Savaş İlanı

Savaş İlanı

Son dakika savaş ilanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaş ilanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaş ilanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaş İlanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaş ilanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 savaş ilanı haberi bulunmuştur. Tüm savaş ilanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP ve İYİ Parti Cephesinde sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'de içinde süreç nasıl değerlendiriliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, kulis bilgilerini aktardı. Canova, CHP'de "Meral Akşener'in savaş ilanı karşısında 'Sonuna kadar sabırla yürütmek gerekir' görüşünde olanlar var. 'Sükûnetimizi korumamız lazım. Ekrem Bey'in bazen Karadeniz damarı tutuyor' deniyor ama 'Meral Akşener'in açtığı yola giremeyiz' yaklaşımı var bu kesimde de" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Meral Akşener, 'Bu bir savaş ilanı' dedi, açık açık meydan okudu
Meral Akşener, 'Bu bir savaş ilanı' dedi, açık açık meydan okudu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştirdi. Akşener, "Saraçhane'ye ikinci kere gittim. Ve bugün sövenler o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. N'aptım boyumu eğdim, kazanalım diye ağzımı açmadım, millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. Ve ikisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil, milletin istediğini kabul etmediler" ifadelerini kullandı.
19.12.2023 Gündem
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak Gazze'de İsrail ordusunun sivillere yönelik katliamı devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'e savaşın başından beri adeta sınırsız destek veren ABD'den 'nükleer' hamle geldi. CNN International Washington'ın bu adımının İran'a yönelik açık bir caydırıcılık mesajı olduğunu yazdı. Kuzeydeki çatışmalar sürerken Lübnan'dan ise dikkat çeken bir Hizbullah açıklaması geldi. ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı. Ürdün Başbakanı Bisher Khasawneh, Filistinlilerin Gazze’den çıkarılmasının Ürdün’ün “kırmızı çizgisi” olduğunu ifade ederek, “Ürdün, Filistinlilere yönelik sürgün girişimini savaş ilanı sayacaktır” dedi.
6.11.2023 Dünya
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız!
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız! Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, ABD'nin Pyongyang'ın silah testleri çerçevesinde fırlattığı herhangi bir füzeyi vurması halinde bunun "açık bir savaş ilanı" olarak değerlendirileceği uyarısında bulundu.
7.03.2023 Dünya
Avrupa'nın korkulu rüyası başladı! Putin dediğini yaptı: Bu bir savaş ilanı...
Avrupa'nın korkulu rüyası başladı! Putin dediğini yaptı: Bu bir savaş ilanı... Avrupa'nın korktuğu başına geldi. Rusya enerji devi Gazprom'un Avrupalı müşterilerine gaz akışını garanti edemeyeceğini belirtip 'mücbir sebep' ilan ettiği ileri sürüldü. RusEnergy'nin kurucu ortağı Mikhail Krutikhin, Deutsche Welle'ye yaptığı açıklamada talimatın Putin'den gelmiş olabileceğini belirterek "Bu bir savaş ilanı" dedi.
19.07.2022 Dünya
Putin savaşı bu yüzden kaybedecek! İşte en büyük düşmanı...
Putin savaşı bu yüzden kaybedecek! İşte en büyük düşmanı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken haber ajansları cepheden ve siyasilerin demeçlerinden anlık bilgi ve görüntüleri yayınlamaya devam ediyor. Ancak yaşadığımız çağın belki de en büyük habercisi ve silahı bambaşka bir aygıt ve eski bir büyükelçinin flaş açıklamasına göre Rus lider Putin'in sonu da bu şekilde gelecek...
9.03.2022 Dünya
Putin: Yaptırımlar Rusya'ya savaş ilanı gibi
Putin: Yaptırımlar Rusya'ya savaş ilanı gibi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptığı açıklamada, "Yaptırımlar savaş ilanına benziyor" dedi.
5.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Çernobil nerede, Çernobil nükleer santrali aktif mi? Çernobil faciası nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Çernobil nükleer santrali haritası!
Çernobil nerede, Çernobil nükleer santrali aktif mi? Çernobil faciası nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Çernobil nükleer santrali haritası! Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş bugün ikinci gününde. Rus saldırıları bu kez Çernobil nükleer santraline yöneldi. Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yakınlarındaki Çernobil nükleer santrali, Rus askerlerinin kontrolüne geçmişti. AP’den gelen son dakika bilgisine göre Rus füzeleri Çernobil'de bir radyoaktif atık deposuna çarptı. Söz konusu gelişmenin ardından Çernobil nükleer santrali aktif mi? Çernobil faciası nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Çernobil faciası ve haritası…
25.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna geriliminde flaş gelişme! Çocuklar için 'kan grubu etiketi' zorunluluğu getirildi
Rusya-Ukrayna geriliminde flaş gelişme! Çocuklar için 'kan grubu etiketi' zorunluluğu getirildi Rusya-Ukrayna geriliminde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Bir yandan Rus işgaline hazırlanan Ukrayna halkı, bir yandan da normal hayatlarını devam ettirmeye çalışıyor. Ülkede okula giden çocukların kıyafetlerine kan grubunu gösteren etiketlerin yapıştırıldığı ve okullarda sık sık tatbikat yapıldığı öğrenildi.
23.02.2022 Dünya
Ukrayna nüfusu 2022 kaç? Ukrayna yüzölçümü nedir? Ukrayna para birimi nedir?
Ukrayna nüfusu 2022 kaç? Ukrayna yüzölçümü nedir? Ukrayna para birimi nedir? Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz büyüyor! Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesindeki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanıyan Rusya lideri Putin’e tepkiler sürüyor. Rusya Donbas'a Ukrayna anayasasında Donbas’a özel statü sağlayacak değişiklikte ısrarcı olurken Ukrayna tarafında böyle bir değişikliğin ülkeyi bölünmeye sürükleme ihtimaline karşın şüpheyle karşılanıyor. Gelişmelerin ardından Ukrayna ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Ukrayna nüfusu 2022 kaç? Ukrayna yüzölçümü nedir? Ukrayna para birimi nedir? Ukrayna ne zaman kuruldu? Ukrayna NATO Ülkesi mi? Ukrayna Avrupa Birliği ülkesi mi? İşte detaylar…
22.02.2022 Gündem
Yeni tehlike Türkiye dahil 195 ülkeyi tehdit ediyor! Hepsi hedefte: Devletler de işin içine girince...
Yeni tehlike Türkiye dahil 195 ülkeyi tehdit ediyor! Hepsi hedefte: Devletler de işin içine girince... Dünyada teknolojik gelişmeler sanal hayat neredeyse gerçek hayatla eşdeğer bir hâl aldı. Kötü amaçlı yazılarımlar artık hayatımızın her noktasında karşımıza çıkıyor. Kişisel bilgileri bu yollarla ele geçirilen çok sayıda kişi ciddi problemler yaşıyor. Yakın zamanda ortaya çıkan yeni bir tehlike ise siber güvenlik konusunda yaşanan endişeleri iyice artırdı.
5.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Filistin'den 'sessiz ibadet' onayına çok sert tepki
Filistin'den 'sessiz ibadet' onayına çok sert tepki Filistin, İsrail mahkemesinin, Yahudilerin işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da "sessizce" ibadet etmelerine onay vermesini kınadı.
6.10.2021 Dünya
İşten tazminatsız kovulursunuz! Aşı olmayan, test yaptırmayan çalışanlar...
İşten tazminatsız kovulursunuz! Aşı olmayan, test yaptırmayan çalışanlar... Tazminatsız olarak işten kovulabilirsiniz. Tüm çalışanlar için geçerli. Haklı fesih sebebi oluyor. Koronavirüs aşısı olmayan çalışanlardan haftada bir zorunlu PCR testi yaptırmaları isteniyor. Milyonlarca çalışanın ise kafasında soru işaretleri oluştu. Aşı olmayanlar, PCR testini de yaptırmazlarsa yaptırım uygulanabilir mi? Çalışanlar bu sebeple işten atılabilir mi? İşten atılırsa kıdem tazminatı alabilirler mi? PCR testi ücretli olursa işçi cebinden ödemek zorunda mı? İşte yanıtı...
8.09.2021 Ekonomi
Pandemide D vitamini zehirlenmesine dikkat
Pandemide D vitamini zehirlenmesine dikkat Koronavirüs pandemisi döneminde, artan D vitamini kullanımına dikkat çeken Doç. Dr. Mahmut Muzaffer İlhan, "D vitamini zehirlenmesi esas olarak uzun süre veya aşırı dozda kullanılan D vitamini ampulüyle gelişir. Yüksek dozda D vitamini K2 vitamini aktivitesini bozarak kemik kaybına yol açabilir. Aşırı doz D vitaminine bağlı gelişen kalsiyum yüksekliği ise böbrek ve kalp hastalıklarına neden olabilir" dedi.
13.11.2020 Sağlık
Libya İçişleri Bakanı Başağa: Mısır Meclisinin kararı savaş  ilanıdır
Libya İçişleri Bakanı Başağa: Mısır Meclisinin kararı savaş ilanıdır Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa, Mısır Meclisinin Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi’ye "Libya’ya müdahale" yetkisi vermesini "savaş ilanı" olarak nitelendirdi.
21.07.2020 Dünya
MHP'li Yıldız: Çoklu baro kaygılarını belirtenler, seçimlerin nasıl yapıldığına bakmalı
MHP'li Yıldız: Çoklu baro kaygılarını belirtenler, seçimlerin nasıl yapıldığına bakmalı MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Özellikle 3 büyük ilde bulunan barolar maalesef siyasi bir araç olarak kullanılmakta olup, barolar siyasi partilerin arka bahçesi olmamalıdır. Çoklu baroya ilişkin kaygılarını belirtenler önce baroların seçimlerinin nasıl yapıldığına bakmalıdır" dedi.
8.07.2020 Siyaset
Fransız dergi: Erdoğan Libya'da dürüst oyun oynayan tek kişi
Fransız dergi: Erdoğan Libya'da dürüst oyun oynayan tek kişi Fransız dergisi Le Canard Enchaine, bazı Fransız diplomatların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Libya'da dürüst oyun oynayan tek kişi olduğu görüşünü paylaştığını yazdı.
24.06.2020 Dünya
Libya resmen duyurdu: Savaş ilanı olarak görüyoruz
Libya resmen duyurdu: Savaş ilanı olarak görüyoruz Libya hükümeti, Mısır Cumhurbaşkanı Darbeci Sisi’nin Libya’ya askeri müdahale tehdidini savaş ilanı olarak gördüğünü açıkladı.
21.06.2020 Dünya
Filistin'den İsrail açıklaması: Savaş ilanıdır
Filistin'den İsrail açıklaması: Savaş ilanıdır Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, İsrail'in 1 Temmuz'dan itibaren Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini ilhak kararının "Filistin'in haklarına karşı savaş ilanı" olduğunu belirtti.
1.06.2020 Dünya
İran kırmızı savaş bayrağını çekti!
İran kırmızı savaş bayrağını çekti! ABD'nin İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Süleymani'yi Bağdat'ta öldürmesi sonrasında bölgede hareketlilik sürüyor. İran tarihinde savaş ilanı anlamına gelen kırmızı bayrak Cemkeran Camisi'ne çekildi.
5.01.2020 Gündem
ABD'li senatörden Suriye tasarısına engel! 'Defolup gitme zamanı geldi'
ABD'li senatörden Suriye tasarısına engel! 'Defolup gitme zamanı geldi' ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Rand Paul, Beyaz Saray'ın Suriye'nin kuzeydoğusundan çekilme kararına tepki amacıyla sunulan karar tasarısının, Senato'da oylanmasını ikinci kez engelledi.
23.10.2019 Dünya
Anderlecht ile Club Brugge arasında Diagne krizi!
Anderlecht ile Club Brugge arasında Diagne krizi! Galatasaray'dan Belçika'nın Club Brugge takımına transfer olan Mbaye Diagne, Anderlect ve Brugge arasında bir krize neden oldu. Anderlecht'in sportif direktörü Michael Verschueren, konuya ilişkin Brugge'ü eleştiren açıklamalarda bulundu.
5.09.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Savaş İlanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaş ilanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.