Saygı Duruşu

Saygı Duruşu

Son dakika saygı duruşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saygı duruşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saygı duruşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saygı Duruşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saygı duruşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.320 saygı duruşu haberi bulunmuştur. Tüm saygı duruşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe, olağanüstü genel kurul kararını KAP'a bildirdi
Fenerbahçe, olağanüstü genel kurul kararını KAP'a bildirdi Fenerbahçe Spor Kulübü, yeterli çoğunluk sağlandığı takdirde 2 Nisan'da yeterli çoğunluk sağlanamazsa 9 Nisan tarihinde olağanüstü genel kurul düzenleneceğini KAP'a bildirdi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi Fahri Doktora unvanı verecek.
19.03.2024 Adana
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor maçının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldı. Yapılan açıklamada, yapılacak toplantıda Fenerbahçe'nin Süper Lig'den çekilmesi dahil tüm aksiyonların değerlendirileceği belirtildi.
18.03.2024 Futbol
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye”
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye” Geleneksel ezgileri modern elektronik tınılarıyla buluşturan müzisyen Özgür Akgül’ün ilk albümü "Hediye" müzikseverlerle buluştu.
3.03.2024 Magazin
Kadın öğretmen adaylarına burs ve gelişim programı desteği
Kadın öğretmen adaylarına burs ve gelişim programı desteği Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında öğretmenlik mesleğine bir saygı duruşu olarak nitelendirilen ve Nisan ayına kadar sürecek olan proje kapsamında 100 kadın öğretmen adayı, yeni nesil eğitim teknikleri ve sosyal kabiliyetler kazandırmaya dönük gelişim programları ile destekleniyor.
19.02.2024 Gündem
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşu
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşu Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) alınan karar doğrultusunda, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bugün tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ankara'da öğrencilerle birlikte saygı duruşunda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Hem çocuklarımızla beraber bütün okullarımızda saygı duruşuyla, rahmetle kayıplarımızı andık hem de bu bilincin gelecek kuşaklara aktarılması için çocuklarımıza örnek olmaya çaba sarf ettik" dedi.
6.02.2024 Gündem
Mehmetçik'ten depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu
Mehmetçik'ten depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu Mehmetçik, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7'lik ilk depremin meyana geldiği saat 04.17'de saygı duruşunda bulundu.
6.02.2024 Gündem
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi  Zonguldak’ta 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Demokrasi Platformu ile deprem bölgesindeki çalışmalarıyla akıllara kazınan maden işçileri anma programı düzenledi. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, depremin yıkıma yol açtığı bölgelerde 4 bin madencinin bölgede görev yaptığını belirterek, "Türkiye bir deprem bölgesi. Tekrar bu acılar yaşanabilir, bunlara da hazırlıklı olmak lazım. 2 bin maden işçisiyle beraber arama kurtarma çalışmalarına katılacak tam teçhizatlı projenin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz." dedi.
6.02.2024 Gündem
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşunda bulunulacak
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşunda bulunulacak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için yarın tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.
5.02.2024 Gündem
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak Trafik sigortasında baz primleri şubat ayında da yüzde 10 artacak.
15.01.2024 Ekonomi
Öğrencilerden şehitler için saygı duruşu
Öğrencilerden şehitler için saygı duruşu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Bu sabah Türkiye genelinde tüm okullarda saygı duruşunda bulunuldu.
15.01.2024 Vatan TV
81 ilde okullarda şehitler için saygı duruşu
81 ilde okullarda şehitler için saygı duruşu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki okullarda şehitler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.
15.01.2024 Gündem
Pazartesi tüm okullarda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulacak
Pazartesi tüm okullarda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
14.01.2024 Gündem
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center'da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım'a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk'ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.
10.11.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
Bakan Göktaş duyurdu! Paralar hesaba yatıyor
Bakan Göktaş duyurdu! Paralar hesaba yatıyor Aile Destek Programı ödemelerini bugün hesaplara yatıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
10.11.2023 Ekonomi
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı Uluslararası kurumların üyelik daveti, ödül ve madalyalarına karşı seçici olan Atatürk, vefatından bir yıl önce Mark Twain Cemiyeti’nce verilen madalyayı kabul edince çevresindekiler şaşırmıştı. Atatürk’ün sürpriz tavrının nedeni madalyanın gerekçesinde gizliydi.
10.11.2023 Gündem
10 Kasım bayrak yarıya iner mi? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü saygı duruşu kaç dakika?
10 Kasım bayrak yarıya iner mi? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım bayrak yarıya iner mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümünde tüm Türk halkı ortak bir kedere teslim olacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Atatürk'ü anma gösterilerinde saygı duruşunda bulunulacak. Saat 9'u 5 geçe bulunulacak saygı duruşu kaç dakika? Detaylar haberimizde.
9.11.2023 Gündem
10 Kasım saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım’da neden 2 dakikalık saygı duruşu? 10 Kasım'da neden sirenler çalıyor?
10 Kasım saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım’da neden 2 dakikalık saygı duruşu? 10 Kasım'da neden sirenler çalıyor? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde saat 9'u 5 geçe sirenler çalıyor ve insanlar sirenin ardından saygı duruşunda bulunur. Peki, 10 Kasım'da saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım'da neden sirenler çalıyor?
9.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz' Cumhuriyet'in 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yer buldu
30.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl mesajı: Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne kimse geçemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl mesajı: Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne kimse geçemeyecektir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100. Yıl Hitabı'nı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Vahdetttin Köşkü'nden dünyaya seslenmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin mesut ve muzaffer olması konusunda hiçbir emperyal güç Türkiye'nin önüne geçemeyecektir." dedi.
29.10.2023 Gündem
Atatürk’ün sevdiği şarkılar bin kadın tarafından söylendi
Atatürk’ün sevdiği şarkılar bin kadın tarafından söylendi Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla bin kadın aynı anda, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkı ve marşları söyledi. Renkli görüntülere sahne olan konser dron ile görüntülendi.
28.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Saygı Duruşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saygı duruşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.