Şema

Şema

Son dakika şema haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şema ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şema haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şema

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şema gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.789 şema haberi bulunmuştur. Tüm şema haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz”
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz” Seyhan Belediyesi’nin ilçe sakinlerine yönelik olarak geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programları aralıksız sürüyor. Ramazan ayı boyunca 16 merkezde iftar programı düzenlenecek olup, bugüne kadar 6 ayrı mahallede iftar programı gerçekleştirilmiş oldu.
19.03.2024 Adana
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza Kayseri'de komşu 2 grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada; savcı, şarkıcı Metin Işık (57) ile eşi Gülbahar Işık'ın beraatini, oğulları Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istedi.
6.03.2024 Gündem
Survivor'da ilk iletişim ödülü: Sema son kez kardeşiyle görüştü! Haftanın eleme adayları belli oldu!
Survivor'da ilk iletişim ödülü: Sema son kez kardeşiyle görüştü! Haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor All Star 2024 yarışmasında nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Aleyna Kalaycıoğlu eleme adayı olmasından sonra takımına ateş püskürdü, Kırmızı takımda adaletsizliğin olduğunu söyledi. İletişim oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Magazin
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler Survivor'da heyecan devam ediyor. Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Magazin
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle diskalifiye edildi. Survivor yolculuğu biten Aydemir, yarışmadan ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımla adından söz ettirdi.
27.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da sular durulmuyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz hafta erkek elemesinin gerçekleştiği Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
27.02.2024 Magazin
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star 10 Şubat Cumartesi akşamı 30. bölümüyle ekranlara geldi. Survivor’da Nihat Altınkaya ve Turabi’nin sağlık sorunları sebebiyle yarışmaya vedasının ardından 3 yeni isim daha kadroya katıldı. Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir, Survivor All Star 2024’te mücadele edecek. Peki, Survivor 1. eleme adayı kim oldu? 10 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
11.02.2024 Magazin
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir? Yargı’nın son bölümünde yer verilen “Köksüz Nilüfer” sahnesi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide, Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ile Pınar Deniz (Ceylin) arasında iç hesaplaşmayı da içinde barındıran diyaloglar gündem oldu. Peki, Nilüfer çiçeği köksüz mü? nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
8.02.2024 Gündem
Survivor Sema Seda ikiz mi? Biri kırmızı biri mavi takımda! Sema Aydemir Seda Ocak kardeş mi?
Survivor Sema Seda ikiz mi? Biri kırmızı biri mavi takımda! Sema Aydemir Seda Ocak kardeş mi? Survivor Sema Seda kardeş mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da mavi ve kırmızı takımda rakip olan Seda ve Sema ikiz kardeşler mi? Yarışmaya yedek yarışmacılardan dahil olan Sema Aydemir'in gelişiyle bu soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.
8.02.2024 Gündem
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Sema Şimşek ile Burak Hakkı'nın oğlu Rüzgar 16'ncı yaşına girdi! Hoş geldin kalbimin en ferah yeri
Sema Şimşek ile Burak Hakkı'nın oğlu Rüzgar 16'ncı yaşına girdi! Hoş geldin kalbimin en ferah yeri Sema Şimşek'in Burak Hakkı ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Rüzgar, 16'ncı yaşına girdi. Oğlunu dünyaya getirdikten sonra hastane odasında çektirdiği fotoğrafları paylaşan Şimşek, "İyi ki ama iyi ki beni seçtin. Hoş geldin 16, hoş geldin kalbimin en ferah yeri" ifadelerini kullandı.
26.01.2024 Magazin
NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar
NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu. Öğrencilerin insan gücüyle çalışan bir aracı tasarlayıp üretmesi beklenen ve Ay yüzeyinin simülasyonuyla yapılacak yarışmadan iyi bir derece almak için hız kesmeden çalışmalarını sürdüren takım, aracın imalat süreci için de sponsor desteği bekliyor. Nisan ayında ABD’de Marshall Space Flight Center’da Türkiye’yi temsil edecek takımın kaptanı Muhammed Şükrü Açıkbaş, “Bunu yapabilecek potansiyele sahip olduğumuzu biliyoruz. Biz insanlara bunu yapabileceğimizi göstermeye çalışıyoruz. NASA ile başladık, uluslararası alanda olmamız gerekiyor. NASA gibi bu alanın en iyilerinden olan kurumda Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarının yer alması gerekiyordu, biz de gereğini yaptık" dedi.
25.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı eleştirildi.
25.01.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı çokça eleştri aldı.
25.01.2024 Vatan TV
Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon: Kanser kendimle daha pozitif bir ilişki kurmamı sağladı
Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon: Kanser kendimle daha pozitif bir ilişki kurmamı sağladı Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Telenovela kategorisinde ödül alan “Yargı” dizisinin başarılı senaristi Sema Ergenekon, törene giderken ödülü alacaklarını hissettiğini söyledi: “Ben ödül alacağımızı biliyordum. Galiba ekipteki en inanan da bendim.”
25.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şema ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şema haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.