Şehit Babası

Şehit Babası

Son dakika şehit babası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit babası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit babası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Babası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit babası gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.903 şehit babası haberi bulunmuştur. Tüm şehit babası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim”
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim” Adana’nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde şehitliğe giden şehit yakınları duygu dolu anlar yaşadı. Hakkari Yüksekova’da PKK’lı teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Murat Özkozanoğlu’nun babası Hasan Özkozanoğlu, "Keşke bizler de gidip mücadele edip şehit olsak” dedi.
9.04.2024 Adana
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraşlı şehit iki askerin ailelerini ziyaret edip, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü.
15.01.2024 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez"
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
14.07.2023 Gündem
İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 1611 konutun kurası Ordu'da çekildi
İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 1611 konutun kurası Ordu'da çekildi Ordu'da Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılacak 2 bin 50 konutun 1611'i için kura çekimi yapıldı. Kurada adı çıkanlar sevinç yaşadı. 
15.12.2022 Yaşam
Uzman Çavuş Ümit Kesti, şehit olmadan 1 saat önce babasından helallik istemiş
Uzman Çavuş Ümit Kesti, şehit olmadan 1 saat önce babasından helallik istemiş Irak’ın kuzeyinde Skorsky tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti'nin (32) kazadan 1 saat önce telefonla aradığı babası Yılmaz Kesti'den helallik aldığı ortaya çıktı.
15.09.2022 Gündem
Şehit babası 'kınalı kuzum' türküsünü anlattı: Arkadaşına yazmıştım, oğluma yazmış gibi oldum
Şehit babası 'kınalı kuzum' türküsünü anlattı: Arkadaşına yazmıştım, oğluma yazmış gibi oldum Oğlu Piyade Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğrutcu (25) Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan ve kendi bestelediği 'Şehit olmuş benim kınalı kuzum' türküsünü acı haberi almadan 11 gün önce sosyal medyada paylaşan Şahin Yoğurtcu, DHA'ya konuştu. Yoğurtcu, türküyü 3 yıl önce şehit olan oğlunun arkadaşı Yalçın Koca için yazdığını belirterek, "Allah öyle bir şey yaptı ki demek ki kendime olacakmış, oğlum için yazmış gibi oldum şu anda" dedi.
2.08.2022 Yaşam
15 Temmuz şehidinin babası: Biz tarafsız olamayız, tarafımız devletimizin yanıdır
15 Temmuz şehidinin babası: Biz tarafsız olamayız, tarafımız devletimizin yanıdır FETÖ/PDYnin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde açılan ateşte şehit olan Yasin Naci Ağaroğlu'nun (22) babası Osman Ağaroğlu, "Biz tarafsız olamayız, bizim tarafımız devletimizin yanıdır. Biz iki yüzlü olamayız, biz münafıklar gibi olamayız" dedi.
15.07.2022 Gündem
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Orman yangınları her bir vatandaşımızı derinden üzmektedir. Cezaların yeniden ele alınmasında fayda görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın konuşmaları, bizim için ayrıca talimattır. Bakanlık olarak çalışmaya başladık. Çalışmalar somutlaşınca Cumhurbaşkanı'mız ve kamuoyuna açıklayacağız" dedi.
25.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit şehidi Tekedereli'nin babasıyla telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit şehidi Tekedereli'nin babasıyla telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin babasıyla telefonda görüşerek, taziyelerini iletti.
27.05.2022 Siyaset
Vasiyeti yürek dağladı: 'Şehit düşersem bu mesajı annem ve babama oku!'
Vasiyeti yürek dağladı: 'Şehit düşersem bu mesajı annem ve babama oku!' Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın geride bıraktığı vasiyet mesajı duygulandırdı. Çatışma bölgesinde görev yapan Hüseyin Cankaya'nın şehit düşmeden önce Kaan isimli arkadaşına mesaj attığı öğrenildi.
26.05.2022 Yaşam
Şehit babası tabut başında oğlundan helallik istedi
Şehit babası tabut başında oğlundan helallik istedi Şırnak’ın Cizre ilçesindeki hudut karakoluna teröristlerin düzenlediği havan saldırısında, terhisine 20 gün kala şehit olan Piyade Er Tarık Tarcan, memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı. Acılı baba Hilmi Tarcan, şehidin tabutu başında, “Hakkını helal et oğlum” diyerek oğlundan son kez helallik istedi.
3.02.2022 Gündem
Şehit teğmenin ağabeyinin zor görevi! 'Yüreğime sığdıramadım, seni kefenlere sığdırmışlar'
Şehit teğmenin ağabeyinin zor görevi! 'Yüreğime sığdıramadım, seni kefenlere sığdırmışlar' Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine sınır komşusu olan Suriye'nin Tel Abyad kentinde sınır duvarı yakınlarındaki menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Murat Alyakut (26), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Cenaze namazını, şehidin imam ağabeyi Musa Alyakut kıldırdı.
9.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun babasıyla telefonla görüşerek başsağlığı mesajını iletti.
23.10.2021 Gündem
Şehit Jandarma Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı Tunceli’de jandarmanın düzenlediği Eren-7 operasyonunda PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanıp, kaldırıldığı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu (26), memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.
22.10.2021 Gündem
Şehit Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı.
17.08.2021 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz, son yolculuğuna uğurlandı Zeytin Dalı harekat bölgesinde teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz'ın (24) cenazesi, memleketi Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi Ihlara beldesinde toprağa verildi.
4.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailesiyle telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailesiyle telefonda görüştü Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Gaziantep'te şehit ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi yaptırdı.
14.05.2021 Gündem
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
Şehit olan pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep toprağa verildi
Şehit olan pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep toprağa verildi Konya'da dün kaza kırıma uğrayan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın akrobasi timi Türk Yıldızları'na ait NF-5 tipi uçakta şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep için memleketi Trabzon’da cenaze töreni düzenlendi. Çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazında, cami avlusundaki Türk bayrağı da yarıya indirildi. Cenazede şehit babası Mehmet Gençcelep, taziyeleri kabul etti. Acılı baba, Türk bayrağına sarılı tabutu başında oğlunun fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi elinde tutup, “Bu kadar erken niye gittin?” diyerek, gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından askerlerin omuzlarında taşınan Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep'in cenazesi, Bulak Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
8.04.2021 Gündem
Bakan Akar'dan Bitlis şehitlerinin ailelerine taziye ziyareti
Bakan Akar'dan Bitlis şehitlerinin ailelerine taziye ziyareti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile Bitlis'te kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan askeri personelin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
10.03.2021 Gündem
Bakan Selçuk, 15 Temmuz şehit yakınları ile bir araya geldi!
Bakan Selçuk, 15 Temmuz şehit yakınları ile bir araya geldi! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası Ali Oruç ile şehit Piyade Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine'nin babası Mustafa Mine'yi kabul etti.
9.03.2021 Siyaset
Gara'da şehit edilen Muhammet Salih Kanca son yolculuğuna uğurlandı
Gara'da şehit edilen Muhammet Salih Kanca son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen sivil Muhammet Salih Kanca (38), memleketi Samsun'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
15.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Babası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit babası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.