Sert Uyarı

Sert Uyarı

Son dakika sert uyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert uyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert uyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Uyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert uyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 826 sert uyarı haberi bulunmuştur. Tüm sert uyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı Borsa son günlerde sert hareketlere sahne oluyor. Çarşamba günü sert düşüş gösteren ve 7500 puan seviyelerine inen borsa perşembe ve cuma günleri önemli ölçüde yükseldi. Peki faiz kararı öncesinde borsa haftaya nasıl başlar? İşte detaylar...
18.12.2023 Ekonomi
Gazze'den son dakika haberleri! Endonezya Hastanesi kuşatıldı, İran'dan İsrail'e sert uyarı geldi: Yeni cepheler açılabilir
Gazze'den son dakika haberleri! Endonezya Hastanesi kuşatıldı, İran'dan İsrail'e sert uyarı geldi: Yeni cepheler açılabilir Hamas-İsrail savaşı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rehine anlaşması ve geçici ateşkesin bugün başlayacağı iddiası dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail ve Hamas'tan konu ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi. İran ise 'yeni cepheler açılabilir' diyerek adeta İsrail'e gözdağı verdi.
20.11.2023 Dünya
Okan Buruk'tan oyuncularına sert uyarı! "Bu tip hataları kabul etmez"
Okan Buruk'tan oyuncularına sert uyarı! "Bu tip hataları kabul etmez" Genç teknik adam, Rize karşısında sergilenen futbolu beğenmedi. Soyunma odasında öğrencilerini uyaran Okan Buruk, “Kendi standartlarımızın çok altındaydık. Şampiyonluk yarışı bu tip hataları kabul etmez” ifadelerini kullandı.
30.10.2023 Şampiy10
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Çelik, 'Yavaş bu siyasetlerin arka planını bilmediği için, konuştuğu konularda bilgisiz olduğu için bu tuzağa rahatlıkla düşebiliyor.' dedi.
22.05.2023 Gündem
Seçimlerin hemen ardından İYİ Parti'den kurultay kararı! Tarih belli oldu
Seçimlerin hemen ardından İYİ Parti'den kurultay kararı! Tarih belli oldu İYİ Parti kurultay kararı aldı. Genel Başkan Meral Akşener kararı imzaladı. CNN Türk muhabiri Melike Görür aktardı.
22.05.2023 Gündem
Babacan'dan CHP çıkışı: Biz olmasaydık bu kadar vekil çıkmazdı
Babacan'dan CHP çıkışı: Biz olmasaydık bu kadar vekil çıkmazdı Katıldığı televizyon pogramında Babacan, DEVA Partisi'nin varlığı sayesinde CHP'nin milletvekili sayısında artış yaşandığını söyledi.
22.05.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den vekillerine sert uyarı
İYİ Parti lideri Akşener'den vekillerine sert uyarı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimin ikinci turu için çalışmalarına İstanbul'da başladı. Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy isterken partisinden milletvekili seçilen isimlere de sert uyarılarda bulundu. Bu arada İYİ Parti'de parti içi muhalefet de harekete geçti.
22.05.2023 Gündem
Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor!
Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor! Başrollerini Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, dün akşam 7'nci bölümü ile ekranlara geldi. Gaye'nin oynadığı oyun, Deniz ve Ateş'in arasını açıyor.
4.05.2023 Magazin
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li basketbolcu Brittney Griner ile silah kaçakçısı Viktor Bout’un takas edilmesinin ardından "ABD ile yeni mahkum takası mümkün" dedi. Minsk Anlaşması'na atıfta bulunup 'ihanete uğradık' diyen Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cüret eden her ülkenin yeryüzünden silineceğini belirtti.
9.12.2022 Dünya
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Geçen hafta Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarıyla yükselen Bitcoin'de, bu hafta ABD-Çin arasında Tayvan sebebiyle artan gerilim düşüşe yol açtı. ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyareti ile bölgede tansiyon yükseldi. Bitcoin günlük yüzde 1.6 değer kaybederek 23.000 doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 6'yı aşkın değer kaybı yaşadı. İşte haberin tüm detayları...
2.08.2022 Ekonomi
Bitcoin ve Ethereum ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 6.1 düşüş...
Bitcoin ve Ethereum ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 6.1 düşüş... Geçen hafta Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarıyla yükselen Bitcoin'de, bu hafta ABD-Çin arasında Tayvan sebebiyle artan gerilim düşüşe yol açtı. Bitcoin günlük yüzde 1.6 değer kaybederek 23.000 doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 6'yı aşkın değer kaybı yaşadı
2.08.2022 Ekonomi
Çin ile Tayvan arasında gerilim adım adım savaşa gidiyor! Sert uyarı geldi: ABD bedelini ödeyecek...
Çin ile Tayvan arasında gerilim adım adım savaşa gidiyor! Sert uyarı geldi: ABD bedelini ödeyecek... Pasifik'te sular ısınıyor. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan’ı ziyaret edeceğine yönelik haberlerin çıkması üzerine Çin savaş jetleri Tayvan Boğazı'ndan uçuş yapmaya başladı. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin uçağı Tayvan'a vardı. Tayvan medyası, "Çin, Tayvan Boğazı üzerindeki hava sahasını tüm sivil uçuşlara kapattı" açıklamasında bulundu. Çin medyası ise savaş uçaklarının Tayvan Boğazı'nı geçtiğini bildirdi. Çin devlet medyası Çin'e ait savaş uçaklarının Tayvan Boğazı'nı geçtiğini duyuruldu.
2.08.2022 Dünya
Bakan Akar'dan Yunanistan mesajı! 'Saldırgan eylemlerine karşılık verdik, vereceğiz'
Bakan Akar'dan Yunanistan mesajı! 'Saldırgan eylemlerine karşılık verdik, vereceğiz' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yunanistan’ın haksız ve hukuksuz saldırgan eylemlerinin her birine gerekli karşılığı verdik, vermeye devam edeceğiz. Herhangi bir şekilde bu konularda susmamız, hakkımızı ve hukukumuzu çiğnetmemiz, bazı oldubittilere ‘evet’ dememiz asla söz konusu değildir. Bunu herkesin bilmesi lazım” dedi.
10.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıklayıp duyurdu: 'Cumhur İttifakı’nın adayı benim'
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıklayıp duyurdu: 'Cumhur İttifakı’nın adayı benim' AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim tarihinin Haziran 2023 olduğunu söyledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın adayı benim" dedi.
9.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert uyarı! 'Şaka yapmıyorum, ciddiyim'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert uyarı! 'Şaka yapmıyorum, ciddiyim' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Efes-2022 Tatbikatı’nın ardından yaptığı konuşmada Yunanistan’ın gayriaskeri statüdeki Ege adalarını hukuksuzca silahlandırması hakkında konuştu. Erdoğan, Yunanistan’ı uluslararası anlaşmalara uymaya davet ederek, “Yunanistan’ı tıpkı bir asır önce olduğu gibi pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden, söylemlerden ve eylemlerden uzak durması aklını başına alması konusunda tekrar ikaz ediyoruz. Şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum” dedi.
9.06.2022 Siyaset
Türkiye'den Yunanistan'a sert uyarı: Kuvvetle kınıyoruz
Türkiye'den Yunanistan'a sert uyarı: Kuvvetle kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'ın devam eden hava sahası ihlalleri ile ilgili açıklama geldi.
20.05.2022 Gündem
Finlandiya'nın kararından sonra Kremlin'den NATO'ya çok sert uyarı: Bu Rusya için tehdittir!
Finlandiya'nın kararından sonra Kremlin'den NATO'ya çok sert uyarı: Bu Rusya için tehdittir! Finlandiya'nın kritik NATO kararına Rusya'dan anında yanıt geldi. Devlet Başkanı Niinisto ve Başbakan Marin imzalı ortak açıklamada, Finlandiya'nın gecikmeden ittifaka başvuru yapması gerektiği belirtildi. Kremlin'den yapılan ilk açıklamada ise Helsinki yönetimine tehditler savruldu.
12.05.2022 Dünya
Finlandiya'nın kararından sonra Rusya'dan NATO'ya çok sert uyarı!
Finlandiya'nın kararından sonra Rusya'dan NATO'ya çok sert uyarı! Finlandiya'nın NATO üyeliği ile ilgili yaptığı açıklamaya Kremlin'den yanıt geldi. Açıklamada 'Finlandiya'nın NATO'ya girmesi kesinlikle Rusya'ya tehdittir' ifadesine yer verildi.
12.05.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan flaş 3. Dünya Savaşı uyarısı
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan flaş 3. Dünya Savaşı uyarısı Ukrayna'daki savaş devam ederken Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'dan tabiri caizse gündeme bomba gibi düşen bir uyarı geldi.
26.04.2022 Dünya
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak Didem Balçın, önceki gece alışveriş merkezinde görüntülendi. Başarılı oyuncu, 'Fatma' karakaterine hayat verdiği, ilk olarak 2010 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Çakallarla Dans' serisi hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı...
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı... Bebek'te görüntülenen Sadettin Saran'ın genç bir kadınla el ele tutuştuğunu görenler sevgilisi sandı ancak yanındaki kadın kızı Lal'di...
23.04.2022 Magazin
Mehmet Dinçlerler'den korumasına sert uyarı! Çiftin ortasına geçti ve...
Mehmet Dinçlerler'den korumasına sert uyarı! Çiftin ortasına geçti ve... Yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Hadise-Mehmet Dinçlerler çifti, 'koruma' gerginliği ile gündeme geldi. İş insanı, görüntü alınmasını engellemeye çalışan korumasını sert bir şekilde uyardı. Neşesi bir hayli yerinde olan şarkıcı, çok konuşulan evlilik teklifi yüzüğü, birlikte klip çekeceği Murda ve her adımı olay olan Aleyna Tilki hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
NATO'dan Rusya'ya çok sert uyarı: Eğer siber saldırı yaparsa...
NATO'dan Rusya'ya çok sert uyarı: Eğer siber saldırı yaparsa... NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Ukrayna'ya destek sağlarken NATO üyesi olup olmadığına bakmıyoruz. Eğer Rusya siber saldırı yaparsa bu konuda da savunma sağlayacağız" dedi.
28.01.2022 Dünya
Son 30 yılın en tehlikeli durumu! Avrupa Birliği'nden Rusya'ya sert uyarı: Sonuçları ciddi olur...
Son 30 yılın en tehlikeli durumu! Avrupa Birliği'nden Rusya'ya sert uyarı: Sonuçları ciddi olur... Avrupa Birliği Liderler Zirvesinin bu yılki son toplantısına, Rusya'ya, Ukrayna gerilimi damgasını vurdu. Sınırda yaşanan durumun son 30 yılın en tehlikeli durumu olduğunu belirten liderler 'Rus sürprizlerine' hazır olduklarını belirterek Moskova'yı bir kez daha uyardı.
17.12.2021 Dünya
AB’den Rusya’ya sert uyarı; ‘’Saldırı olursa ödenecek bedel ağır olur’’
AB’den Rusya’ya sert uyarı; ‘’Saldırı olursa ödenecek bedel ağır olur’’ Avrupa Birliği (AB) üye ülkeleri ve Doğu Ortaklığı üyesi ülkelerin liderleri, altıncı Doğu Ortaklığı zirvesi için Brüksel'de bir araya geldi. AB Konseyi Başkanı Charles Michel’in başkanlığında yapılan zirve sonrasında Michel sert konuştu. Ukrayna’ya saldırması halinde Rusya’ya çok sert bir cevap verileceğini söyleyen AB Konseyi Başkanı; ‘’ ‘Ukrayna’ya saldırı olursa saldıranın ödeyeceği bedel ağır olur’’ dedi.
15.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sert Uyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert uyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.