Serum

Serum

Son dakika serum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serum gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.236 serum haberi bulunmuştur. Tüm serum haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti. Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Bu çalışmayla damar yolu ile verilen sıvıların doğrudan mikroplastik maruziyetine neden olduğunu ortaya koyduk" dedi.
17.03.2024 Adana
Oruçluyken iğne yaptırmak orucu bozar mı? İğne ya da aşı orucu bozar mı?
Oruçluyken iğne yaptırmak orucu bozar mı? İğne ya da aşı orucu bozar mı? İğne vurulmak orucu bozar mı sorusu, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yanıtlandı. Orucu bozmayan durumlar mübarek Ramazanın ayı idrak edilirken çok sık soruluyor. İşte, Diyanet'in iğne yaptırmak orucu bozar mı sorusunun cevabı
15.03.2024 Dini Bilgiler
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları Güzelliği keşfetmek, özgüveni artırmanın, dış görünümü daha fazla vurgulamanın ve her gün kendimizi daha iyi hissetmenin bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. Bu yolculuk, daha güzel görünme arayışında atılan adımlarla başlıyor. İlk adım ise cilt ve cilt güzelliği olarak karşımıza çıkıyor.
25.02.2024 Yaşam
Veterinere götürdüğü buzağısının tedavisi bitene kadar başından ayrılmadı
Veterinere götürdüğü buzağısının tedavisi bitene kadar başından ayrılmadı Yozgat’ta besici Ali Kunduz, hastalanan 20 günlük buzağısını arabasının bagajında veteriner hekime götürdü. İshal teşhisi konulan buzağıya araba bagajında serum takıldı. Hayvan sahibi de serum bitene kadar buzağının başında bekledi.
25.02.2024 Gündem
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzdeki lekeler yaştan, sivilceden, güneşten ya da belirli bazı sebeplerden meydana gelebilir. Bu lekeler sağlık olarak bir sorun yaratmaz ancak estetik anlamda çoğu zaman bireyleri rahatsız etmektedir. Özellikle koyu renkleri gidermek için renk açıcı kremler tercih edebilir ya da reçetesiz, organik kürler ve peelingler yaparak cilt lekeleri yok edilebilir.
17.01.2024 Sağlık
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi Koronavirüse yakalanan sanatçı Leman Sam, hastanede tedavi altına alındı.
31.12.2023 Magazin
Zemheri derdine deva oluyor: Bu karışımla acilde serum yemiş kadar oluyorsunuz! Ertesi gün ayağa kaldırıyor
Zemheri derdine deva oluyor: Bu karışımla acilde serum yemiş kadar oluyorsunuz! Ertesi gün ayağa kaldırıyor Özellikle Aralık, Ocak aylarında artan enfeksiyon hastalıkları ve gribe yakalanınca gitmek bilmiyor. İyileşme süreci de bir o kadar yavaş ilerliyor. Ancak bazı yöntemler var ki vücudu ertesi gün ayağa kaldırıyor. Acile gidip serum yemiş kadar oluyorsunuz. Gribi bir günde yok eden karışım enerji veriyor...
25.12.2023 Yaşam
“Burun tıkanıklığı bebeklerde huzursuzluğa neden olabilir”
“Burun tıkanıklığı bebeklerde huzursuzluğa neden olabilir” Bebeklerde burun tıkanıklığının oldukça yaygın bir durum olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Seringeç, “Burun tıkanıklığında genellikle bebeğin burnundan hışıltılı bir ses çıkar ve bebeğin emerken zorlanmasına, beslenirken güçlük çekmesine ve uyku düzeninin bozulmasına neden olabilir. Bu da bebekte huzursuzluğa yol açar” dedi.  
22.12.2023 Yaşam
Gazze Şeridi’nin kuzeyinde minimum düzeyde faaliyet gösteren 4 hastane kaldı
Gazze Şeridi’nin kuzeyinde minimum düzeyde faaliyet gösteren 4 hastane kaldı Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Al Ahli Arab (Baptist) Hastanesi’nde elektrik, yakıt, su, gıda ve tıbbi malzemelerin tamamen tükenmesi ve uzman doktor eksikliği nedeniyle ameliyatların durduğunu açıklarken, bölgede minimum düzeyde faaliyet gösteren hastane sayısının 4 olduğunu aktardı.
21.12.2023 Dünya
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi Araştırma yapmak için girdiği Morca Mağarası’nda mide kanaması geçirince 1040 metrede doktorların tedavi ettiği ABD’li Mark Dickey 11’inci günde yeryüzüne çıkarıldı. Operasyonun son aşamasında Türk kurtarma ekiplerince çıkarılan Dİckey tedavi altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Tavuklu pilav kabusları oldu! Onlarca kişi hastanelik oldu
Tavuklu pilav kabusları oldu! Onlarca kişi hastanelik oldu Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 5 gün önce vefat eden bir kadın için düzenlenen mevlidin ardından ikram edilen tavuklu pilavdan yiyen 90 kişi, gıda zehirlenmesi nedeniyle tedavi altına alındı.
31.07.2023 Yaşam
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat!
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, özellikle çocukların araç içerisinde bırakılmaması gerektiğini belirterek, sıcaklık havalara karşı şapka takıp, beyaz renkli ince kıyafetlerin giyilmesi gerektiğini söyledi.
27.07.2023 Sağlık
Belediye bakım merkezinde kedisi öldüğü iddiasıyla CİMER'e başvurdu
Belediye bakım merkezinde kedisi öldüğü iddiasıyla CİMER'e başvurdu Tarbazon'da eski Wushu milli takım sporcusu Savaş Bekar (34), sahiplendiği 'Minik' adlı kedisini, doğum sonrası karnında şişlik oluşması üzerine Büyükşehir Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürdü. Ameliyat edilip, kısırlaştırılan kedisi 1 gün sonra ölen Bekar, tedavi sürecinde ihmal olduğu iddiasıyla CİMER'e başvurdu. Bekar, "Keşke o kliniğe gitmeseydim. Bu işin takipçisi olacağım. Ölen kedimin hakkını savunacağım" dedi.
21.07.2023 Gündem
Tanyeli sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi!
Tanyeli sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi! Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, son sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Tanyeli, ayrıca yayınladığı gönderilerde yüzüne filtre uyguladığını itiraf etti.
16.07.2023 Magazin
Tonik Nasıl Kullanılır? Tonik Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Tonik Nasıl Kullanılır? Tonik Kullanırken Yapılması Gerekenler... Tonik, cildin temizlenmesi için kullanılan bir üründür. İçerisinde canlandırıcı maddeler içerir ve cildi temizleyici arındırıcı özelliklere sahiptir.
19.06.2023 Sağlık
Filiz Akın son halini sosyal medya hesabından paylaştı!
Filiz Akın son halini sosyal medya hesabından paylaştı! Ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınan Filiz Akın, ardından da kulağında çıkan tümör nedeniyle ameliyat olmuştu. Ardından bir kez daha ameliyat masasına yatan 80 yaşındaki usta sanatçı, sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı.
13.06.2023 Magazin
Filiz Akın'dan kötü haber! 'O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim'
Filiz Akın'dan kötü haber! 'O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim' Uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu.
6.06.2023 Magazin
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı İnsülin direnci, şekerli ve karbonhidratı bol gıdaların beslenme alışkanlığı haline dönüştürülmesiyle gelişen bir hastalıktır. İnsülin direncinin kanser, obezite, tansiyon, diyabet gibi pek çok ciddi hastalığa davetiye çıkarabileceğine dikkat çeken uzmanlar, önemli tavsiyelerde bulundu.
3.06.2023 Sağlık
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor!
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor! Kış ve soğuk günler geride kaldı. Güneşin görünmesiyle birlikte cildimizdeki sorunlar da baş göstermeye başladı. Cildimizi güneşten korumak ve oluşan lekeleri engellemek için uzmanlar güneş kremi kullanmamız gerektiğini söylüyor. Peki sadece yaz aylarında mı kullanmalıyız? Güneşe çıkmadan kaç saat önce sürülmeli? İşte detaylar...
30.05.2023 Sağlık
81 İl Sağlık Müdürlüğü'ne 'Ramazan Bayramı' genelgesi
81 İl Sağlık Müdürlüğü'ne 'Ramazan Bayramı' genelgesi Sağlık Bakanlığı'nca, Ramazan Bayramı boyunca sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için 81 İl Sağlık Müdürlüğü’ne genelge gönderildi.
20.04.2023 Gündem
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket!
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket! Birce Akalay ile başrolde oynayan İbrahim Çelikkol dizi setinde yaptığı hareketle tepki çekti. Sette rahatsızlanan ünlü oyuncu, uzun süre uyuyup uyanınca da seti yapamayacağını söyledi. Bu durum setteki herkesi sinirlendirdi.
17.04.2023 Magazin
Hemşire bandı çıkarırken bebeğin parmağını kesti
Hemşire bandı çıkarırken bebeğin parmağını kesti Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde rahatsızlanarak devlet hastanesine getirilen ve tedavisinin ardından açılan damar yolunu sabitlemek için kullanılan yapışkan bandı makas kullanarak çıkarmak isteyen hemşire, 6 aylık kız çocuğunun başparmağının uç kısmını kesti. Çocuk ameliyata alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
6.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Serum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.