Sebep

Sebep

Son dakika sebep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sebep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sebep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sebep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sebep gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.762 sebep haberi bulunmuştur. Tüm sebep haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
Kanıksama Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Kanıksama Cümleleri Nelerdir?
Kanıksama Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Kanıksama Cümleleri Nelerdir? Kanıksama, kanmak kelimesinden türetilmiştir ve anlamı da Türk Dil Kurumu Sözlüğüne göre alışmak anlamına gelmektedir. Genelde kanıksama kelimesi olumsuz durumlar için kullanılan bir sözcük olarak karşımıza çıkar.
22.04.2024 Gündem
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, koltuğunu temsili olarak Nigahi Soykan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Öykü Şimşek’e devrederken çocuk valinin ilk talimatı, "Havuz sayısı artırılsın çocuklar yazın boğulmasın" oldu.
22.04.2024 Adana
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer? Dudaklarda karıncalanma ve uyuşma oldukça nadir durumlarda görülen belirtilerdendir. Sık sık yaşanılması halinde endişeye neden olan dudak uyuşması çoğu zaman felç riski ile ilişkilendirilir. Stres, soğuğa maruz kalma veya alerjik durumlarda da ortaya çıkabilen dudak uyuşması sık yaşanıyorsa mutlaka bir doktora başvurmak gerekiyor. Peki, Dudaklarda karıncalanma neden olur? Dudak uyuşması neden olur? Üst dudak uyuşması neden oluyor, nedenleri ne? İşte dudak uyuşmasının nedenleri...
22.04.2024 Sağlık
Sivrisinekler ortaya çıktı, bu kokuya yaklaşamıyorlar - Vücuda bir kez sürün, ısırıktan kurtulun
Sivrisinekler ortaya çıktı, bu kokuya yaklaşamıyorlar - Vücuda bir kez sürün, ısırıktan kurtulun Havaların ısınmasıyla birlikte sivrisinek kabusu ortaya çıktı. Her yıl binlerce insanın bulaşıcı hastalıklara yakalanmasına sebep olan sivrisinekler, araştırmalara göre bu kokuya asla yaklaşamıyorlar. Vücuda bir kez sürünce sivrisinek ısırıkları olmuyor.
21.04.2024 Yaşam
Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, kafe ve restoran boykotu ne zaman?
Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, kafe ve restoran boykotu ne zaman? Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, ne zaman? Hafta sonu kafe ve restoranlar için boykot kampanyası başlatıldı. Artan fiyatlar sonucu ailece dışarda yemek yemenin lükse dönüşmesi kafe ve restoranlar boykot kampanyasını başlatılmasına sebep oldu.
19.04.2024 Yaşam
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor Bugün işe gidenler önce atıştıran sonra sağanak halinde devam eden sürpriz bir Nisan yağmuruyla karşılaştı. Hava sıcaklıklarının yükselmeye başladığı günlerde yağan yağmurun devam edip etmeyeceği de merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 derece birden düşeceğini tahmin ettiği hava durumu için 6 ilde alarm durumuna geçti. Çarşamba günü başlayan yağışlı havanın İstanbul, Ankara, İzmir'de yer yer su taşkınlarına sebep olabileceğini ifade edildi. Peki bugün hava yağmurlu mu? Yağmur kaç gün sürecek? İşte il il hava sıcaklıkları ve yağış durumu....
17.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
İran İsrail arasında yaşanan gerilimin altına etkisi nasıl olacak? Ekonomistlerden çarpıcı açıklama
İran İsrail arasında yaşanan gerilimin altına etkisi nasıl olacak? Ekonomistlerden çarpıcı açıklama İran’ın İsrail’e yönelik saldırıları sonrası devam eden gerginliğin piyasalara etkisini Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel yorumladı. “İran'ın İsrail'e yönelik saldırıları, küresel borsalarda satış dalgasını tetiklerken altın ve petrol fiyatlarında da önemli dalgalanmalara sebep oldu” şeklinde konuşan Öngel, “Yıl sonu altının ons fiyatı 2 bin 700 dolar seviyelerini görebilir” ifadelerini kullandı.
15.04.2024 Ekonomi
Google yerine, Tiktok ve Youtube! Z kuşağı kullanmayı çoktan bıraktı
Google yerine, Tiktok ve Youtube! Z kuşağı kullanmayı çoktan bıraktı ABD’de yapılan araştırma Z kuşağının internette arama yapmak için Google yerine, Tiktok ve Youtube gibi sosyal medya platformlarına başvurduğunu ortaya çıkardı.
12.04.2024 Gündem
Bayramdan sonra vücudu kurtaran detoks - Yediklerinizin zararını minimuma indirin
Bayramdan sonra vücudu kurtaran detoks - Yediklerinizin zararını minimuma indirin Ramazan bayramıyla birlikte tatlılar, börekler sofralarda yerini aldı. 1 ay boyunca uzak kaldığımız lezzetleri bir anda yemek kiloya sebep olsa da bunların zararından kurtulmak mümkün. Bayramda yediklerinizin vücuda zararını minimuma indirecek detoksla karşınızdayız.
11.04.2024 Yaşam
Bayrama özel mesajlar 2024: En anlmlı, öz, dualı Ramazan Bayramı mesajları, sözleri! | Dini bayramlaşma tebrikleri
Bayrama özel mesajlar 2024: En anlmlı, öz, dualı Ramazan Bayramı mesajları, sözleri! | Dini bayramlaşma tebrikleri Ramazan Bayramı'na özel mesajları hazırladık. Anlamlı, kısa ve dini muhtevası olan bayram mesajlarını, sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendiriyor. Gönüller arasında köprüler kurulmasına sebep olan Ramazan Bayramı'nda WhatsApp ve sosyal platformlarla gönderebileceğiniz "Bayramınız mübarek olsun" mesajlarıyla yakınlarınızın gönlünü alın. Arkadaşa, eşe, dosta ve yakın akrabaya bayram mesajlarının yanısıra dini bayramlaşma tebrik mesajlarıyla da uzaktaki dostlara en iyi bayram dileklerinizi iletebilirsiniz. İşte resimli, kısa sözlü ve yeni ramazan bayramı mesajları...
10.04.2024 Yaşam
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
Bakan Özhaseki'den iklim açıklaması!
Bakan Özhaseki'den iklim açıklaması! İklim değişikliği ile mücadelede 6 yıllık stratejisini belirleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, '2024-2030 İklim Değişikliği Azaltım Stratejisi ve Eylem Planı' ile 'İklim Değişikliğine Uyum Stratejisi ve Eylem Planı' hazırlandı. Özhaseki, "Ülkemizin iklim değişikliğiyle mücadelesinde bir dönüm noktası olarak görülmeli" dedi.
7.04.2024 Gündem
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Soğanı yağda kavurmak bunlara sebep oluyor - Bu hataya düşmeyin
Soğanı yağda kavurmak bunlara sebep oluyor - Bu hataya düşmeyin Yemeklere lezzet katması için eklenen soğan genellikle yağda kavrulur. Ancak bu işlem lezzetli gibi görünse de soğanın asıl faydalarını bir çırpırda yok ediyor.
6.04.2024 Yaşam
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde sahile ölü yunus vurdu. Balıkçılar, yunus ölümlerine kalkan ağlarının sebep olduğunu söyledi.
4.04.2024 Gündem
Sivilce sıkmak nelere mal olur? Sadece 3 sebep bile sizi ikna edecek
Sivilce sıkmak nelere mal olur? Sadece 3 sebep bile sizi ikna edecek Vücutta, elde yüzde çıkan sivilceler, çıktığı ilk anda bile sanki sıkılmak için orada dururlar. O sivilceyi sıkmak için adeta kudurursunuz. Ancak bu dürtüyü kontrol altına almanız sizin için daha iyi olabilir. Zira sivilceleri sıkmanın nelere mal olduğunu bu haberde öğreneceksiniz.
3.04.2024 Yaşam
Bebekli kadın yolcuyu araçtan indirip alay etmişti: Seni mermi manyağı yaparım
Bebekli kadın yolcuyu araçtan indirip alay etmişti: Seni mermi manyağı yaparım Kocaeli'de bebek arabasının katlanmaması üzerine çıkan tartışmada 4 kadın yolcu ile bir aylık bebeği araçtan indiren özel halk otobüsü şoförünün ehliyetine el konulup, aracının bağlandığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sebep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sebep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.