Servet Yılmaz

Servet Yılmaz

Son dakika Servet Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Servet Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Servet Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Servet Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan servet yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 425 servet yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm servet yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz 7'nci yılında... Bakan Yerlikaya: Son sözü milletimiz söylemiştir
15 Temmuz 7'nci yılında... Bakan Yerlikaya: Son sözü milletimiz söylemiştir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da 15 Temmuz anma töreninde açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "Milletimizin azim ve kararlılığı vatanı bir kez daha kurtarmış son sözü milletimiz söylemiştir. 15 Temmuz ikinci kurtuluş zaferimiz olarak tarihe geçmiştir. Bu zafer inancın eseridir. Bu zafer ölümü öldürenlerin eseridir" dedi.
15.07.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan, şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun babasına taziye ziyareti
Bakan Soylu'dan, şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun babasına taziye ziyareti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olan babası Mustafa Kanlıkuyu ve aileye taziye ziyaretinde bulundu. 
20.04.2022 Siyaset
Emniyet teşkilatından Anıtkabir'e ziyaret
Emniyet teşkilatından Anıtkabir'e ziyaret Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.
8.04.2022 Gündem
Bakan Soylu, Tuzluçayır Karakolu polisleriyle sahur yaptı
Bakan Soylu, Tuzluçayır Karakolu polisleriyle sahur yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ramazan ayının ilk sahurunu Ankara'nın Mamak ilçesindeki Tuzluçayır Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis ve bekçilerle yaptı.
2.04.2022 Siyaset
Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Senegal’de şehit oldu
Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Senegal’de şehit oldu Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Senegal ziyareti esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu. Hayrettin Eren için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi.
23.02.2022 Gündem
Şehit Binbaşı Mete Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Binbaşı Mete Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı Suriye'nin Tel Abyad kentinde, eğitim sırasında silah kazası sonucu şehit olan Piyade Binbaşı Mete Yıldırım (40), memleketi Ankara'nın Elmadağ ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. 
24.11.2021 Gündem
Bakan Soylu'nun amcası Hüseyin Soylu son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Soylu'nun amcası Hüseyin Soylu son yolculuğuna uğurlandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, kanser tedavisi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden amcası Hüseyin Soylu, son yolculuğuna uğurlandı.
8.08.2021 Siyaset
Rasulayn şehitlerine veda!
Rasulayn şehitlerine veda! Suriye'nin Rasulayn ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar son yolculuklarına uğurlandı.
11.12.2020 Gündem
Ankara Valisi Şahin’den flaş corona virüs açıklaması!
Ankara Valisi Şahin’den flaş corona virüs açıklaması! Ankara Valisi Vasip Şahin, Başkent'te corona virüs vaka sayılarına ilişkin, "Şimdi Ankara'da geriye doğru gidiyoruz. Vatandaş son günlerde gittikçe daha artan duyarlılıkla bu tedbirlere dikkat etmeye çalışıyor. Bu henüz daha yeterli seviyede değil. Bunun çok daha ilerisini yapmamız gerekiyor" dedi.
17.09.2020 Gündem
Bakan Soylu: Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz
Bakan Soylu: Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin, “15 Temmuz 2016 yılından bugüne kadar FETÖ terör örgütüne dönük tam 99 bin 66 operasyon, 282 bin 790 gözaltı gerçekleştirildi. Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz." dedi.
15.07.2020 Gündem
Biri emniyet müdür yardımcısı diğeri komiser! Çiftlik evinde skandal parti
Biri emniyet müdür yardımcısı diğeri komiser! Çiftlik evinde skandal parti Ankara’da, corona virüs salgınına karşı sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerekirken, emniyet müdür yardımcısı ile komiserin kiraladığı çiftlik evinde parti düzenlendiği ortaya çıktı. Partinin görüntülerine DHA ulaşırken, olay sonrası emniyet müdür yardımcısı ile komiserin görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.
12.05.2020 Gündem
Skandal parti! Müdür ile komiser canlı yayınla deşifre oldu
Skandal parti! Müdür ile komiser canlı yayınla deşifre oldu Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir müdür ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli bir komiserin salgına rağmen arkadaşları ve bir grup kadınla çiftlik evinde parti düzenlediği ortaya çıktı.
11.05.2020 Gündem
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş son yolculuğuna uğurlandı Tunceli'de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı'ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti! Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere Rusya'ya hareket etti.
5.03.2020 Siyaset
Kır bekçisi alımı 2020 | Kır bekçisi nedir, kır bekçisi başvuru şartları nelerdir?
Kır bekçisi alımı 2020 | Kır bekçisi nedir, kır bekçisi başvuru şartları nelerdir? Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Başkent’te bin 568 çarşı ve mahalle bekçisinin gece devriyesi olarak görevlerine devam ettiğini, 2020’de de 500 çarşı ve mahalle, 172 de kır bekçisi olmak üzere 672 bekçi alınacağını söyledi. Servet Yılmaz’ın verdiği haber sonrası vatandaşlar kır bekçisi nedir? Kır bekçisi başvuru şartları nelerdir? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte 2020 kır bekçisi alımı hakkında merak edilenler…
17.01.2020 Personel Alımı
Kan donduran ifade:Yengesinin büyü yaparak...
Kan donduran ifade:Yengesinin büyü yaparak... GAZİOSMANPAŞA'da annesini birlikte yaşadıkları gecekondunun bahçesinde kafasına mermer vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Mustafa Yılmaz'a "Üst soydan akrabayı kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.
25.12.2019 Yaşam
Ankara'da eğlence mekanlarına denetim
Ankara'da eğlence mekanlarına denetim Çankaya ilçesinde eğlence mekanlarına yönelik gerçekleştirilen asayiş uygulamasında çeşitli suçlardan aranana 96 kişi gözaltına alınırken, denetlenen 51 mekana toplam 36 bin 885 lira idari para cezası uygulandı.
19.12.2019 Gündem
MHP'li Yalçın'ın oğlunun ölümüyle ilgili 3 gözaltı
MHP'li Yalçın'ın oğlunun ölümüyle ilgili 3 gözaltı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın (33) ve arkadaşı Arif Fidanboy, Ankara Kalesi'nin surlarından kayalıklara düştü. Yalçın, olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı Fidanboy ise ağır yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.10.2019 Gündem
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu hayatını kaybetti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu hayatını kaybetti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu, Ankara Kalesi'nde kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.
17.10.2019 Gündem
Cumurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 mesajı: 2020 yılında son noktayı koyacağız
Cumurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 mesajı: 2020 yılında son noktayı koyacağız Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasının açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "S-400 konusunda son noktayı Nisan 2020'de koyuyoruz. Hedefimiz Rusya ile ortak üretime geçmek" dedi.
15.07.2019 Gündem
15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde anma töreni
15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde anma töreni TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği ile Polis Şehitliği'nde anma programı düzenlendi. BMM Başkanı Şentop,"Tarihimizin en karanlık günü ve gecesiydi. O yaşananları, hem hainlerin yaptıklarını hem de hainlere karşı milletimizin göstermiş olduğu direnişi, asil duruşu tekrar tekrar hatırlamamız lazım" dedi.
15.07.2019 Siyaset
Meyve suyu kutusunda uyuşturucu bulundu
Meyve suyu kutusunda uyuşturucu bulundu Ankara'da polisin son 1 haftada düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında, 30 kilo skunk, 1,5 kilo kokain, 21 bin uyuşturucu hap ve 225 gram bonzai ele geçirildi. Uyuşturucuların bir bölümü araç motoru ve meyve suyu kutularında bulunurken, gözlatına alınan 18 kişiden 15'i tutuklandı.
3.06.2019 Gündem
Şehit polis son yolcuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolcuğuna uğurlandı Görev yaptığı uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayan bir sürücünün çarparak şehit ettiği polis memuru Mevlüt Metin'in cenazesi, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Çankırı'ya gönderildi.
7.05.2019 Gündem
Kadın komiser yardımcısı, meslektaşı olan nişanlısını vurup intihar etti!
Kadın komiser yardımcısı, meslektaşı olan nişanlısını vurup intihar etti! Ankara'da komiser yardımcısı kadın polis otomobilde tartıştığı nişanlısı olan komiser yardımcısı meslektaşını silahla vurduktan sonra intihar etti.
29.03.2019 Yaşam
Ankara'da dev operasyon! 241 kişi hakkında gözaltı kararı
Ankara'da dev operasyon! 241 kişi hakkında gözaltı kararı Ankara'da uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik operasyonda 241 kişinin yakalanması için 145 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.
6.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Servet Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki servet yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.