Seray Kaya

Seray Kaya

Son dakika Seray Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seray Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seray Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seray Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seray kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 seray kaya haberi bulunmuştur. Tüm seray kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor?
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya’nın şarkıcı Mert Demir’le flört ettiği iddia edildi. Demir’in son şarkısı “Ateşe Düştüm”de fonda duyulan ses Serenay Sarıkaya’ya ait olması nedeniyle ikilinin bu şarkıdan sonra flört ettiği söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü.
12.11.2023 Magazin
Seray Kaya ve Mert Demir sevgili mi? “Hayırlı olsun diyelim mi?”
Seray Kaya ve Mert Demir sevgili mi? “Hayırlı olsun diyelim mi?” 'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle büyük beğeni toplayan Seray Kaya’nın müzisyen Mert Demir'le aşk yaşadığı iddia edildi. Cihangir'de görüntülenen ünlü oyuncuya aşk iddiası soruldu.
12.08.2023 Magazin
Seray Kaya'dan Doğukan Güngör açııklaması! Aşk yaşıyorlar mı?
Seray Kaya'dan Doğukan Güngör açııklaması! Aşk yaşıyorlar mı? Seray Kaya (32), önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Berk Oktay ile başrolünü paylaştığı 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisinin final yapacağını açıklayan güzel oyuncu, adının aşk dedikodusuna karıştığı meslektaşı Doğukan Güngör'le (27) ilgili sorulara da yanıt verdi.
31.05.2023 Magazin
Söylenti doğru çıktı! Bir Küçük Gün Işığı final yapıyor! Final nedeni de öyle böyle değil!
Söylenti doğru çıktı! Bir Küçük Gün Işığı final yapıyor! Final nedeni de öyle böyle değil! Bir Küçük Gün Işığı dizisi final haberi geldi. ATV'de yayınlan ve başrollerinde Berk Oktay, Seray Kaya'nın yer aldığı dizi 36'ıncı bölümüyle ekrana veda edecek. Yurt dışı satışlarından dolayı bir sezon daha süreceği iddiaları yer alsa da final yapacağı açıklandı. Peki Bir Küçük Gün Işığı neden final yapıyor?
8.05.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım'
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım' 'Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.
13.12.2022 Magazin
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor!
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor! Hayal Köseoğlu, Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova'nın başrolünü paylaştığı Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veriyor. Yedinci Koğuştaki Mucize, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var, Özgür Dünya, Bir Nefes Daha, Beni Sevenler Listesi ve Muzize Doktor gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımlarıyla beğeni topluyor. İşte, Mahkum Sasha’sı Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımları ve hayatı…
14.04.2022 Magazin
Mahkum Cemre ayrılıyor mu, öldü mü? Seray Kaya Mahkum dizinin kadrosundan çıkıyor mu, neden?
Mahkum Cemre ayrılıyor mu, öldü mü? Seray Kaya Mahkum dizinin kadrosundan çıkıyor mu, neden? Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Peki, Mahkum dizisinden Cemre ayrılıyor mu, Seray Kaya Mahkum kadrosundan çıkıyor mu?
12.04.2022 Televizyon
Mahkum'un Avukat Cemre'si Seray Kaya rol arkadaşı Onur Tuna'nın kucağına oturup poz verdi!
Mahkum'un Avukat Cemre'si Seray Kaya rol arkadaşı Onur Tuna'nın kucağına oturup poz verdi! Mahkum dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle perşembe akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Mahkum dizisinin başrol oyuncuları Seray Kaya ve Onur Tuna'nın kucak pozu sosyal medyayı salladı.
11.03.2022 Magazin
Mahkum bugün var mı? Mahkum 5. Bölüm ne zaman, neden yok? İşte Fox TV yayın akışı
Mahkum bugün var mı? Mahkum 5. Bölüm ne zaman, neden yok? İşte Fox TV yayın akışı Mahkum yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? Mahkum dizisi yeni bölümü merakla bekleniyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya gibi isimlerin başrolünde yer alan dizi her hafta Perşembe günleri FOX TV’de yayınlanıyor. Dizi geçen hafta ekranlara gelmeyince bu akşam olup olmadığı sorgulanıyor. İşte Fox TV yayın akışı
13.01.2022 Televizyon
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu! Mahkum dizisi gün sayıyor! Yeni dizi için geri sayım başladı! Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek Mahkum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Mahkum dizisinin senaryosunu ise Uğraş Güneş uyarlıyor. Peki, Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
10.12.2021 Gündem
Öz babasının istismarına uğrayan Melisa Döngel'e ünlü isimlerden destek!
Öz babasının istismarına uğrayan Melisa Döngel'e ünlü isimlerden destek! ‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Elif’ gibi popüler dizilerde rol alan Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncuya, Twitter'da #YalnızDeğilsinMelisaDöngel etiketi altında binlerce destek mesajı atıldı.
5.07.2021 Magazin
Seray Kaya: Hastalığı atlatalı çok oldu
Seray Kaya: Hastalığı atlatalı çok oldu Şarkıcı Seray Kaya, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla buluşan Kaya, açık ve güneşli havanın tadını arkadaşlarıyla kahve içip sohbet ederek değerlendirdi.
1.07.2021 Magazin
Hafsanur Sancaktutan: Dedem tarafından istismara uğradım
Hafsanur Sancaktutan: Dedem tarafından istismara uğradım Antalya’da kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10) cinsel istismara uğramasına ilişkin davada faillerin tutuksuz yargılandığının ortaya çıkması üzerine yükselen tepkilerin ardından birçok ünlü isim maruz kaldıkları istismar vakalarını sosyal medyadan duyurmaya başladı. Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan yaşadığı istismar olayını anlattı. "İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum." dedi.
30.06.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Seray Kaya yeni yaşında babasının mezarındaydı!
Ünlü oyuncu Seray Kaya yeni yaşında babasının mezarındaydı! Oyuncu Seray Kaya, doğum gününü 2019 yılında hayatını kaybeden babası Hasan Kaya'nın mezarı başında geçirdi.
4.02.2021 Magazin
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da!
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da! Kuruluş Osman'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Kuruluş Osman yeni oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilenler...
28.09.2020 Gündem
Ünlü oyuncu hastalığını böyle duyurdu!
Ünlü oyuncu hastalığını böyle duyurdu! Oyuncu Seray Kaya, sosyal medya sayfasından bir gönderi paylaşarak vertigo hastalığına yakalandığını duyurdu.
1.09.2020 Magazin
Seray Kaya yine imaj değiştirdi
Seray Kaya yine imaj değiştirdi 'Kadın' dizindeki 'Şirin' karakteriyle hafızalara kazınan Seray Kaya, dizinin final yapmasının ardından saçlarını kestirerek hayranlarını şaşırtmıştı. Bir kısa bir uzun saç kullanarak imajına karar veremeyen Seray Kaya, bir kez daha imaj değiştirdi.
25.08.2020 Magazin
Kadın dizisi 80. yeni bölüm bugün var mı? Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte 80. bölüm fragmanları…
Kadın dizisi 80. yeni bölüm bugün var mı? Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte 80. bölüm fragmanları… Salı günleri izleyici karşısına çıkan Kadın dizisi, finale son 2 bölüm kala hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Yeni bölümde Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü herkesin öğrenmesiyle işler iyice karışacak. Peki Kadın dizisi 80. yeni bölüm bugün var mı? Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte 80. bölüm fragmanları…
28.01.2020 Gündem
Kadın dizisi bitiyor mu? Yeni bölüm fragmanı finali doğruladı! Kadın 78. bölüm ne zaman?
Kadın dizisi bitiyor mu? Yeni bölüm fragmanı finali doğruladı! Kadın 78. bölüm ne zaman? Kadın dizisi 78. bölüm fragmanı 14 Ocak’ta ekranda olacak yeni bölümde meydana gelecek olayları gösterdi. Aynı zamanda final iddiasını da doğrulayan yeni bölüm tanıtım videosu Kadın’ın 4 bölüm sonra sona ereceğini belirtti. Peki, Kadın yeni bölümde neler olacak? Kadın 78. bölüm ne zaman? İşte detaylar…
14.01.2020 Gündem
Şirin'den şok itiraf: "Ablamın kocasını öldürdüm"
Şirin'den şok itiraf: "Ablamın kocasını öldürdüm" Kadın'ın merakla beklenen 78. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.
7.01.2020 Televizyon
Kadın fragman | Kadın dizi 78. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Arif mi vuruldu?
Kadın fragman | Kadın dizi 78. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Arif mi vuruldu? Kadın dizisi 77. son bölümüyle FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Şerif Erol, Seray Kaya, Ece Özdikici ve Feyyaz Duman’ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılıe. Peki, Kadın 78. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kadın 77. Son bölüm izleme linki…
25.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seray Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seray kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.