Sentetik Uyuşturucu

Sentetik Uyuşturucu

Son dakika sentetik uyuşturucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sentetik uyuşturucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sentetik uyuşturucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sentetik Uyuşturucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sentetik uyuşturucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 646 sentetik uyuşturucu haberi bulunmuştur. Tüm sentetik uyuşturucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-17" operasyonu ile "İskoçlar Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonda örgütün elebaşı ile birlikte 38 şüpheli şahıs yakalandı.
9.12.2023 Gündem
Antalya'da Rus turist polislere ecel teri döktürdü
Antalya'da Rus turist polislere ecel teri döktürdü Antalya’nın Alanya ilçesinde sahte alkol ya da 'zombi' tabir edilen sentetik uyuşturucu aldığı tahmin edilen Rus turist krize girerek yaklaşık 15 polise adeta ecel teri döktürdü.
3.09.2023 Yaşam
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşıyla görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşıyla görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü.
5.07.2023 Gündem
Bodrum'da bayram öncesi sokak satıcılarına operasyon: 5 gözaltı
Bodrum'da bayram öncesi sokak satıcılarına operasyon: 5 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı öncesi uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 5 şüpheli gözaltına alındı.
26.06.2023 Gündem
Diyarbakır’da 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 133 tutuklama
Diyarbakır’da 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 133 tutuklama Diyarbakır'da başlatılan "50. Kökünü Kurutma Operasyonu" çerçevesinde yakalanan 215 şüpheliden 133’ü tutuklandı.
18.04.2023 Gündem
Mersin'de jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonu: 60 gözaltı
Mersin'de jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonu: 60 gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 60 şüpheli gözaltına alındı.
6.04.2023 Gündem
İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı İzmir'in Bayraklı ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 1'i kadın 3 şüpheli, gözaltına alındı.
6.01.2023 Gündem
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! Konutta haciz uygulaması bitiyor
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! Konutta haciz uygulaması bitiyor Adalet Bakanlığı 7. Yargı Paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Kira ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, ortaklığın giderilmesine ilişkin uyuşmazlıklar, kat mülkiyetinden kaynaklanan uyuşmazlıklar ve komşu hakkıyla ilgili uyuşmazlıklar, zorunlu arabuluculuk kapsamına alınacak. Konutlarda hakim kararı olmaksızın haciz işlemi yapılamayacak.
2.01.2023 Gündem
50 milyon liralık dolandırıcılığın 24 şüphelisi adliyede
50 milyon liralık dolandırıcılığın 24 şüphelisi adliyede Nevşehir merkezli 4 ilde, 1000 kişinin 50 milyon lirasını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 24 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
23.12.2022 Yaşam
59 bin 287 sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi
59 bin 287 sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi Adana polisi Konya’ya gönderilmek istenen 59 bin 287 sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi.
28.07.2022 Yaşam
Bakan Soylu PKK’lı sayısını açıkladı: 100 sınırına gelmiştir
Bakan Soylu PKK’lı sayısını açıkladı: 100 sınırına gelmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sadece 2014 yılında 5 bin 558 kişinin katılım yaptığı PKK’nın bugün yurt içindeki tüm silahlı eleman mevcudu 100 sınırına gelmiştir” dedi.
30.06.2022 Siyaset
Van'da ele geçen 104 kilo eroinin firari şüphelisi yakalandı
Van'da ele geçen 104 kilo eroinin firari şüphelisi yakalandı Van'da 'uyuşturucu ticareti' suçundan hakkında 2 ayrı yakalama kararı bulunan firari şüpheli, operasyonla gözaltına alınıp tutuklandı.
26.06.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Avrupa göç meselesini sınır meselesi olarak değerlendiriyor
Bakan Soylu: Avrupa göç meselesini sınır meselesi olarak değerlendiriyor NATO Parlamenter Asamblesi'nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Göç meselesinde yanılgı maalesef Batı'nın, Avrupa'nın özellikle göç meselesini, bir sınır meselesi olarak değerlendirmesidir. Göç meselesi Türkiye ile Yunanistan arasında bir sınır meselesi değildir. Göç meselesi Türkiye'yle Suriye'nin 911 kilometre arasındaki bir sınır meselesi de değildir. Göç meselesi, vekalet savaşlarından, iç savaşlardan, gelir eşitsizliğinden, adalete, eğitime, sağlığa, gıdaya erişememekten kaynaklanan ve bundan sonra daha fazla da devam edebilecek bir meseledir" dedi.
15.06.2022 Siyaset
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma... İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı 61 bin 45 personelin katılımıyla, yurt genelinde 'Güvenli Eğitim' uygulaması yapıldı.
14.06.2022 Gündem
Tekerlekli sandalyeli torbacı! Felç oldu yine de vazgeçmedi
Tekerlekli sandalyeli torbacı! Felç oldu yine de vazgeçmedi Ankara Emniyeti'nin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda tekerlekli sandalyede gözaltına alınan Doğukan Ö.'nün ibretlik hikâyesi dikkat çekerken, Doğukan Ö.’nün engelli kaldıktan sonra polisin takibinden kaçmak için ‘engelli maaşı'na başvurduğu öğrenildi.
24.04.2022 Yaşam
Silah satıcılarına özel harekât operasyonu
Silah satıcılarına özel harekât operasyonu Eskişehir’de silah ticareti yaptığı tespit edilen şüpheliler, özel hareket polislerinin operasyonuyla yakalandı. Zanlı 8 şahıstan 5’i tutuklandı.
31.01.2022 Gündem
Savcılık itiraz etti, uyuşturucuyla yakalanan CHP İl Başkanı’nın oğulları tutuklandı
Savcılık itiraz etti, uyuşturucuyla yakalanan CHP İl Başkanı’nın oğulları tutuklandı CHP Osmaniye İl Başkanlığına ait minibüste uyuşturucu madde ile yakalanan CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Aşık’ın oğulları Metin Tamer Aşık ile Çetin Aşık, savcılığın itiraz etmesi üzerine tutuklandı.
4.01.2022 Gündem
Aydın merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon; 13 gözaltı
Aydın merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon; 13 gözaltı Aydın merkezli Diyarbakır ve İzmir'de suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
29.12.2021 Gündem
Manisa'da binlerce sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi
Manisa'da binlerce sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi    Manisa'nın Kula ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu otobüste bir yolcunun üzerinde yapılan aramada yeşil reçete ile satılan 3 bin 744 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. 
16.12.2021 Gündem
Bunu da yaptılar! Ekmeğin içinde çıkan görenleri şoke etti
Bunu da yaptılar! Ekmeğin içinde çıkan görenleri şoke etti Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde ekmek içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi, olayla ilgili bir şüpheli tutuklandı.
13.11.2021 Yaşam
Gaziantep'te suç örgütüne operasyon: 14 gözaltı
Gaziantep'te suç örgütüne operasyon: 14 gözaltı Gaziantep'te organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.
10.11.2021 Gündem
Alkol operasyonu! 20 bin polis ve asker katıldı...
Alkol operasyonu! 20 bin polis ve asker katıldı... Türkiye genelinde sahte ve kaçak içki satışı yaptığı şüphesi bulunan iş yerlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 19 bin 367 litre ve 11 bin 657 şişe kaçak-sahte içki ele geçirildi, 402 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldı, 39 şüpheli gözaltına alındı.
6.11.2021 Gündem
Van'da 14 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi
Van'da 14 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi Van'ın Başkale ilçesinde arazide 14 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
24.10.2021 Yaşam
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu! 16 kişi tutuklandı
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu! 16 kişi tutuklandı Gaziantep'te, polis ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 301 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 16'sı tutuklandı.
31.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sentetik Uyuşturucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sentetik uyuşturucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.