Domates Fiyatları

Domates Fiyatları

Son dakika domates fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan domates fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını domates fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Domates Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan domates fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 domates fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm domates fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar yüzde 50 düştü! Bahar hareketliliği başladı
Fiyatlar yüzde 50 düştü! Bahar hareketliliği başladı Türkiye’nin örtü altı üretim üssü Antalya’da ürünlerin işlendiği Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, bahar hareketliliği başladı. Havaların ısınması ile birlikte hale gelen ürün miktarı artarken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yüzde 50 düştü.
29.03.2023 Ekonomi
Sebzede örtü altı sezonu açıldı, fiyatlar düşüyor
Sebzede örtü altı sezonu açıldı, fiyatlar düşüyor Antalya’da, sera üretiminde hasat döneminin başlamasıyla, domates başta olmak üzere birçok sebzenin fiyatı düşmeye başladı. Hal esnafı, kış dönemi için 'Domates 50 TL olacak' söylemine karşı, "50 TL olmaz ama 30 olabilir" dedi.
11.11.2022 Gündem
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak'
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak' Rusya'nın doğal gaz ambargosu nedeniyle Avrupa'da yaşanan enerji krizine bağlı örtü altı üretim alanlarındaki dikimlerde bu yıl yüzde 30- 40'a varan düşüş yaşanıyor. Avrupa'dan birçok süpermarket zinciri ve tedarikçi, bu üretim açığından kaynaklanacak ihtiyacı gidermek için Antalya'da görüşmelere başladı.
21.09.2022 Ekonomi
Kilo fiyatı 30 lira olacak! Fiyatlar artmadan son fırsat
Kilo fiyatı 30 lira olacak! Fiyatlar artmadan son fırsat Yaz bitti, havalar yağışların da etkisiyle hızla serinledi ancak taze ve kış dönemiyle kıyas edilirse nispeten uygun fiyatlı kırmızı domatesler tezgahlarda sergilenmeye devam ediyor. Vatandaşlara ise uzmanlardan fiyatlar uygunken konserve yapma önerisi geldi. Kışın domates fiyatlarını 30 liraya kadar çıkabileceği ifade edildi.
16.09.2022 Ekonomi
Geçen yıl çiftçinin yüzünü güldürdü! Bu yıl herkes bu ürünü ekti...
Geçen yıl çiftçinin yüzünü güldürdü! Bu yıl herkes bu ürünü ekti... Türkiye’nin önde gelen sebze merkezi Kazova’da çiftçiler domates yerine mısır ekmeyi tercih etti.
17.08.2022 Ekonomi
Fiyatı bahçede 3,5 lira markette 15 lira...
Fiyatı bahçede 3,5 lira markette 15 lira... Adana'da 'yerli domates' hasadı sona erdi. Bahçede çıkış fiyatı 3,5 liradan alıcı bulan domatesin fiyatı marketlerde 15 TL'den satılıyor.
29.07.2022 Ekonomi
Salçalık domates fiyatları el yakıyor!
Salçalık domates fiyatları el yakıyor! Manisa'nın Alaşehir ilçesinde cuma günleri kurulan semt pazarında salçalık domatesler yerini alırken, fiyatlar ise 5 TL civarında seyrediyor.
15.07.2022 Ekonomi
Fiyatlar düştü! Kilosu 1, 3, ve 4 TL'den satılıyor! İki hafta içerisinde...
Fiyatlar düştü! Kilosu 1, 3, ve 4 TL'den satılıyor! İki hafta içerisinde... Kış ayları boyunca sebze ve meyve fiyatlarındaki artış vatandaşın gündemindeydi. Havaların ısınmasıyla pazarlarda fiyatlar düştü. Sebze ve meyve vatandaşlar için ulaşılabilir hale geldi. Salatalığın kilosu1 kabak 3, patlıcan 4, domates 6 liradan tezgahlardaki yerini aldı. Fiyat düşüşü marketlere de yansımaya başladı. Sektör temsilcileri iki hafta içerisinde fiyatların yarı yarıya düşeceğini duyurudu.
25.05.2022 Ekonomi
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor...
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor... Sebze fiyatlarındaki artış devam ederken, indirim müjdesi geldi. Domates, patlıcan, salatalık, sivri biber, kabak ve dolmalık biber fiyatları bir haftada yarı yarıya düştü. Sebze fiyatlarının yaklaşık üç kat arttığını belirten sektör temsilcileri, yeni mahsulle birlikte fiyatların 20 gün içinde normal seviyesine ineceğini duyurdu. 20 gün içinde fiyatların daha da düşmesini beklediklerini dile getiren üreticiler, “Bütün fiyatlar yarı yarıya düşmüş durumda. Bu düşüş devam edecek. Havaların ısınmasıyla tüketicilerimiz daha ucuza ürün yiyeceklerdir” ifadelerini kullandı.
12.04.2022 Ekonomi
Fiyatı yüzde 674 arttı! İlk sırada, kilosu...
Fiyatı yüzde 674 arttı! İlk sırada, kilosu... TÜİK'in verilerine yıllık enflasyon yüzde 14,6 oldu. Gıda ürünlerindeki artış yüzde 20'yi aştı. Geçen yıl bir önceki yıla göre 120 gıda ürününün fiyatında artış görüldü, 5 ürünün fiyatı azaldı. Söz konusu dönemde fiyatı en çok artan ürün yüzde 674,4 ile hazır sütlü tatlılar oldu.
4.01.2021 Ekonomi
Sofralık domateste fiyat, üreticiyi sevindirdi
Sofralık domateste fiyat, üreticiyi sevindirdi Aydın'ın İncirliova ilçesinde, sofralık domatesin tarlada kilosunun 2 liradan alıcı bulması, üreticilerin yüzünü güldürdü. İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, "1500 dekar domates ekili alan var, 13 bin ton domates hasadı bekliyoruz" dedi.
28.06.2020 Ekonomi
Antalya Hal’inde domates 1 liraya kadar düştü
Antalya Hal’inde domates 1 liraya kadar düştü Bu yıl fiyatı ile pazar tezgahlarında en çok konuşulan ürün olan domates, Antalya’da Toptancı Hal’inde liste fiyatı 1 lira 60 kuruş olmasına rağmen 1 TL’ye kadar düşerek 1 TL'den alıcı buldu.
25.05.2019 Ekonomi
Hortum sebze- meyvenin miktarını düşürdü, fiyatını artırdı
Hortum sebze- meyvenin miktarını düşürdü, fiyatını artırdı Antalya'da meydana gelen hortumlar, sebze ve meyve miktarını düşürürken, fiyatların da yükselmesine neden oldu. Antalya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Nevzat Akçan, "Düşük fiyatlı ürün kalmadı. Bunun nedeni ihracat ya da iç piyasaya ürün satmak değil, tamamen hava şartları" dedi.
28.01.2019 Ekonomi
Irak pazarı daraldı, domates fiyatları düştü
Irak pazarı daraldı, domates fiyatları düştü Antalya’da domates fiyatları 2 TL’nin altına düştü ve halde 1 lira 60 kuruştan satılıyor.
4.12.2018 Ekonomi
Domatesin fiyatı düşecek
Domatesin fiyatı düşecek Antalya’da her yıl üretilen milyonlarca ton domates ile hem iç piyasada hem de ihracatta ülke ekonomisine çok büyük katkısı olan Aksu ilçesinde yüzlerce çiftçi domates hasadını yapmaya başladı. İlçede üretilen domatesin pazar piyasasına girmesiyle birlikte tezgahlarda 9-10 TL'den alıcı bulan domatesin 2-3 TL'ye kadar düşmesi bekleniyor.
18.10.2018 Ekonomi
Domatesin kilosu 30 kuruşa düştü
Domatesin kilosu 30 kuruşa düştü Adana'da sıcaktan zarar görünce ekonomik değerini kaybeden domatesin fiyatı halde 30 kuruşa kadar düştü.
7.07.2017 Ekonomi
Domates fiyatı dip yaptı
Domates fiyatı dip yaptı Antalya'nın Demre İlçesi'nde domatesin kilosu 6-7 kuruşa kadar düşerken, üreticilerin satamadığı domatesler Tırlara yüklenip salça fabrikalarına gönderildi.
7.06.2017 Ekonomi
Domatesin kilosu 30 kuruşa düştü!
Domatesin kilosu 30 kuruşa düştü! Tezgahta fiyatı geçen aylarda 10 lirayı gören domates havanın ısınması, ikinci ürünün hasat döneminin başlamasıyla hızla ucuzladı.
28.05.2017 Ekonomi
Domates üreticisi umut dolu bir sezon bekliyor
Domates üreticisi umut dolu bir sezon bekliyor Dalama Beldesi’nin eski Belediye Başkanı Nihat Aktakka, “Bu yıl iklim şartları da uygun giderse domates üreticisi altın yılını yaşar” dedi. Altın yılını yaşamayı hedefleyen üreticinin tek korkusu soğuk.
10.05.2017 Ekonomi
Domatesin ateşi düşüyor
Domatesin ateşi düşüyor Market ve pazarlarda kilogramı 10 liraya kadar çıkan domatesin hal çıkış fiyatı, üretim merkezi Antalya'da havanın ısınması ve ürünün bollaşmasıyla 1- 1.5 lira arasında geriledi.
8.05.2017 Ekonomi
Hükümet kararlı! Devreye giriyor...
Hükümet kararlı! Devreye giriyor... Gıda enflasyonu yükselince hükümet devreye girdi. Alternatif pazarlama kanalları gündemde. Kısa vadeli tedbirler alınırken, uzun vadede tarımsal üretim kapasitesi artırılacak
29.09.2021 Gündem
"Domates fiyatları 1,5 liraya kadar düşebilir"
"Domates fiyatları 1,5 liraya kadar düşebilir" Son dönemde artan fiyatıyla adından söz ettiren nisan ayının zam şampiyonu domatesin fiyatının baharlık ürünlerin piyasaya çıkmasıyla düşeceği öngörülüyor
7.05.2017 Ekonomi
Ucuz domatese 10 gün var
Ucuz domatese 10 gün var Nisan ayının zam şampiyonu domatesin kilosu marketlerde 12 liraya kadar çıktı. Uzmanlar seradan tarla mahsulüne geçiş nedeniyle fiyatların aşırı yükseldiğini belirterek, “10 gün içinde tarlalardan gelecek domates fiyatları düşürecek” müjdesini verdi.
4.05.2017 Ekonomi
Bakan domates fiyatları için tarih verdi!
Bakan domates fiyatları için tarih verdi! Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, katıldığı canlı yayın programında domates fiyatlarındaki artışı değerlendirdi
4.05.2017 Ekonomi
Bakan'dan Merkez Bankası açıklaması!
Bakan'dan Merkez Bankası açıklaması! Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankası'nın son yaptığı uygulamaların arkasında olduklarını açıkladı
29.04.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Domates Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki domates fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.