Sedef

Sedef

Son dakika sedef haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sedef ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sedef haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedef

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedef gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.416 sedef haberi bulunmuştur. Tüm sedef haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sinop geldi. Sinop yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sinop Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sinop'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Sinop belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Sinop yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu”
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu” Ev aletleri üreticisi BSH’nin dört ana yönetim bölgesinden biri olan Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin (REM), 2023 yılındaki performansını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bu yıl Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotif ülkesinin Türkiye olduğu belirtildi.
29.02.2024 Ekonomi
Sedef Taşı Özellikleri Nelerdir? Sedef Taşının En Bilinen Faydaları...
Sedef Taşı Özellikleri Nelerdir? Sedef Taşının En Bilinen Faydaları... Sedef taşı, deniz hayvanlarının kabuğunda bulunan sert bir maddedir ve estetik bir görüntüye sahiptir. Bereket taşı olarak da bilinen sedef taşı deniz ve okyanus bulunan ülkelerde çıkarılmaktadır.
31.01.2024 Yaşam
Selenit Taşı Özellikleri Nelerdir? Selenit Taşının En Bilinen Faydaları...
Selenit Taşı Özellikleri Nelerdir? Selenit Taşının En Bilinen Faydaları... Selenit taşı, alçı taşının şeffaf olan bir çeşidi olarak bilinir. Yumuşak bir yapıda olan selenit taşının içinde su bulunur.
23.01.2024 Yaşam
Mercan Taşı Özellikleri Nelerdir? Mercan Taşının En Bilinen Faydaları...
Mercan Taşı Özellikleri Nelerdir? Mercan Taşının En Bilinen Faydaları... Mercan taşı Yunanca bir kelime olan mikri petra isminden adını alır. Kur'an-ı Kerim'de de geçen mercan kelimesi birçok inanca göre de savaş tanrısı ile bağlantılı olarak düşünülür.
16.01.2024 Yaşam
Labradorit Taşı Özellikleri Nelerdir? Labradorit Taşının En Bilinen Faydaları...
Labradorit Taşı Özellikleri Nelerdir? Labradorit Taşının En Bilinen Faydaları... Labradorit taşı adını Kanada'daki Labrador sahillerinden almıştır. Güzelliği ve parlaklığı ile göz kamaştıran bu taş magmatik kayaçların içinde meydana gelmiştir.
3.01.2024 Gündem
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları   Kış aylarında düşen hava sıcaklıkları ile cilt problemlerinin görülme sıklığı artıyor. Yağlı ciltler soğukta daha az yağlanırken, normal ciltler kuruyor; kuru olan ciltlerse ağrı hissettirecek kadar hassaslaşabiliyor. Bu nedenle kış aylarında cilt sağlığını korumanın önemli olduğunu söyleyen Medicana Sağlık Grubu Dermatoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Ayşegül Alpay, kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları hakkında bilgi verdi.
21.12.2023 Sağlık
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi!
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi! 18 yıl önce dünyaevine giren oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın, bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Önceki gün davette görüntülenen Sedef Avcı, Türkiye’nin pek çok noktasını gezerek belgesel çeken eşi ile haklarında çıkan haberlere açıklık getirdi.
9.12.2023 Magazin
Süperstar  Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi
Süperstar Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi Ajda Pekkan, konser turnesine devam ediyor. KerkiSolfej’in sonbahar konserleri kapsamında farklı illerde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı önceki akşam Zorlu PSM’de hafızalardan silinmeyecek müzik şölenine imza attı.
19.11.2023 Magazin
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir?
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir? CHP İstanbul il başkanı kim seçildi, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? CHP İstanbul il kongresi sonuçları merak ediliyor. 6 yıl boyunca İstanbul İl Başkanlığı görevini gerçekleştiren Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve fiilen görevini bırakan CHP Grup Başkanı Özgür Özel kongreye katılmadı. Peki, CHP İstanbul il başkanı kim oldu, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? İşte CHP İstanbul il kongresi sonuçları…
9.10.2023 Gündem
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi için final yolu gözüktü. Başrollerinde Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı'nın yer aldığı dizinin kötü gidişi sonrası beklenen haber geldi.
28.09.2023 Televizyon
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünden 6 kilo kokain maddesinin eksik olduğu anlaşılınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevli 3 memurla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.
28.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Rusya'ya güvenmemem için hiçbir neden yok. 50 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. Batı ne kadar güvenilir ise Rusya'da o derece güvenilir" ifadelerini kullandı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili soruya cevap verdiği sırada PBS sunucusu Amna Nawaz'ın sözünü kesmesinin ardından Erdoğan, "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi.
19.09.2023 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
İncil ve Tevrat ile çok sayıda sikke ele geçirildi! Tarihi eser operasyonu
İncil ve Tevrat ile çok sayıda sikke ele geçirildi! Tarihi eser operasyonu İstanbul'da dikkat çeken operasyon. Tarihi eser kaçakçılığı yapan 5 kişi yakalandı. Operasyonlarda üzerlerinde Hz. İsa ve Hz. Meryem figürleri bulunan İncil ve İbranice yazılar olan Tevrat'ın da bulunduğu çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Ele geçirilen eserler İstanbul Emniyet Müdürlüğü bahçesinde sergilendi.
14.07.2023 Gündem
Dul Avrat Otu Nedir? Dul Avrat Otu Faydaları Nelerdir?
Dul Avrat Otu Nedir? Dul Avrat Otu Faydaları Nelerdir? Çalılıklarda, ormanlık alanlarda ve yol kenarlarında bulunan dulavratotu, çoğumuz kırsalda yürürken veya araziye giderken giysilerimize yapışan kahverengi, yapışkan tohum başları olan bitkiler olarak bilinmektedir.
11.07.2023 Sağlık
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor Artan teknoloji unsurlarıyla birlikte yüz yüze alışveriş yavaş yavaş azalırken internet üzerinden satış ve alış da oldukça yaygınlaştı. Ancak online alışveriş de kendi çerçevesinde bazı sorunları doğuruyor. Bu sorunlar arasında dolandırıcılık, sahtecilik, kart bilgilerini çalma, karşında muhatap bulamama gibi sorunlar bulunuyor. Öte yandan iade işlemleri de büyük bir sorun olmakta. Bu sorunlarla karşılaşanlar mahkemelik bile olabiliyor. Ayrıca cayma hakkını kullanırken ekonomik olarak zarara uğrayan tüketicinin parasını faiziyle geri alınabileceği detayı da ortaya çıktı. Konunun uzmanı Gazetevatan'a önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilenler...
10.07.2023 Ekonomi
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Sarı Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Sarı Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bitkisel yağlar genellikle sağlık için gerekli faydaları sağlamaktadır. Sarı kantaron yağı da yaraları iyileştirmesi beklenen ve en çok kullanılan yağlar arasında gösterilmektedir. 
23.06.2023 Sağlık
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni!
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde, sahne dün akşam bir kez daha Süperstar Ajda Pekkan’ındı. Pekkan’ın yıldızıyla parlayan sahne, müzikseverleri mest etti. İlginin yoğun olduğu gecede Kuruçeşme sahnesi, kapasitesinin üstünde seyirci ağırlayarak Pekkan hayranlarını dansa, müziğe, eğlenceye doyurdu.
11.06.2023 Magazin
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile Fenerbahçe’nin karşılaştığı mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarında skoru 4-2’ye getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget şampiyon oldu.
2.06.2023 Süper Lig
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam konser maratonuna anlamlı ve görkemli bir konserle start verdi. Sezon açılışında Ajda Pekkan’ı ağırlayan Kuruçeşme sahnesi, Süperstar'ın ışığıyla parlarken; hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu hem de ilk konser heyecanı bir arada yaşandı.
20.05.2023 Magazin
Yozgat'ta AK Parti 2, MHP ve İYİ Parti 1'er milletvekili çıkardı
Yozgat'ta AK Parti 2, MHP ve İYİ Parti 1'er milletvekili çıkardı Yozgat'ta, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti 2, MHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili kazandı.
15.05.2023 Gündem
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına yol açtı. Peki online platformlar üzerinden kredi kartı ile ödeme yaparak ürün satın almak ne kadar güvenli? Tüketiciler cayma hakkını hangi koşullarda kullanabiliyor? Avukat Sedef Selçuk internetten alışveriş yapanları uyararak 'cayma hakkı' ile ilgili, “Tüketicinin cayma hakkını kullanması durumunda, satıcı veya sağlayıcı cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içinde almış olduğu bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi, tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmekle yükümlüdür. Tüketici, tahsil edemediği bedeli icra takibine konu ederek yasal faizi ile birlikte iade alabilir, uğradığı başkaca zarar var ise bunları da takibe konu edebilecektir.” diye konuştu.
14.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sedef ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedef haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.