Semra Güzel Fotoğraf

Semra Güzel Fotoğraf

Son dakika semra güzel fotoğraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semra güzel fotoğraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semra güzel fotoğraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semra Güzel Fotoğraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semra güzel fotoğraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 semra güzel fotoğraf haberi bulunmuştur. Tüm semra güzel fotoğraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel için kader haftası
Teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel için kader haftası PKK’lı terörist Volkan Bora fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in dokunulmazlığı ile ilgili karar bu hafta Anayasa-Adalet Karma Komisyonu’nca verilecek. Dokunulmazlığın kaldırılması yönünde karar alınması halinde Meclis Genel Kurulu’nda oylama yapılacak.
2.02.2022 Gündem
Teröristle fotoğrafı çıkan HDP'li Semra Güzel hakkında flaş gelişme!
Teröristle fotoğrafı çıkan HDP'li Semra Güzel hakkında flaş gelişme! Dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle hakkında hazırlık komisyonu kurulan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında, “teröre finansman” sağladığı gerekçesiyle yeni bir fezleke TBMM’ye ulaştı.
24.01.2022 Gündem
Teröristlere ilaç götürdüğü iddia edilen hemşire HDP Milletvekili Semra Güzel’in akrabası
Teröristlere ilaç götürdüğü iddia edilen hemşire HDP Milletvekili Semra Güzel’in akrabası Terörist Volkan Bora ile fotoğrafları çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel’in yanı sıra teröristlere ilaç götürdüğü iddia edilen hemşirenin üniversiteden arkadaş olduğu ortaya çıktı.
14.01.2022 Gündem
HDP'li vekil Semra Güzel için komisyon 20 Ocak’ta toplanıyor
HDP'li vekil Semra Güzel için komisyon 20 Ocak’ta toplanıyor HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, sözlüsü olduğunu söylediği PKK'lı teröristle çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması sonrası hakkında hazırlanan dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi dün TBMM'ye ulaştı. Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili süreç hızlandı. Anayasa-Adalet Karma Komisyonu, 20 Ocak’ta toplantıya çağrıldı. Güzel’in, terör örgütü üyeliği ile ilgili iki fezlekesi de işleme alınacak.
13.01.2022 Gündem
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı!
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı! HDP'li milletvekili Semra Güzel'in terör kampında yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Adıyaman'da 2017'de etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke, TBMM'ye ulaştı. Öte yandan HDP’li Semra Güzel’in terör örgütü kampında çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Detayları CNN TÜRK'te gazeteci Ceyhun Bozkurt aktardı.
12.01.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener ile İmamoğlu arasında adaylık krizi
İYİ Parti lideri Akşener ile İmamoğlu arasında adaylık krizi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çok güçlü bir şekilde destek vermişti. İmamoğlu’nu İkinci Fatih’e benzetmiş, yüzünde Rabbi Yessir’i görmüş hatta “Bu çalışma performansınızın devamını dilerim ki cumhurbaşkanlığı seçiminde lazım” demişti. Akşener'in son açıklamalarının ise ikilinin arasını bozduğu iddia edildi.
22.03.2022 Siyaset
Hazırlık Komisyonu, Semra Güzel ile ilgili kararını yarın verecek
Hazırlık Komisyonu, Semra Güzel ile ilgili kararını yarın verecek TBMM Hazırlık Komisyonu'nda, PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in savunmasını, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu yaptı. Hazırlık Komisyonu, karar vermek üzere yarın toplanacak
2.02.2022 Gündem
CHP'li Özel: HDP'li Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına 'evet' diyeceğiz
CHP'li Özel: HDP'li Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına 'evet' diyeceğiz CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezlekeye ilişkin, "Soruşturmasının yürüyebilmesi açısından bu dosyaya özel olarak dokunulmazlığının kaldırılması noktasında 'evet' oyu kullanacağız" dedi.
19.01.2022 Siyaset
Semra Güzel’in fotoğrafları HDP’nin kapatma davasına ek delil olarak gönderildi
Semra Güzel’in fotoğrafları HDP’nin kapatma davasına ek delil olarak gönderildi PKK’lı terörist ile fotoğrafı çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel’e ait fotoğraf, bilgi ve belgeler Anayasa Mahkemesi’nde görülen HDP’nin kapatma davasına ek delil olarak gönderildi.
18.01.2022 Gündem
Muharrem İnce: Teröristle milletvekilinin fotoğrafı olmaz
Muharrem İnce: Teröristle milletvekilinin fotoğrafı olmaz Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in operasyonda etkisiz hale getirilen teröristle fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla ilgili, "Teröristle milletvekilinin fotoğrafı olmaz, bu kadar basit" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Destici'den tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklama: 'Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık'
Destici'den tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklama: 'Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Köylü çocuğu olduğunu ve halkın içinden geldiğini ifade eden Destici, “Kendi hayatımdan örnek vermiştim. Açıklamamı farklı yerlere çektiler. Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık. Millet İttifakı'nı oluşturan bloğun bunu yaptığını görüyoruz” dedi.
13.01.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan HDP'li Güzel'in teröristle fotoğrafına açıklama: Görmezden gelemeyiz
Bakan Soylu'dan HDP'li Güzel'in teröristle fotoğrafına açıklama: Görmezden gelemeyiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. HDP'li Semra Güzel'in terörist sevgilisi ve PKK kamplarındaki fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla ilgili konuşan Bakan Soylu," Biz bu resme sırtımızı dönemeyiz. Muhalefet gibi sulandırma yapamayız, görmezden gelemeyiz. Grup toplantılarında ne İYİ Parti Meral Akşener, ne Kemal Kılıçdaroğlu, ne HDP "Bu fotoğraf doğru değildir." diyemedi. Bir tanesi bir şey söyleyemedi." tepkisinde bulundu.
12.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle ortaya çıkan fotoğraflarıyla ilgili olarak "Malum terör örgütünden birisi ile resimler yayınlanıyor. Gereği bunun yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz. PKK terör örgütünün uzantılarını görmek istemiyoruz." diye tepki gösteren Erdoğan memur zammı ile ilgili olarak da, "Önümüzdeki Temmuz ayında şartlara bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumlarını yeniden değerlendireceğiz. Fahiş fiyata karşı her alanda ciddi tedbirler almaya başladık. Özel okullardaki artış üst sınırını yüzde 36 seviyesi ile sınırladık." dedi.
12.01.2022 Siyaset
HDP'li Semra Güzel 'sözlüm' demişti! Terörist Volkan Bora, 2 asker ve 1 korucuyu şehit etmiş!
HDP'li Semra Güzel 'sözlüm' demişti! Terörist Volkan Bora, 2 asker ve 1 korucuyu şehit etmiş! Adıyaman'da güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilen ve HDP Milletvekili Semra Güzel ile birlikte samimi fotoğrafları ortaya çıkan 'Koçero Meleti' kod adlı PKK'lı terörist Volkan Bora'nın, 2015 ve 2016 yılında 2 asker ile 1 güvenlik korucusunun şehit edildiği saldırının faillerinden olduğu belirtildi. HDP'li Semra Güzel, terörist Volkan Bora ile üniversite yıllarında tanıştıklarını ve sözlendiklerini, görüşmenin çözüm sürecinde olduğunu ve örgütün yönlendirmesi ile söz konusu kıyafetleri giydiğini ifade ederek kendisini savundu
11.01.2022 Gündem
AK Parti'li Özkan: Meclis çatısı altında hesaplaşacağız
AK Parti'li Özkan: Meclis çatısı altında hesaplaşacağız  AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, "Meclis çatısı altında; böylesi bir duruş sergileyen, teröre destek veren, terör üyeliğinden yargılanması talep edilen bir milletvekili hakkında milletimiz ne istiyorsa bunu yapacağız. Yeri ve zamanı gelince Meclis çatısı altında, milletimizin istediği doğrultuda hesaplaşacağız" dedi.   
11.01.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Hem insani hem diplomatik açıdan intihardır
Emine Erdoğan: Hem insani hem diplomatik açıdan intihardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Hafta sonu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza ve yurttaşlarımıza Hollanda'da yapılan muameleyi hep beraber gördük. Uluslararası teamüllere aykırı bu tavır, Avrupa değerlerinin hem insani hem de diplomatik açıdan intiharı olarak değerlendirilebilir" dedi.
29.09.2021 Gündem
'Gelinim Olur Musun' Yarışmasıyla Ünlenen Sinem Ekranlara Geri Dönüyor
'Gelinim Olur Musun' Yarışmasıyla Ünlenen Sinem Ekranlara Geri Dönüyor Türkiye'nin yıllar önce 'Gelinim Olur Musun' yarışmasıyla tanıdığı Sinem Umaş, şaşırtan değişimiyle İşte Benim Stilim'de yarışarak yeniden ekranlarda boy gösterecek. işte Gelinim Olur Musun Sinem hakkında tüm detaylar...
2.04.2015 Magazin
Sinem Umaş'un son hali herkesi şaşırttı!
Sinem Umaş'un son hali herkesi şaşırttı! Sinem Umaş bir dönem televizyonlara damgasını vuran bir isimdi. Sinem Umaş'un son hali ise görenleri şaşırttı. Sinem Umaş'ın Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalar hafızalardan günlerce silinmemişti.
22.01.2015 Magazin
"O beyfendi"yi geride bıraktı yola kaldığı yerden devam ediyor
"O beyfendi"yi geride bıraktı yola kaldığı yerden devam ediyor Yeni albümünde şarkı da söyleyen Asena "bu yolda yürümeye tek başıma başlamıştım. Koşarken önüme bir bariyer çıktı, düştüm. Şimdi tekrar koşmaya başladım'' diyor
29.07.2005 Arşiv
Şen sabah programlarının askeri kıvamdaki kamera arkası
Şen sabah programlarının askeri kıvamdaki kamera arkası Program kuşu da olduk netekim... Semra Hanım'a laf da yetiştirdik netekim... Gestapolarla mücadele edip gizli gizli fotoğraf da çektik netekim... Allah'ım Pulitzer de alacağımdır inşallah netekim
12.03.2005 Arşiv
Suriye'deki değişimi fark ettiniz deil mi?
Suriye'deki değişimi fark ettiniz deil mi? Esma Esad 'siyasi soru yanıtlamam' dedi ama ülkesini taciz eden ABD'ye mesaj vermeden de edemedi: "Tek çare diyalog. Yoksa Irak'ta yaşananlar başımıza gelir. Ama tepeden inme bir diyalog, diyalog değildir." Röportajın sonunda First Lady de bize bir soru sordu: Ülkemdeki değişimi fark ettiniz mi?
29.09.2021 Gündem
Tüzmen: Dönüşüm Western filmlerindeki gibi oldu
Tüzmen: Dönüşüm Western filmlerindeki gibi oldu "Bakımlı ve özenli olmayı seviyorum. Bir gecede üç ayrı davete gideceksem üç ayrı kıyafet giyerim" diyen Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, "ama", "fakat" sözcüklerini asla kullanmıyor, bir buçuk saatlik sohbetimizde ağzından bir kez olsun bu sözler çıkmadı
22.01.2005 Ekonomi
İşte en iyi fotoğraflar
İşte en iyi fotoğraflar Foto Muhabirleri Derneği'nin Fotoğraflarla Türk Basını 2003 Yarışması sonuçlandı. İşte 100 foto muhabirinin 400'ü aşkın fotoğrafı arasından dereceye giren 'en iyiler'den seçtiklerimiz
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Semra Güzel Fotoğraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semra güzel fotoğraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.