Şebeke Suyu

Şebeke Suyu

Son dakika şebeke suyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şebeke suyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şebeke suyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şebeke Suyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şebeke suyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 şebeke suyu haberi bulunmuştur. Tüm şebeke suyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Şebeke suyundan zehirlenme iddiası: 150 kişi hastaneye başvurdu
Şebeke suyundan zehirlenme iddiası: 150 kişi hastaneye başvurdu Amasya’nın Taşova ilçesinde şebeke suyundan içen 150 kişinin bulantı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvurduğu bildirildi. Taşova Belediyesi 'şebeke suyu içilmemesi' uyarısında bulundu.
5.09.2023 Yaşam
İstanbul'daki barajlarda tehlike çanları! İSKİ'den aboneliklere geçici durdurma
İstanbul'daki barajlarda tehlike çanları! İSKİ'den aboneliklere geçici durdurma İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su tüketimi tasarruf tedbirleri kapsamında yeni bir uygulamaya geçti. İSKİ su tasarrufu tedbirleri kapsamında, İstanbul'daki bahçe ve peyzaj sulama aboneliklerini geçici olarak durdurma kararı aldı.
28.08.2023 Gündem
Bakan Koca’dan deprem bölgesi için içme suyu uyarısı
Bakan Koca’dan deprem bölgesi için içme suyu uyarısı Deprem bölgesinde yapılan şebeke suyu analizlerini açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşlara şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmamaları konusunda uyarıda bulundu. Ellerinde salgın tanımıyla örtüşen herhangi bir verinin bulunmadığını söyleyen Bakan Koca, “Deprem felaketini yaşamış illerimizin hiç birinde şu ana kadar herhangi bir salgın söz konusu değildir” dedi.
22.03.2023 Gündem
Depremde son durumu Fuat Oktay açıkladı: 49 bin 589 kişi hayatını kaybetti
Depremde son durumu Fuat Oktay açıkladı: 49 bin 589 kişi hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 49 bin 589, sel felaketine maruz kalan illerde ise 18 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, selde kaybolan 3 kişinin bulunmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini açıkladı.
18.03.2023 Gündem
Bakan Koca: Şanlıurfa'ya şebeke suyu verilmeye başlandı
Bakan Koca: Şanlıurfa'ya şebeke suyu verilmeye başlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şanlıurfa’ya şebeke suyu verilmeye başlandığını, yapılacak yeni açıklamaya kadar içme suyu olarak kullanılmaması gerektiğini duyurdu. 
18.03.2023 Gündem
Bakan Koca: Hatay'da su açısından sorun yok
Bakan Koca: Hatay'da su açısından sorun yok Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da salgın açısından bir sorun olmadığını belirtti. Bakan deprem bölgesindeki şebeke suyu, hastanelerin durumu ve yeni kadro ilanıyla ilgili de açıklama yaptı.
7.03.2023 Gündem
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması! Merkez Bankası’nın Şubat enflasyonu değerlendirmesinde gıda fiyatlarının sebze, kırmızı et ile süt ve süt ürünleri öncülüğünde yüksek bir oranda artmaya devam ettiğini belirtildi.
6.03.2023 Ekonomi
Enkazdan sağ çıkartılıp hastaneye kaldırılan Merve Ateş sır oldu: 'Kardeşimi sağlıklı görmek istiyorum'
Enkazdan sağ çıkartılıp hastaneye kaldırılan Merve Ateş sır oldu: 'Kardeşimi sağlıklı görmek istiyorum' Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Sarıgül Melek Hatun Apartmanı'nın enkazından sağ çıkarılıp hastaneye kaldırılan Merve Ateş’ten (26) bir daha haber alınamadı. Merve’nin ablası İpek Koca, “Kardeşim buradan canlı çıktı. Dayım ve akrabalarımla sohbet bile etti. 'Mersin’e sevk edeceğiz' denildi. Oraya gönderilmiş ama kardeşimin ölüsü de dirisi de ortada yok” dedi.
4.03.2023 Yaşam
Hatay'da şebeke suyu kullanılamıyor, temiz su ihtiyacı var
Hatay'da şebeke suyu kullanılamıyor, temiz su ihtiyacı var Depremin yıktığı kentlerden Hatay'da acil su ihtiyacı var, şebeke suyu içilemeyecek durumda. Hatay Büyükşehir Belediyesi şebeke suyundaki inceleme tamamlanana kadar, şebeke suyunun kullanılmaması uyarısında bulundu.
4.03.2023 Gündem
Merkez Bankası'ndan deprem sonrası kritik açıklama!
Merkez Bankası'ndan deprem sonrası kritik açıklama! Merkez Bankası PPK toplantı özetinde deprem felaketi sonrasında iktisadi faaliyete ilişkin göstergeler üzerinde belirsizlik oluştuğu, depremin doğrudan etkilerinin yanında, yeniden inşa faaliyetleri ve uygulanan destekleyici politikalar kanalıyla dolaylı etkilerinin zaman içinde değişen çeşitli sektörel ve bölgesel yansımaları olacağı belirtildi.
2.03.2023 Gündem
Bakan Koca'dan şebeke suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan şebeke suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep'te bakanlığın afet bölgesindeki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Sularda halk sağlığını tehdit edecek bir durum tespit edilmediğini belirten Bakan Koca, "Gaziantep'te Nurdağı ve İslahiye haricinde şehir merkezindeki şebeke suyu, içme suyu olarak kullanılabilir." dedi.
26.02.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
Bakan Koca: Adıyaman’da halk sağlığını tehdit edecek durum yok
Bakan Koca: Adıyaman’da halk sağlığını tehdit edecek durum yok Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman'da konuştu. Koca, "Şebeke suyu konusunda uyarılar yapılmış olup, tedbirlere tam uyulduğunu düşünüyoruz. Mevcut şartlarıyla Adıyaman’da halk sağlığını tehdit edecek durum yoktur, diyebiliriz" dedi.
23.02.2023 Gündem
Bakan Koca: Hatay'da şebeke suyu, içme suyu olarak kullanılmaya elverişli değil
Bakan Koca: Hatay'da şebeke suyu, içme suyu olarak kullanılmaya elverişli değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Hatay'daki su güvenliğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Hatay'da şebeke suyu, içme suyu olarak kullanılmaya elverişli değil ancak günlük kullanıma uygundur" dedi.
21.02.2023 Gündem
Bakan Koca: Deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgını saptanmadı
Bakan Koca: Deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgını saptanmadı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgınına rastlanmadığını belirterek, "Valilik ya da Kaymakamlıkların ‘musluk suyu içilebilir’ duyurusuna kadar içme ve diş fırçalama için ambalajlı sular tercih edilmeli, şebeke suyu temizlik vs. için kullanılmalıdır" dedi.
19.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Şebeke suyunu içmeyin uyarısı! 'Sadece temizlikte kullanın'
Şebeke suyunu içmeyin uyarısı! 'Sadece temizlikte kullanın' Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, testlerde temiz çıkan şehir şebeke suyunun sadece temizlikte kullanılması uyarısında bulundu.
16.02.2023 Gündem
Bolu'da köyde sudan zehirlenerek ölmüştü! Kanında bu madde çıktı
Bolu'da köyde sudan zehirlenerek ölmüştü! Kanında bu madde çıktı Bolu'da, Yuva köyünde yaşayan 148 kişinin içme suyundan zehirlendiği olayda yaşamını yitiren Eyüp Ertem'in (49) otopsi raporunda yüksek oranda arsenik olduğu belirtildi. Rapora göre Ertem'in ölüm nedeninin arsenik karışmış kirli su kaynaklı olduğu ortaya çıktı.
10.01.2023 Yaşam
Konut sigortası ile ilgili açıklama! Aralıkta fiyatı en fazla artan ürün oldu
Konut sigortası ile ilgili açıklama! Aralıkta fiyatı en fazla artan ürün oldu Aralık ayında fiyatı en fazla artan ürün konut sigortası olurken, fiyatı yüzde 10,45 gerileyen kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları en çok ucuzlayan ürün oldu.
3.01.2023 Ekonomi
Merkez Bankası TL ve faiz açıklaması!
Merkez Bankası TL ve faiz açıklaması! Merkez Bankası toplantı özetinde parasal aktarım mekanizmasının etkinliğini destekleyecek araçların kararlılıkla kullanılmaya devam edileceği ve fonlama kanalları başta olmak üzere tüm politika araç setinin liralaşma hedefleriyle uyumlu hale getirileceği kaydedildi.
29.12.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması! Merkez Bankası’nın aylık fiyat gelişmeleri raporunda enflasyondaki artışa en belirgin katkının enerji ve hizmet gruplarından geldiği belirtildi.
4.10.2022 Ekonomi
Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyde yeni vakalar çıktı! Ekipler sudan yeniden numune aldı
Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyde yeni vakalar çıktı! Ekipler sudan yeniden numune aldı Bolu merkeze bağlı Yuva köyünde, Kurban Bayramı'nda zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanlarla aynı belirtileri gösteren kişi sayısının artması endişeye neden oldu. Zehirlenme şüphesiyle daha önce 2 genç entübe edilirken, Cansu A.(17) da kanlı ishal görüldü. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, köydeki içme sularından yeniden numune aldı.
8.08.2022 Yaşam
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması! Aylık fiyat artışları...
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması! Aylık fiyat artışları... Merkez Bankası son dakika açıkladı. Resmen değişti. Dün açıklanan temmuz ayı enflasyon rakamları sonrası bugün TCMB, Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımladı. Rapora göre, gıda ve alkolsüz içecek fiyatları Temmuz ayında yüzde 3,15 oranında arttı. Enerji fiyatları Temmuz ayında yüzde 3,13 oranında geriledi. İşte son dakika haberinin detayları...
4.08.2022 Ekonomi
Bolu'da zehirlenen 41 kişi tedavi altında! 'Buradaki suyu 25 yıldır kullanıyordum'
Bolu'da zehirlenen 41 kişi tedavi altında! 'Buradaki suyu 25 yıldır kullanıyordum' Bolu'ya bağlı Yuva köyünde sudan zehirlendiği değerlendirilen 141 kişiden 41'inin tedavisinin çeşitli hastanelerde sürdüğü bildirildi.
27.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şebeke Suyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şebeke suyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.