Semt Pazarları

Semt Pazarları

Son dakika semt pazarları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semt pazarları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semt pazarları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semt Pazarları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semt pazarları gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 semt pazarları haberi bulunmuştur. Tüm semt pazarları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sirim Otu Nedir? Sirim Otu Faydaları Nelerdir?
Sirim Otu Nedir? Sirim Otu Faydaları Nelerdir? C vitamini açısından zengin olan sirim otu daha çok bahar ve yaz aylarında tüketilir. Kokusu soğan ve sarımsak gibi olsa da görüntüsü oldukça güzeldir. 
22.06.2023 Sağlık
Kilosu 2 lira olan patlıcanın fiyatı market rafında 9’a katladı
Kilosu 2 lira olan patlıcanın fiyatı market rafında 9’a katladı Adana Meyve-Sebze Hali’nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatı semt pazarında 4’e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9’a katlanarak 18 liraya satılıyor. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, hal ile market arasındaki fiyat farkının önüne bir türlü geçilemediğini belirterek, “Denetim tam anlamıyla sağlanmış olsa vatandaş 3 kilo patlıcan yerine 5 kilo patlıcan alır. Marketlerde bu fiyatlara satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.
10.06.2023 Ekonomi
Sağanak yağış ve dolu Ankara'da etkili oldu! Sokakları sel aldı, caddeleri fareler bastı...
Sağanak yağış ve dolu Ankara'da etkili oldu! Sokakları sel aldı, caddeleri fareler bastı... Sağanak yağmur ve dolu yağışı Ankara'da hayatı felç etti. Başkent'te haftalardır yaşanan yoğun yağışın ardından bu sefer de dolu yağdı, sokakları sel aldı. Öte yandan sağanaklar sebebiyle fareler caddeleri bastı. Ankara Büyükşehir Belediyle Başkanı Mansur Yavaş, "Mor ve turuncu fırtına poligonu etkisinde tüm bölgelerde süren yağışlar nedeniyle ilgili birimlerimizin tüm izinleri kaldırılmıştır" dedi.
3.06.2023 Yaşam
Ankara'da sağanak; yollar göle döndü
Ankara'da sağanak; yollar göle döndü Ankara’da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.
3.06.2023 Gündem
Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yarı yarıya düşecek
Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yarı yarıya düşecek Türkiye’de en erkenci meyve ve sebzelerin hasat edildiği Adana’da hasatların başlamasıyla birlikte haldeki ürünlerin fiyatları düşmeye başladı. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, fiyatların 2 hafta içerisinde yarı yarıya düşeceğini söyledi.
23.05.2022 Yaşam
Bayramda pazarlar açık mı, pazar yerleri kuruluyor mu? Yeşilköy pazarı bayramda açık mı 2022?
Bayramda pazarlar açık mı, pazar yerleri kuruluyor mu? Yeşilköy pazarı bayramda açık mı 2022? Bayramda pazar gezmek isteyen vatandaşlar "Bayramda Pazar yerleri kurulur mu?” sorusuna yanıt arıyor. İstanbul Yeşilköy pazarı, her hafta Çarşamba günü genellikle kıyafet satın almak isteyenlerin uğrak noktalarından biridir.
4.05.2022 Gündem
Polis ekipleri broşür dağıtarak vatandaşları uyardı!
Polis ekipleri broşür dağıtarak vatandaşları uyardı! Kayseri'de polis ekipleri, dağıttığı broşürle vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.
11.01.2022 Gündem
Fiyatı 10 lirayı geçti! Süre uzayınca...
Fiyatı 10 lirayı geçti! Süre uzayınca... Yazın yüksek rakımlı yaylalardan karşılanan domates ihtiyacı, havaların soğuyup hasadın yapılamamasıyla zorlaştı. Seradakilerin de olgunlaşmaması nedeniyle piyasaya sürülmemesiyle arz talep dengesi bozulan domatesin fiyatı, 10 lirayı geçti. Ziraat mühendisi Abdulhamit Yeter, fiyatların düşmesinin aracılara müdahaleyle mümkün olduğunu söyledi.
17.10.2021 Ekonomi
Hafta sonu pazar yerleri açık mı, semt pazarları hafta sonu kurulacak mı?
Hafta sonu pazar yerleri açık mı, semt pazarları hafta sonu kurulacak mı? Hafta sonu pazar yerleri açık mı, pazarlar kurulacak mı? Alışverişini pazarlardan yapan vatandaşlar kademeli süreci sonrası gelen ilk hafta sonunda pazarların durumunu sorguluyor. Sebze ve meyve alışverişi pazarlardan yapacaklar İçişleri Bakanlığı Genelgesi’ni sorguluyor.
22.05.2021 Gündem
Tam kapanma sonrası eskiye döndük! Büyük yoğunluk
Tam kapanma sonrası eskiye döndük! Büyük yoğunluk Türkiye tam kapanma sonrası koronavirüs tedbirlerinde 17 gün öncesine döndü. Tam kapanma dönemindeki sakinliğin ardından ülke genelinde cadde ve sokaklar hareketlendi. AVM’lerin girişlerinde kuyruklar oluştu. Semt pazarları ve kuaförlerde ilk gün yoğunluğu yaşandı. Kapanma öncesi İstanbul’dan kaçanlar geri dönmeye başladı.
18.05.2021 Gündem
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri…
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri… Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. İşte İstanbul’da açık olan semt pazarları...
8.05.2021 Gündem
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu Tam kapanma döneminde semt pazarları yarın ve (8 Mayıs Cumartesi) ve 15 Mayıs cumartesi açık olacak. Vatandaşlar, evlerine en yakın pazara gidebilecek. Pazarda sadece yaş sebze, meyve ve fide satışı yapılacak. Pazarlar saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasıhnda açık olacak. İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün pazarda ürünlerin pahalı olacağını söyledi. Şengün en ucuz domatesin 5-6 liraya satılacağını vurguladı. Öte yandan İstanbul'da açılacak pazarların listesi yayınlandı...
7.05.2021 Ekonomi
Pazarlar açık mı? Tam kapanmada semt pazarları hangi günlerde kurulacak, halk pazarlarında neler satılacak?
Pazarlar açık mı? Tam kapanmada semt pazarları hangi günlerde kurulacak, halk pazarlarında neler satılacak? Pazarlar açık mı, hangi günler pazarlar açık olacak? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.
7.05.2021 Gündem
Tam kapanmada pazar yerleri açık mı? Pazarlar kurulacak mı? Hangi ürünler satılacak? İşte İçişleri Bakanlığı Pazar Yerleri Genelgesi
Tam kapanmada pazar yerleri açık mı? Pazarlar kurulacak mı? Hangi ürünler satılacak? İşte İçişleri Bakanlığı Pazar Yerleri Genelgesi Türkiye genelinde tam kapanmada ilk haftanın sonuna gelirken milyonlar İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeleri takip ediyor. Tam kapanmanın başında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Tam Kapanma Tedbirleri genelgesinin ardından 3 yeni genelde daha yayınlandı. Tam kapanmanın kurallarını daha açık şekilde anlatıldığı, seyahat genelgesi, marketler genelgesi ve pazar yerleri genelgesi vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Pek çok kişi 'Cumartesi pazarlar açılacak mı? Hafta içi ve hafta sonu pazar yerleri açık mı? Pazar yerleri açılacak mı?' sorularını araştırıyor. Peki, Tam kapanmada pazar yerleri açık mı? Pazarlar kurulacak mı? İşte İçişleri Bakanlığı Pazar Yerleri Genelgesi ve detayları...
5.05.2021 Gündem
Semt pazarları kurulabilecek mi? İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi...
Semt pazarları kurulabilecek mi? İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi... İçişleri Bakanlığı 81 ile pazar yerleri ile ilgili genelge gönderdi. Bu genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.
4.05.2021 Gündem
Tam kapanmada pazarlar açık mı? Kısıtlamada pazarlar açık, kapalı mı? Pazarlar kurulacak mı?
Tam kapanmada pazarlar açık mı? Kısıtlamada pazarlar açık, kapalı mı? Pazarlar kurulacak mı? Kabine'de alınan tam kapanma kararının ardından İçişleri Bakanlığı 29 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak 17 günlük tam kapanmada uygulanacak usül ve esasları yayınladığı genelge ile duyurdu. Salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla yeni tedbirlerin alındığının belirtildiği genelgede, "Uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçilecektir." denildi. 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde ülke genelini kapsayacak tedbirler alındı. Genelgede, tam kapanmanın kuralları, sokağa çıkma kısıtlaması, şehirler arası seyahat kısıtlaması, zorunlu hal sayılacak durumlar, kısıtlamalardan muaf tutulacak işyerleri ve kişiler detaylı olarak yer aldı. Pek çok kişi tam kapanmaya hazırlanırken özellikle, semt pazarlarının 17 günlük süreçte açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Tam kapanmada pazarlar açık mı? Kısıtlamada pazarlar açık mı? Pazarlar kurulacak mı? Semt pazarları açık mı? İşte tam kapanmada açık olacak yerler ve pazarların durumu...
28.04.2021 Gündem
Vaka sayısı arttı! 14 gün kapatma kararı
Vaka sayısı arttı! 14 gün kapatma kararı Tokat'ın Erbaa ilçesinde koronavirüs vakalarında yaşanan artış sebebiyle İlçe Umumi Hıfzısıhha Meclisi kararıyla ilçe merkezi, belde ve köyler dahil tüm semt pazarları 14 gün süreyle kapatıldı.
4.03.2021 Yaşam
Mutasyonlu virüs görülen Eskişehir'de korkutan kalabalık
Mutasyonlu virüs görülen Eskişehir'de korkutan kalabalık Son bir haftada 24 kişide mustant virüs tespit edilen Eskişehir'de, hava sıcaklığının 17 dereceye kadar yükselmesiyle, semt pazarları ile araç trafiğine kapalı olan caddelerde oluşan yoğunluk tedirginlik yarattı. Günlük ortalama 50 kişinin pozitif vaka olarak tespit edildiği kentte, marttan bu yana 739 kişi hayatını kaybetti. Kentte 371'i evde toplam 509 kişinin tedavisi sürüyor.
10.02.2021 Gündem
Sıkı tedbirler uygulandı, orada vaka sayısı sıfırlandı!
Sıkı tedbirler uygulandı, orada vaka sayısı sıfırlandı! Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu’da görülen 60 pozitif, 90 temaslı koronavirüs vakasını Belediye Başkanı, muhtarlar, esnaf ve halk elbirliğiyle sıfıra düşürmeyi başardı. Şimdi koronavirüs vakasının görülmediği Alpullu’da Belediye Başkanı Erhan Ceylan, halkın, kurallara uymaya devam edeceğini bildirdi.
24.12.2020 Gündem
Bir ilden güzel haber! Vali duyurdu: Tedbirler işe yaradı, vaka sayısı yüzde 25 azaldı
Bir ilden güzel haber! Vali duyurdu: Tedbirler işe yaradı, vaka sayısı yüzde 25 azaldı İzmir Valisi Köşger, "Son haftada vaka sayılarında yüzde 25 civarında azalma oldu. Tabii bu rakamların azalmasında sokağa çıkma kısıtlaması ve alınan tedbirler de etkili oldu" dedi.
9.12.2020 Gündem
Kütahya’da pazar yerlerine girişte 'HES kodu' şartı
Kütahya’da pazar yerlerine girişte 'HES kodu' şartı Kütahya’da koronavirüs tedbirleri kapsamında semt pazarları girişlerinde HES kodu sorulmaya başlandı. Pazara girmek isteyen vatandaşların kimisinin HES kodlarını bir kağıda yazdığı, kimisinin de kimliklerinin arkasına yapıştırdığı görüldü.
7.12.2020 Gündem
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak?
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak? Covid-19 önlemlerinin ihlal edildiği gerekçesiyle bazı alanlarda sigara içme yasağı getirildi. Valilikler salgınla mücadele kapsamında alınan kararlara ek olarak uygulanacak sigara tedbiri alındığını bildirdi. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış devam ederken yeni tedbirler devreye girdi. Bursa ve Isparta'dan sonra Balıkesir'de de sokakta sigara içmek yasaklandı. Böylece açık alanlarda sigara içmenin yasak olduğu il sayısı 12'ye yükseldi. Maske indirip sigara içmek hangi illerde yasak? İşte Sigara içme yasağı olan iller…
11.11.2020 Gündem
Sigara yasağı gelen iller: Hangi illerde dışarıda sigara içme yasağı var 2020?
Sigara yasağı gelen iller: Hangi illerde dışarıda sigara içme yasağı var 2020? Türkiye'de 24 saatte koronavirüs nedeniyle 81 kişi hayatını kaybetti, toplam can kaybı 10 bin 639’a ulaştı. Günlük koronavirüs tablosuna göre ise, dün 146 bin 28 test yapıldı, 2 bin 311 yeni hasta tespit edildi. Koronavüs salgını etkisini devam ettirirken, salgınına yönelik alınan önlemlerin kapsamı da genişledi. Bazı illerde kapsamında, cadde, sokak, meydan, park ve bahçe gibi kamunun ortak kullanım alanlarında sigara içme yasağı geldi. Peki, Hangi illerde dışarıda sigara içme yasağı var 2020? Sigara yasağı gelen iller…
6.11.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile flaş koronavirüs genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile flaş koronavirüs genelgesi İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde yapılan koronavirüs denetimlerinin sahada daha etkin yapılması için valiliklere 'Koronavirüs salgını denetimleri' konulu genelge gönderdi. Buna göre şehirler arası ve şehir içi toplu ulaşım araçları ile ticari taksiler tek tek durdurularak, koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığına bakılacak. işte tüm detaylar...
5.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Semt Pazarları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semt pazarları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.