Savaş Açıklaması

Savaş Açıklaması

Son dakika savaş açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaş açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaş açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaş Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaş açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.311 savaş açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm savaş açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin'den savaş açıklaması: Ukrayna’daki çatışmayı sona erdirmek istiyoruz
Putin'den savaş açıklaması: Ukrayna’daki çatışmayı sona erdirmek istiyoruz Rusya-Ukrayna savaşı hakkında açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Biz de çatışmayı sona erdirmek istiyoruz” ifadelerini kullanarak, “Dün Rusya'yı stratejik yenilgiye uğratmak isteyenler, şimdi çatışmanın nasıl hızlıca sona ermesi gerektiğini konuşuyor” dedi.
1.01.2024 Dünya
Ukrayna savaşında son dakika haberi! Rusya'dan NATO'ya 'nükleer savaş' uyarısı: Bu üç koşulda vururuz...
Ukrayna savaşında son dakika haberi! Rusya'dan NATO'ya 'nükleer savaş' uyarısı: Bu üç koşulda vururuz... Ukrayna-Rusya savaşı tüm şiddetiyle sürerken Rusya'dan flaş bir 'nükleer savaş' açıklaması geldi. Rusya'nın ABD büyükelçisi, Moskova'nın hangi koşullarda bu silahlara başvuracağını açıkladı. Ukrayna’nın saldırılarında en az 12 üst düzey Rus askerin öldüğü belirtilirken New York Times gazetesi bunda ABD tarafından sağlanan anlık istihbaratın önemli rol oynadığını yazdı. Amerikan Ulusal Güvenlik Konseyi ‘sorumsuzluk’ diyerek gazetenin iddiasına tepki gösterdi.
6.05.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İki uçağı birden vurdular, Zelenski itiraf etti! Çok ağır darbe, Putin bu kez...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İki uçağı birden vurdular, Zelenski itiraf etti! Çok ağır darbe, Putin bu kez... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi. Resmen açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon talimatı vermesiyle başlayan Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bulunan bir silah fabrikasının imha edildiğini duyurdu. Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov, Mariupol'de 400'e yakın yabancı askerin kuşatıldığı bilgisini de paylaştı. Konaşenkov, “Ukrayna’ya ait 2 adet MİG-29 savaş uçağı düşürüldü” dedi. Öte yandan Mariupol kenti ile ilgili Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe flaş açıklamalar geldi. Rusya kenti ele geçirdiğini ve Ukrayna birliklerinin tek bir bölgede hapsolduğunu duyurdu. 'Teslim olun' çağrısı yapan Moskova şartlarını açıkladı. Zelenski'den itiraf gibi sözler gelirken, Ukrayna Başbakanı Denis Şmihal, Rus ordusu kuşatması altındaki Mariupol kentinin düşmediğini ve oradaki askerlerin sonuna kadar savaşacağını söyledi. İşte Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri...
17.04.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Putin'den son dakika 'savaş' açıklaması: Başka çaremiz yoktu
Putin'den son dakika 'savaş' açıklaması: Başka çaremiz yoktu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin açıklamalarda bulundu. Putin, "Bu adımı atmaya bizi zorladılar. Politik sebeplerden kısıtlamalarla karşı karşıyayız. Parçası olduğumuz ekonomik sistemi tahrip etmek istemeyiz." dedi.
24.02.2022 Dünya
Rusya'dan son dakika savaş açıklaması!
Rusya'dan son dakika savaş açıklaması! Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova-Kiev arasındaki gerilime ilişkin açıklamalarda bulundu. Lavrov, "Tüm ülkelerle diyalog kurmaya hazırız. Halen uluslararası hukuk ve sorumluluklara dönme şansımızın olduğunu umuyoruz" dedi.
24.02.2022 Dünya
Ukrayna Rusya geriliminde son dakika gelişmesi! Tüm dünya 'yanacak' Benzeri görülmedi! NATO harekete geçti, savaş yarın...
Ukrayna Rusya geriliminde son dakika gelişmesi! Tüm dünya 'yanacak' Benzeri görülmedi! NATO harekete geçti, savaş yarın... Ukrayna - Rusya geriliminde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Aylardır devam eden ve son günlerde giderek tırmanan gerilimde peş peşe açıklamalar geliyor. Bölgeden gelen fotoğraflar da sıcak çatışma için tarafların hazır beklediğinin kanıtı nitelediğinde. Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan flaş 'savaş' açıklaması yapıldı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Batı, Ukrayna'da yarın savaş olacak izlenimi veriyor. Bu doğru değil" dedi. ABD Genelkurmay Başkanı Milley, Rusya'nın Ukrayna sınırındaki askeri yığınağının yakın zamanda benzerini görmediklerini, durumun Soğuk Savaş dönemindeki gibi olduğunu söyledi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 'NATO olarak siyasi diyaloga girmeye hazırız. Ancak Rusya silahlı çatışmayı seçerse de yanıt vermeye hazırız. Yani her iki seçeneğe de hazırız. En iyisi için çok çalışıyoruz' dedi. Öte yandan Uzmanlar Ukrayna'nın işgalinin küresel tedarikte fiyatların yükselmesine ve cephe hatlarından uzakta bir kargaşaya da neden olabileceğini belirtti. İşte Ukrayna-Rusya gerilimde son gelişmeler...
28.01.2022 Dünya
Dikkat çeken 'nükleer savaş' açıklaması! Ortak bildiri yayınlandı!
Dikkat çeken 'nükleer savaş' açıklaması! Ortak bildiri yayınlandı! Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nin daimi üyeleri Çin, Fransa, Rusya, Birleşik Krallık ve ABD yayınladıkları ortak bildiride, “Bir nükleer savaşın kazanılamayacağını ve asla savaşılmaması gerektiğini onaylıyoruz” ifadelerine yer verdi.
3.01.2022 Dünya
Doğu Akdeniz'de son dakika gelişmesi! Resmen deliye döndüler, Yunan generalden tarihi Türkiye itirafı
Doğu Akdeniz'de son dakika gelişmesi! Resmen deliye döndüler, Yunan generalden tarihi Türkiye itirafı Doğu Akdeniz'de sıcak gelişme. Son dakika haberleri peş peşe geliyor. Türkiye'nin askeri hamleleri Yunanlıları çıldırttı. Yunan ordusundan emekli olan korgeneral Türkiye ile ilgili tarihi itirafta bulundu. İşte haberin detayları...
13.11.2021 Dünya
Rusya'dan flaş savaş açıklaması! ABD ve NATO...
Rusya'dan flaş savaş açıklaması! ABD ve NATO... Tacikistan'ın başkenti Duşanbe’de düzenlenen Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütü toplantısında konuşan Rusya Savunma Bakanı Şoygu " ABD ve NATO gerilimi tırmandırıyor. NATO, Avrupa’daki birliklerini savaşa hazırlıyor" dedi.
27.04.2021 Gündem
ABD'nin yeni savunma bakanından flaş 'savaş' açıklaması
ABD'nin yeni savunma bakanından flaş 'savaş' açıklaması ABD'nin yeni Savunma Bakan Vekili Christopher Miller, bakanlık çalışanlarına gönderdiği yazıda "Tüm savaşlar bitmeli." ifadesini kullandı.
14.11.2020 Dünya
BM Genel Sekreteri Guterres'ten korkutan 'savaş' açıklaması!
BM Genel Sekreteri Guterres'ten korkutan 'savaş' açıklaması! Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Körfez'de sonuçlarını kaldıramayacağımız endişe verici silahlı bir çatışma olasılığı ile karşı karşıyayız" dedi.
24.09.2019 Dünya
Ruhani'den 'savaş' açıklaması: İran başlatan taraf olmayacak
Ruhani'den 'savaş' açıklaması: İran başlatan taraf olmayacak İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesinin bölgede gerginliği artırmak istemediğini belirterek, "İran hiçbir şekilde gerginlik ya da savaş başlatan taraf olmayacak." dedi.
23.07.2019 Dünya
Son dakika: TTB üyeleri hakkında soruşturma
Son dakika: TTB üyeleri hakkında soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütlerine yönelik Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "savaş bir halk sorunudur" tanımlaması yapan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi üyesi 11 kişi hakkında soruşturma başlattı.
29.01.2018 Gündem
'Savaş çıkarsa ABD'nin yanındayız'
'Savaş çıkarsa ABD'nin yanındayız' Avustralya, Kuzey Kore'nin ABD'ye nükleer savaş başlığı fırlatması halinde, Pyongyang yönetimine karşı yapılacak askeri bir eyleme katılacak.
6.07.2017 Dünya
ABD'den 'Rusya'yla savaş' açıklaması
ABD'den 'Rusya'yla savaş' açıklaması Rusya’nın Suriye’deki ayrışma kanalının askıya alınması ve Fırat’ın batısına geçen uçakların vurulabileceği açıklaması sonrasında son dakika haberleri peş peşe geliyor... Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, düzenlediği basın brifinginde 'Ruslarla savaşın eşiğinde miyiz' sorusuna 'hayır değiliz' yanıtını verdi.
20.06.2017 Dünya
Batı cephesi üç koldan kuşatıldı
Batı cephesi üç koldan kuşatıldı Musul’un batısını DEAŞ’tan kurtarma operasyonu üç koldan başladı. Kenti geri almak için geçilen ikinci aşama için koalisyonun Amerikalı komutanı Stephen Townsend “Dünyadaki her ordu için çok zor bir savaş” açıklaması yaptı.
17.06.2021 Dünya
Ömer Çelik'ten savaş açıklaması
Ömer Çelik'ten savaş açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Çelik, 'Türkiye'nin aldığı tedbirler etrafındaki savaştan uzak durmak içindir. Türkiye hiçbir savaş senaryosunun içinde değildir' dedi.
29.09.2021 Gündem
Suudi Arabistan'dan 'savaş' açıklaması! 'İran ile...'
Suudi Arabistan'dan 'savaş' açıklaması! 'İran ile...' Suudi Arabistan Savunma Bakanı Muhammed Bin Selman el Suud, yaşanan son olaylar nedeniyle İran'la doğrudan savaş beklemediklerini açıkladı.
7.01.2016 Dünya
ABD'den Rusya ve Çin ile savaş açıklaması
ABD'den Rusya ve Çin ile savaş açıklaması ABD Ordusu, Çin ve Rusya'yı ulusal güvenlik açısından bir tehdit olarak niteledi.
2.07.2015 Dünya
İsrail'den flaş 'savaş' açıklaması
İsrail'den flaş 'savaş' açıklaması İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, "Hamas ile girilecek bir savaşın an meselesi" olduğunu söyledi
15.02.2015 Dünya
Rusya'dan soğuk savaş açıklaması
Rusya'dan soğuk savaş açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'daki çatışmaların durdurulması için bugün Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek olan toplantıda yeni bir ateşkes planını masaya getireceklerini söyledi.
21.01.2015 Dünya
ABD'den flaş 'savaş' açıklaması!
ABD'den flaş 'savaş' açıklaması! Beyaz Saray, Rusya'yı Ukrayna'da "aşırı derecede tehlikeli ve provokatif" şekilde istikrarı bozucu faaliyetlerini artırmakla suçladı, ancak Rus askeri araçlarının Ukrayna sınırını geçtiği yönündeki haberleri doğrulamadı...
16.08.2014 Dünya
ABD'den savaş açıklaması! 'Artık...'
ABD'den savaş açıklaması! 'Artık...' ABD Başkanı Barack Obama, Amerikan tarihinin en uzun savaşını bitirdiğini belirterek, bundan sonra yeni askeri maceralar için bol keseden davranılmayacağı mesajını verdi.
29.05.2014 Dünya
Rusya'dan 'soğuk savaş' açıklaması
Rusya'dan 'soğuk savaş' açıklaması Rusya Başbakanı’nın görüşlerine göre, ABD’nin Rusya’ya karşı yaptırım getirmesi Amerikan yönetiminin bir çıkmaz yolda ilerlediği ve Soğuk Savaş’a doğru tutumlara girdiği anlamına geliyor.
20.05.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Savaş Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaş açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.