kavga! 1'i polis, 8 yaralı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ulaşım şirketi ESHOT'ta görevli şoförler ile 2 kişi arasında kavga çıktı. Kavgada, 1’i olaya müdahale eden polis memuru, 8 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan polis memuru ile 1 şoförün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.
24.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Servis Şoförü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki servis şoförü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.