Senaryo

Senaryo

Son dakika senaryo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan senaryo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını senaryo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Senaryo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan senaryo gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.338 senaryo haberi bulunmuştur. Tüm senaryo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çılgın altın senaryosu! ABD'li uzman tek tek açıkladı; tehdit gibi uyarı geldi
Çılgın altın senaryosu! ABD'li uzman tek tek açıkladı; tehdit gibi uyarı geldi Son zamanların favori yatırım aracı altın fiyatlarında çılgın bir senaryo yazıldı. Altın düşer mi, yükselir mi sorusu da bu senaryoya göre şekillenebilir.
19.04.2024 Ekonomi
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
OSMANİYE SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
OSMANİYE SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Osmaniye 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Osmaniye Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Osmaniye 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Erzincan 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Erzincan Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Erzincan 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
ISPARTA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
ISPARTA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Isparta 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Isparta Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Isparta 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
13.03.2024 İddaa
Okulda gerçeği aratmayan deprem tatbikatı! 'Çök, kapan, tutun'
Okulda gerçeği aratmayan deprem tatbikatı! 'Çök, kapan, tutun' Adana'nın Kozan ilçesinde deprem haftası nedeniyle Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından 100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlköğretim Okulunda yapılan deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı.
11.03.2024 Adana
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
9.03.2024 İddaa
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Ekin Türkmen’den 'Yargı'ya övgüler! Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi!
Ekin Türkmen’den 'Yargı'ya övgüler! Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi! 'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Adanalı' ve '41 Kere Maşallah' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinden övgüyle bahsetti.
7.03.2024 Magazin
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
4.03.2024 İddaa
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç önceki gün Etiler’de görüntülendi.
2.03.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.02.2024 İddaa
'İnci Taneleri'ne astrolog yorumu!
'İnci Taneleri'ne astrolog yorumu!  “Donald Trump’ın astroloğu” olarak ünlenen Michaela Astro, çok ses getiren “İnci Taneleri” dizisini astrolojik olarak yorumladı.
6.02.2024 Magazin
Murat Kurum: Depremde hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasi rant elde edilmez
Murat Kurum: Depremde hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasi rant elde edilmez Güngören'de Karadenizli kadınlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kurum, bir televizyon programındaki söylemi ile ilgili soruya, "Dün katıldığımız programda da ondan önceki programlarda da biz son bir asırda ülkemizde yaşamış olduğumuz depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın 130 bine ulaştığını, en son Kahramanmaraş Pazarcık depreminde, asrın felaketinde de 50 bin canımızı kaybettiğimizi ifade ettik. Aynı programda da ifade etmemiş olmamıza rağmen; bunun acısı daha dün gibi taze dememize rağmen maalesef depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız üzerinden bir merkezden sanki bir açık bulmuşçasına siyasi rant elde etmeye çalışanları esefle kınıyorum" dedi.
1.02.2024 Gündem
Getafe - Real Madrid maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Getafe - Real Madrid maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Enes Ünal'ın formasını giydiği Getafe, Arda Güler'li Real Madrid'i Estadio Coliseum'da konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Canlı İzle seçenekleriyle ve Misli’ye özel yüksek oranlarla yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
1.02.2024 İddaa
81 oranla hem kazandı, hem kazandırdı
81 oranla hem kazandı, hem kazandırdı Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, hafta içi bülteninde yer alan 4 karşılaşmaya bahis yaptı. Üye, kuponuna sürpriz sayılabilecek bahisler ekledi. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
24.01.2024 İddaa
İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında başlıyor
İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında başlıyor “Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…”
24.01.2024 Magazin
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Senaryo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki senaryo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.