Senet

Senet

Son dakika senet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan senet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını senet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Senet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan senet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.655 senet haberi bulunmuştur. Tüm senet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da İsviçre bankası olan Credıd Suıss Bank'tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3. kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden iş insanı olarak tanınan Moiz Mitrani’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi 5 ilde düzenlenen “Mahzen-16” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde “14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı”nda konuştu. Erdoğan, "Türkiye 2002'den bu yanan devasa yatırımların karşılığını salgın döneminde fazlasıyla almıştır. Depreme dayanıklı yeniden inşa ettiğimiz sağlık tesislerimiz depremden sonra elimiz ayağımız her şeyimiz oldu. Salgın dönemini başarıyla yönettik. Her büyük şehrimizi 1 şehir hastanesiyle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
14.03.2024 Gündem
MAHZEN-11 operasyonlarında 3 ayrı örgüt çökertildi
MAHZEN-11 operasyonlarında 3 ayrı örgüt çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-11” Operasyonlarında, 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da içinde olduğu 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-9” Operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüt üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı BDDK, bankaların 2023 gelirlerinin yüzde 15'ini temettü olarak dağıtmasına izin verdi.
8.03.2024 Ekonomi
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde müşterilere fahiş hesap çıkartıp, ödemeyenlere senet imzalatan eğlence mekanı sahiplerine yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
26.02.2024 Gündem
Kredi kartı düzenlemesi gündeme geldi, senet imzalama dönemi geri döndü
Kredi kartı düzenlemesi gündeme geldi, senet imzalama dönemi geri döndü Kredi kartları ile ilgili düzenleme vatandaşların büyük kısmı tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle düzenleme sonrası taksit yapılamayacak olmasının gündeme gelmesi en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Ev kuracak gençler ise nikah öncesi senet imzalıyor. Kredide sınırlı limit, kredi kartlarında taksit sayısının düşmesi nedeniyle beyaz eşya ve mobilya artık senetle alınıyor. Sektör temsilcileri senedin kayıt dışına yol açacağını söylüyor
25.02.2024 Ekonomi
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
12 ilde eş zamanlı operasyon! 3 suç örgütü çökertildi
12 ilde eş zamanlı operasyon! 3 suç örgütü çökertildi 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-45” Operasyonlarında 3 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşılarının da içerisinde bulunduğu suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
22.02.2024 Gündem
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi Düzenlenen “Kafes-38” operasyonuyla Balıkesir ve Tekirdağ'da 2 organize suç örgütü çökertildi. Toplam 16 şüpheli yakalandı.
10.02.2024 Gündem
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Rüyada Kalem Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tükenmez Kalem Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kalem Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tükenmez Kalem Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kalem görmek rüya sahibi için bir imza anlamına gelir. Ciddi bir borcun içine girmek şeklinde yorumlanan bu rüya bazı sıkıntıların ortaya çıkması şeklinde de yorumlanabilir.
12.01.2024 Eğitim
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır'da tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
Yeni kimlik, pasaport, ehliyet ücretlerine zam geliyor! Tek tek açıklandı
Yeni kimlik, pasaport, ehliyet ücretlerine zam geliyor! Tek tek açıklandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Kuruşu kuruşuna; tek tek hesaplandı. yeni kimlik, pasaport, ehliyet fiyatları belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği ile değerli kağıtlardaki fiyatlar yeniden belirlendi. Kimlik kartları 130 lira, sürücü belgeleri 990 lira, pasaport defteri 790 liraya yükseldi.
28.12.2023 Ekonomi
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı İzmir'de "Nitelikli Dolandırıclık" ve "Vergi Usul Kanununa Muhalef" suçlarından yürütülmekte olan iki ayrı soruşturma kapsamında 19 ikamet adresi ve 10 işyerine yapılan eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-22' Operasyonu'nda 302 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
20.12.2023 Gündem
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
13.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Senet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki senet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.