Gazete Vatan Logo

Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!

Mahkum dizisi gün sayıyor! Yeni dizi için geri sayım başladı! Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek Mahkum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Mahkum dizisinin senaryosunu ise Uğraş Güneş uyarlıyor. Peki, Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!

Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!

Mahkum dizisi ilginç konusu ve sevilen oyuncularıyla ekranlara merhaba diyecek. Mahkum dizisi ile ilgili yayınlanan ilk fotograflar şimdiden merak konusu oldu.  Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi, Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek. Peki, Mahkum dizisi konusu ne? Mahkum dizisi oyuncuları kim? Mahkum dizisi ne zaman başlıyor? İşte Mahkum oyuncu kadrosu

MAHKUM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mahkum dizisi 14 Aralık Salı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşurken, 16 Aralık Perşembe ise ikinci bölümüyle kendi gününde ekrana gelecek, ardından her perşembe izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

MAHKUM DİZİSİ KONUSU

“Innocent Defendant” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek “Mahkum”un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor.

Dizide; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Haberin Devamı

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alıyor.