Mahkum

Mahkum

Son dakika mahkum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahkum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahkum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahkum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahkum gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.203 mahkum haberi bulunmuştur. Tüm mahkum haberleri aşağıda listelenmiştir.
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!Adana'da bir barda 'Garson bakar mısın?' sözü üzerine çıkan tartışmada İsmail Ceylan'ı (40) tabancayla öldürdükleri iddia edilen Eyüp Yıldızoğlu (23), Murtaza Caner Şirin (21) ve Faruk Şahin (30), eylemi haksız tahrik altında işledikleri iddiasıyla 18'er yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sanık Osman Sonar (48) ise delil yetersizliğinden beraat etti.
22.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
Rakamlarla 15 Temmuz! Sekiz yılda neler yaşandı?
Rakamlarla 15 Temmuz! Sekiz yılda neler yaşandı?252 kişinin şehit olduğu 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından TSK’da görev yapan 32 bin 189 subayın 10 bin 468’i ihraç edildi. Darbe girişimine katılanlarla ilgili 4 bin 891 mahkumiyet kararı verildi. FETÖ nedeniyle mahkum olanların sayısı ise 125 bin 456.
15.07.2024Gündem
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla siyasiler peş peşe mesaj yayınladı.
15.07.2024Gündem
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdı
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdıBalıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Erdoğan Özdemir'e 24 yıl hapis cezası verildi. "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen sanık Erdoğan Özdemir, 18 yaşından küçük olması nedeniyle en üst sınır olan 24 yıl hapse mahkum edildi. Oğlunu azmettirdiği iddiasıyla yargılanan baba Orhan Özdemir ise beraat etti
12.07.2024Gündem
Ücretli öğretmen başvuruları başladı mı? MEB ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?
Ücretli öğretmen başvuruları başladı mı? MEB ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?Ücretli öğretmenlik başvuru takvimine yönelik araştırmalar devam ediyor. 2024-2025 yılı ders ücreti karşılığı öğretmenlik başvuruları her il ve ilçede değişiklik gösteriyor. Peki, ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman, ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?
9.07.2024Gündem
Bekçi alımı 2024 başvuru ne zaman? Bekçi alımı 2024 şartları nelerdir, kimler bekçi olabilecek?
Bekçi alımı 2024 başvuru ne zaman? Bekçi alımı 2024 şartları nelerdir, kimler bekçi olabilecek?Bekçi alımına yönelik araştırmalar devam ediyor. 2024 bekçi alımın ne zaman yapılacağı, hangi şartların taşınması gerektiği sorgulanıyor. Bekçi olmak isteyenler, Polis Akademisi tarafından açılacak 2024 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Başvurusu ilanıyla belli oluyor. Peki, Bekçi alımı 2024 başvuru ne zaman? Bekçi alımı 2024 şartları nelerdir, kimler bekçi olabilecek?
Cesedi bulanamayan Zeynep Söğüt'ün davası sil baştan!
Cesedi bulanamayan Zeynep Söğüt'ün davası sil baştan!Adana'da 11 yıl önce Zeynep Söğüt'ü (33) boğarak öldürüp, cesedini koydukları bavulu dere yatağına attıkları iddiasıyla müebbet hapse çarptırılan Savaş Sanatma (42) ve Ersin Yalçınkaya (48) ile 3 yıl hapse mahkum edilen Nazlı Tuğlucan'a (44) verilen hapis cezaları Adana Bölge Adliye Mahkemesi 4'üncü Ceza Dairesi tarafından eksik kovuşturma yapıldığı gerekçesiyle bozuldu. Bugüne kadar cesedi bulunmayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı.
8.07.2024Adana
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındı
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındıAdana'da 11 yıl önce Zeynep Söğüt'ü boğarak öldürüp cesedini koydukları bavulu dereye attıkları iddiasıyla 3 sanığa verilen hapis cezaları, eksik kovuşturma yapıldığı gerekçesiyle bozuldu. Kararın ardından bugüne kadar cesedi bulunmayan Zeynep Söğüt davasında yargılamaya yeniden başlandı.
7.07.2024Adana
Seyhan Belediyesi harekete geçti, ilk kez düzenlendi! Başkan Tekin: Bizlere vereceğiniz fikirler yol gösterici olacak
Seyhan Belediyesi harekete geçti, ilk kez düzenlendi! Başkan Tekin: Bizlere vereceğiniz fikirler yol gösterici olacakSeyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planlama hazırlıklarının Muhtarlar Çalıştayı etabında mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Yoğun katılım ile gerçekleşen çalıştayda Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, " Ülkemizin yaşadığı büyük sorunları Seyhan’ımızda da görüyoruz. Mahallelerinizin acil ihtiyaçlarını, öncelikli olan gereksinimlerini, mahalle sakinlerimizin taleplerini ve çözüm önerilerini en yakındaki kişiler olarak sizler biliyorsunuz. Vereceğiniz fikirler, anlatacaklarınız bizlerin hizmet politikalarımızın belirlenmesinde yol gösterici olacak." ifadelerini kullandı.
5.07.2024Adana
Aboubakar'dan tepki çeken hareket!
Aboubakar'dan tepki çeken hareket!Geçen sezon performansıyla iyice gözden düşen Aboubakar'ın antrenmanda giydiği forma tepki çekti.
4.07.2024Beşiktaş
Aziz Yıldırım suskunluğunu bozdu: Büyük bir tehlikenin gelmekte olduğunu görüyorum
Aziz Yıldırım suskunluğunu bozdu: Büyük bir tehlikenin gelmekte olduğunu görüyorumFenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.07.2024Fenerbahçe
Bilim kurgu filmleri gerçek mi oluyor? Yapay zeka suç işleyenleri kurbanının ‘acısının içine’ hapsedecek!
Bilim kurgu filmleri gerçek mi oluyor? Yapay zeka suç işleyenleri kurbanının ‘acısının içine’ hapsedecek!Bir zamanlar sadece bilim kurgu filmlerinde izlediğimiz şeyler artık birer birer hayatımızın parçası haline gelmeye başladı. Bir moleküler biyolog tarafından tasarlanan ‘geleceğin hapishanesi’ fikri de tam olarak buna örnek gösterildi.
27.06.2024Gündem
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. Öte yandan Gültekin Alan mahkemeye dilekçe gönderdi. Peki, Gültekin Alan kimdir, nerelidir?
25.06.2024Gündem
Kardeşinin gözüne lazer tutan şahsa 6 yıl 8 ay hapis
Kardeşinin gözüne lazer tutan şahsa 6 yıl 8 ay hapisAdana'da kardeşi A.U.'nun (15) parkta gözüne lazer ışığı tuttuğu A.K.'yi (23) çıkan kavgada bıçakla ağır yaralayan Y.U. (17), 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
25.06.2024Adana
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyor
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyorÜnlü futbolcuların da aralarında bulunduğu 29 kişiyi “özel fon” adı altında dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, kanuna aykırı şekilde iş akdini sonlandırdığı ve tazminatını ödemediği iddiasıyla 23 yıl çalıştığı Denizbank A.Ş.’ye dava açmaya hazırlanıyor.
23.06.2024Gündem
Cezaevinde yasak aşk! Gerçekler ortaya çıkınca cezadan kurtulamadılar
Cezaevinde yasak aşk! Gerçekler ortaya çıkınca cezadan kurtulamadılarİki hapishane çalışanı, kalplerini mahkumlara kaptırdıktan sonra gizli bir aşka yelken açtı. Mahkum sevgilileri için hapishaneye, kokainden eroine, esrardan cep telefonuna, çok sayıda kaçak eşya soktular. Her şey ortaya çıkınca ise cezadan kurtulamadılar.
19.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yok
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yokMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Suriye'nin kuzeyindeki seçimlere tepki gösteren Bahçeli, "Asıl hedef Türkiye'miz, yakın hedef son yurdumuzdur. Milli güvenliğimiz tehdit ve tehlikelerle sınanmakta. Türkiye'nin haklı tepkisi sözde seçimleri erteletmiştir. Gündemden tamamen çıkarılmalıdır. ABD gibi dost düşman başına." dedi. Bahçeli, öte yandan "Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur." ifadelerini kullandı.
11.06.2024Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Tek haneye girmesi biraz zaman alacak
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Tek haneye girmesi biraz zaman alacakHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enflasyonun tek haneye girmesi biraz zaman alacak” dedi.
5.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayızCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentilerinin tamamının farkındayız. Mesajların gereğini vakti saati geldiğinde muhakkak yapacağız. Bu süreçte ince eleyip sık dokuyor, gerçekten çok titiz davranıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bizi ziyaret etti. Arayı uzatmadan bayramdan önce biz de kendisine iade-i ziyarette bulunacağız" dedi.
1.06.2024Gündem
Bu yıl bekçi alımı ne zaman, 2024 bekçi alımı şartları neler? Kimler bekçi olabilir, bekçi alımı başvuru tarihi açıklandı mı?
Bu yıl bekçi alımı ne zaman, 2024 bekçi alımı şartları neler? Kimler bekçi olabilir, bekçi alımı başvuru tarihi açıklandı mı?Çarşı ve Mahalle Bekçi alımı için aramalar arttı. Bekçi olmak isteyenler merak için bekçi alımı ne zaman olacak? Sorusuna yanıt arıyor.
Kitap arasında uyuşturucu satan şahsa 15 yıl hapis
Kitap arasında uyuşturucu satan şahsa 15 yıl hapisAdana'da kitap arasında uyuşturucu sattığı iddia edilen H.A., 15 yıl hapis ve 30 bin lira adli para cezasına mahkum edildi.
30.05.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Mahkum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahkum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.