Şeref Malkoç

Şeref Malkoç

Son dakika şeref malkoç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şeref malkoç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şeref malkoç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeref Malkoç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeref malkoç gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 şeref malkoç haberi bulunmuştur. Tüm şeref malkoç haberleri aşağıda listelenmiştir.
KDK'dan noterlerde 'iki şahit' kararı! 'Son verilmeli'
KDK'dan noterlerde 'iki şahit' kararı! 'Son verilmeli' Devlet kurumları, eğitimi ne olursa olsun görme engellileri okur-yazar kabul etmeyerek “iki şahit” uygulamasını sürdüren noterleri “kıskaca” aldı.
8.08.2023 Gündem
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Esir değişimi Türkiye üzerinden olabilir
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Esir değişimi Türkiye üzerinden olabilir Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Türkiye'nin ara buluculuğunda Ukrayna ve Rusya arasında insani koridor oluşturulacağına inandığını söyleyerek, "Ukrayna'da Ruslardan 200 kişi bulunuyor, Rusya’da ise 800 Ukraynalı esir tutuluyor. Türkiye'nin ara buluculuğuyla bu listeler iki ülke arasında verildi. İnanıyoruz ki bu durum yeni bir insani koridora yol açacaktır. İhtiyaç duyulduğu halde Türkiye üzerinden bu değişimler gerçekleştirilecektir" dedi.
19.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenski ile insani koridoru görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenski ile insani koridoru görüşecek Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Rusya-Ukrayna arasında insani koridorun oluşması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün veya yarın Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile görüşeceğini açıkladı.
12.01.2023 Gündem
Ukrayna ve Rusya arasında kavuşma koridoru görüşmesi sonrası açıklama
Ukrayna ve Rusya arasında kavuşma koridoru görüşmesi sonrası açıklama Ukrayna ve Rusya arasında kavuşma koridoru oluşabilmesi için Türkiye Ombudmanı Şeref Malkoç başkanlığında iki ülkenin ombudsmanları ile Ankara'da gerçekleştirilen üçlü görüşme sonrası açıklama yapıldı.
11.01.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Göç sadece Türkiye'nin meselesi değil tüm dünyanın meselesi. Göçün en temel sebebi; insanların kendi doğdukları topraklardan mahrum olmalarıdır. Neden böyledir? Bunun en aktüel sebebi; onların yaşadıkları ülkelerin, Batılı ülkeler tarafından yaşanmaz hale getirilmesidir" dedi.
16.06.2022 Siyaset
Kamu Başdenetçisi Malkoç: Kiracılar mutlaka hakkını, hukukunu öğrensin
Kamu Başdenetçisi Malkoç: Kiracılar mutlaka hakkını, hukukunu öğrensin Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Kiracılar, mutlaka hakkını, hukukunu, devletin rayiç artış bedelini öğrenip, sözleşmelerini buna göre belirlesin; buna göre artış yapsınlar" dedi.
3.06.2022 Ekonomi
Kiralar neden arttı? Kiralarda neden fahiş fiyatlar uygulandı? Emlakçılar ile ilgili iddialar!
Kiralar neden arttı? Kiralarda neden fahiş fiyatlar uygulandı? Emlakçılar ile ilgili iddialar! Son aylarda yaşanan kira artışları önlenemez hale geldi. Konut fiyatları ve kiralamalarda fahiş fiyatların uygulanmaya başlamasıyla birlikte hükümet çalışma başlatmıştı. Ancak gelen şikayetler kira artışlarındaki durumu gözler önüne seriyor. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, konut fiyatlarındaki fahiş artışlara ilişkin fırsatçılık yapanların bulunduğunu, ev sahiplerinin yüksek kira talepleri konusunda KDK'ya çok sayıda başvuru yapıldığını açıkladı. Peki, Kiralar neden arttı? Kiralarda neden fahiş fiyatlar uygulandı? Kira artışında ev sahibi mi yoksa emlakçı mı sorumlu? İşte detaylar…
2.06.2022 Ekonomi
Kamu Başdenetçisi Malkoç: Güçlü idare karşısında vatandaşın sesiyiz
Kamu Başdenetçisi Malkoç: Güçlü idare karşısında vatandaşın sesiyiz Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Türkiye'nin son 15-20 yılında geçmişten gelen birikimi üzerine ilaveler yapıldı. Hem hizmet çeşitlendirildi hem de kalitesi artırıldı. Hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi artarken, insanlarımızın hak arama konusunda anayasal ve yasal düzenlemelerle alanı genişletildi. Güçlü idare karşısında vatandaşın sesiyiz. İdareyle vatandaş arasında hakemlik ve arabuluculuk yaparken, halkın avukatlığını yapmış oluyoruz.
24.03.2022 Gündem
Kamu Başdenetçisi Malkoç: Hak ve özgürlüklerde Avrupa'nın birçok ülkesinden daha ilerideyiz
Kamu Başdenetçisi Malkoç: Hak ve özgürlüklerde Avrupa'nın birçok ülkesinden daha ilerideyiz Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Anayasa ve yasalarımıza baktığımızda temel hak ve özgürlükler açısından Avrupa'nın birçok ülkesinden daha ileri düzeydeyiz" dedi.
25.02.2022 Siyaset
Kamu Başdenetçisi Malkoç: CİMER'e 1 yılda 8 milyon başvuru iletildi
Kamu Başdenetçisi Malkoç: CİMER'e 1 yılda 8 milyon başvuru iletildi Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) 1 yılda 8 milyona yakın başvuru yapıldığını belirterek, "Halkımız bu müesseseleri, bu müracaat yollarını iyi kullanıyor çünkü 2021 yılında o bahsettiğimiz kurumlara başta CİMER olmak üzere 8 milyona yakın başvuru iletilmiştir" dedi.
24.02.2022 Gündem
İş insanı Ahmet Kalyoncu, son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Ahmet Kalyoncu, son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu (77), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
4.02.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz her konuda büyük gelişme içinde
Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz her konuda büyük gelişme içinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gençlerimiz her konuda büyük gelişme içinde. Ben gelecek adına çok umutluyum. Bu gençler bu ülkeyi büyük hedeflerine taşıyacak donanım ve meziyetlere fazlasıyla sahip. Ülkemizde ve dünyada umudu, adaleti, merhameti çoğaltacak olan gençlerdir" dedi.
21.12.2021 Gündem
KDK ile TBB arasında iş birliği protokolü imzalandı
KDK ile TBB arasında iş birliği protokolü imzalandı Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) arasında imzalanan protokol ile KDK'nin tavsiye kararlarının belediyeler tarafından daha etkin kullanılmasının sağlanması ve ortak eğitim programlarının yürütülmesi hedefleniyor.
17.11.2021 Gündem
Adalet Bakanı Gül'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı
Adalet Bakanı Gül'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün annesi koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti! 75 yaşındaki Saliha Gül, Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birçok bakan katıldı.
10.04.2021 Gündem
Kamu Başdenetçiliğine yeniden Şeref Malkoç  seçildi
Kamu Başdenetçiliğine yeniden Şeref Malkoç seçildi TBMM Genel Kurulunda Kamu Başdenetçiliğine yeniden Şeref Malkoç seçildi.
11.11.2020 Gündem
27 yıl sonra geri alındı! Camiden gelen görüntüler infiale yol açtı
27 yıl sonra geri alındı! Camiden gelen görüntüler infiale yol açtı 27 yıl sonra işgalden kurtarılan Dağlık Karabağ şehri Zengilan'daki tarihi camide çekilen görüntüler infiale yol açtı.
22.10.2020 Dünya
Kamu Başdenetçisi Malkoç: İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili 200'e yakın başvuru aldık
Kamu Başdenetçisi Malkoç: İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili 200'e yakın başvuru aldık Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "İstanbul Sözleşmesi'nden Türkiye'nin çekilmesiyle ilgili, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaliyle ilgili kurumumuza 200'e yakın başvuru olmuştur. Bu başvurular inceleme aşamasındadır" dedi.
5.08.2020 Gündem
Pandemide KDK’ya başvurular patladı
Pandemide KDK’ya başvurular patladı Kovid-19 salgını sürecinde Kamu Denetçiliği Kurumu’na (KDK) başvuru patlaması yaşandı. Temmuz 2019’da 11 bin olan başvuru sayısı 100 bini buldu.
2.08.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ataşehir Hizmet Binası Açılışı'nda konuştu. Erdoğan açıklamalarında, "Enflasyonu, en kısa sürede tek haneli rakamlara düşürmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı.
4.07.2020 Siyaset
KDK devreye girdi! 2 bin adayın YKS'ye giriş engeli kaldırıldı
KDK devreye girdi! 2 bin adayın YKS'ye giriş engeli kaldırıldı Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), online ödeme sistemindeki sorun nedeniyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girememe tehlikesi yaşayan yaklaşık 2 bin öğrencinin sorununu, TBMM'de komisyon toplantısına taşıyarak çözdü. Toplantıya katılan ÖSYM temsilcisinden sorunun çözülmesi istendi ve öğrencilere 1 günlük başvuru tamamlama hakkı tanınarak, sene kaybetmeleri önlendi.
12.06.2020 Eğitim
Tarihin en uygun koşullu konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki
Tarihin en uygun koşullu konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki Kamu bankalarının tarihin en uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile birlikte konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, konut fiyatlarındaki ciddi artışa ilişkin birçok şikayet aldıklarını belirterek, "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.
5.06.2020 Ekonomi
Özel bankalarla ilgili flaş gelişme! Ombudsman devrede...
Özel bankalarla ilgili flaş gelişme! Ombudsman devrede... Corona virüs salgını sürecinde elini taşın altına sokmayan ve vatandaşı kredisini fahiş faiz oranlarıyla ötelemeye zorlayan, yeni kredi vermeyen özel bankalara karşı harekete geçildi. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Ombudsmanlığa (Kamu Denetçiliği Kurumu) vatandaşlardan özel bankalarla ilgili gelen başvurular sonrası mağduriyetin giderilmesi için yeni kredi limitlerinin tahsis edilmesi ve kredi kullanımının kolaylaştırılmasını talep etti.
16.04.2020 Ekonomi
On binlerce çalışana ikramiye! 3 bin 169 lira...
On binlerce çalışana ikramiye! 3 bin 169 lira... Çalışan yüz binlerce kişi dört taksit halinde ikramiye alıyor. Belediye şirketlerinde çalışan 450 bin işçiye ikramiye ödenmesinin yolu da açılıyor. KDK, Gebze Belediye şirketinde çalışan bir işçinin başvurusunu karara bağlayarak bu işçiye 52 günlük ilave tediye ödenmesi gerektiği yönünde tavsiye kararı aldı.
KDK'dan kamu görevlilerine 'güler yüz' denetimi
KDK'dan kamu görevlilerine 'güler yüz' denetimi Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK-Ombudsman), kamu hizmetlerinde kaliteyi artırmak için bütün kamu kurumlarında uygulanması gereken 17 maddelik 'İyi Yönetim İlkeleri'ni belirledi. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, bu ilkelerin kamu görevlileri tarafından uygulanıp uygulanmadığını, vatandaşın şikayeti üzerine takip edeceklerini, kamu görevlisinin güler yüzle hizmet edip etmediğini takip edeceklerini söyledi.
5.12.2019 Gündem
Meclis harekete geçti! Şikayetler tek çatı altında toplanacak
Meclis harekete geçti! Şikayetler tek çatı altında toplanacak Vatandaşların kurumlara ayrı ayrı yaptığı başvurular nedeniyle oluşan zaman, efor ve maddi kaynak kayıplarının önlenmesi için yeni sisteme geçilecek. Meclis Komisyonu, CİMER, Kamu Denetçiliği Kurumu, Türkiye İnsan Hakları Kurumu, Bilgi Edinme Birimi gibi kurumlara gelen şikayetler tek çatı altında toplanacak.
2.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şeref Malkoç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeref malkoç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.