Satın Alma

Satın Alma

Son dakika satın alma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan satın alma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını satın alma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satın Alma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satın alma gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.376 satın alma haberi bulunmuştur. Tüm satın alma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anderson Talisca bombası patladı! Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor
Anderson Talisca bombası patladı! Beşiktaş bir transferi daha bitiriyorAl Nassr cephesi, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin çok istediği Talisca için fiyatı belirledi. Kara Kartal ise eski Brezilyalı süper starını yeniden renklerine bağlamak istiyor...
26.07.2024Beşiktaş
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki stoperi Samet Akaydin'ın Bundesliga'dan talibi var...
22.07.2024Şampiy10
Adana’da konut fiyatları dibi gördü! Ev sahibi olmak isteyenler acele etsin
Adana’da konut fiyatları dibi gördü! Ev sahibi olmak isteyenler acele etsinKonut kredi faizlerinin yüksek olması vatandaşın konut satın alma iştahını büyük ölçüde etkiledi. Konut fiyatlarında yapılan son araştırmalarda kira fiyatlarının yüzde 12 düşüş yaşandı. Büyükşehirlerde kira fiyatları da bir süredir yatay seyirde ilerlemeye devam ediyor. Türkiye’nin büyükşehirleri arasında yer alan Adana’da da son dönemlerde konut, hem kira hem de satılık oranlarında yatay seyirde ilerliyor.
12.07.2024Adana
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
Hatayspor'da ayrılık! Yıldız futbolcu Lazio'ya transfer oldu
Hatayspor'da ayrılık! Yıldız futbolcu Lazio'ya transfer olduSüper Lig ekiplerinden Hatayspor ayrılığı resmen açıkladı. Yıldız futbolcu Serie A ekibi Lazio'ya transfer oldu. İşte detaylar...
6.07.2024Süper Lig
Zaniolo'nun Atalanta'ya transferi KAP'a bildirildi! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek rakam
Zaniolo'nun Atalanta'ya transferi KAP'a bildirildi! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek rakamGalatasaray Kulübü, Zaniolo'nun geçici transferi konusunda Atalanta ile anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.
5.07.2024Galatasaray
Merih Demiral hangi takımda 2024? Merih Demiral kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Merih Demiral hangi takımda 2024? Merih Demiral kimdir, kaç yaşında ve nereli?EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı 2-1’le geçen Türkiye A Milli Takımımızda defans oyuncusu Merih Demiral, attığı 2 golle maça damga vurdu. Peki Merih Demirel kimdir, aslen nereli, hangi takımda?
3.07.2024Şampiy10
Emine Erdoğan 'Anadoludakiler Tanıtım Programı'na katıldı: Ulusal kalkınmayı desteklemeyi hedefliyoruz
Emine Erdoğan 'Anadoludakiler Tanıtım Programı'na katıldı: Ulusal kalkınmayı desteklemeyi hedefliyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Anadoludakiler Tanıtım Programı”na katıldı.
29.06.2024Gündem
Uzmanlardan gri listeden çıkış için önemli değerlendirme!
Uzmanlardan gri listeden çıkış için önemli değerlendirme!Türkiye, Mali Eylem Görev Gücü tarafından gri listeden çıkarıldı. Uzmanlar ekonomiye olan güvenin daha da artacağını, fon girişlerinin olacağını, yabancı yatırımcının kalıcı yatırım yapacağını belirtti. Kısa vadede sonuçlarının net olarak görülmese de orta ve uzun vadede ülke ekonomisi için algısal anlamda gri listeden çıkmanın başarı olduğunu uzmanlar açıkladı.
28.06.2024Ekonomi
FATF, Türkiye'yi gri listeden çıkardı! Bakan Şimşek: Başardık
FATF, Türkiye'yi gri listeden çıkardı! Bakan Şimşek: BaşardıkHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, X hesabından "Başardık" mesajı paylaştı. Şimşek Türkiye'nin FATF'nin Gri Liste'deki durumunun ele alınacağı toplantıda bir sunum yapmak için Singapur'da bulunuyordu. Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Türkiye'yi gri listeden çıkardı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Türkiye’nin gri listeden çıkmış olması, uluslararası kaynak girişini hızlandıracak ve borçlanma maliyetleri üzerinde pozitif etki yaratacaktır" mesajını paylaştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da "Türkiye terörizmin finansmanı ve kara paranın aklanmasıyla mücadelesini bundan sonra da uluslararası standartlarla tam uyum içinde kararlılıkla yürütecektir" denildi.
28.06.2024Ekonomi
Cevdet Yılmaz'dan satın alma gücü paritesine ilişkin paylaşım!
Cevdet Yılmaz'dan satın alma gücü paritesine ilişkin paylaşım!Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ülkemiz, 2002 yılından günümüze gelişmiş ülkelere yakınsama sürecini başarıyla sürdürmektedir” açıklamasında bulundu.
22.06.2024Ekonomi
Paul Onuachu kararını verdi! Galatasaray, Fenerbahçe derken imzayı atıyor
Paul Onuachu kararını verdi! Galatasaray, Fenerbahçe derken imzayı atıyorKısa süre önce Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ilgilendiği Paul Onuachu’nun, menajeriyle yaptığı görüşmede “Türkiye’de sadece Trabzonspor’da oynarım” dediği öğrenildi. Southampton’dan kolaylık isteyen 2.01’lik dev forvet, Trabzon’daki evini de boşaltmış değil. Onuachu, Bordo Mavili formayı giymek için her şeyi yapıyor, yönetim de bu transferde imkanları zorluyor.
21.06.2024Süper Lig
Onuachu'nun yerine gelecek bomba yıldız golcü ortaya çıktı
Onuachu'nun yerine gelecek bomba yıldız golcü ortaya çıktıBordo-mavili kulüp, Ukrayna Milli Takımı'nın golcüsü Roman Yaremchuk için yeniden temasları hızlandırdı. Club Brugge ile anlaşan bordo-mavililer, EURO 2024’te bulunan 28 yaşındaki yıldızı ikna etmeye çalışıyor.
18.06.2024Süper Lig
Et ve Süt Kurumu'ndan asılsız iddialara ilişkin açıklama
Et ve Süt Kurumu'ndan asılsız iddialara ilişkin açıklamaEt ve Süt Kurumu'ndan (ESK) yapılan açıklamada, “Bazı sosyal medya organlarında etlerin analizleri ve muayene kabulleri yapılmadan parasının peşin ödendiğine ilişkin iddiaların tamamı asılsızdır” denildi.
13.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş göreceğiz, tek haneye inecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş göreceğiz, tek haneye inecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TİM 31. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sizlere müjdeli haber vermek istiyorum. İhracatçılar için döviz bozdurma zorunluluğunu yüzde 40'tan yüzde 30'a indirdik. Bu düzenleme Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak" dedi.
8.06.2024Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Tek haneye girmesi biraz zaman alacak
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Tek haneye girmesi biraz zaman alacakHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enflasyonun tek haneye girmesi biraz zaman alacak” dedi.
5.06.2024Ekonomi
Kredi kartıyla kurban kesilir mi, kurbanlık kredi kartı ile alınır mı? Taksitle kurban almak caiz mi?
Kredi kartıyla kurban kesilir mi, kurbanlık kredi kartı ile alınır mı? Taksitle kurban almak caiz mi?Kurban Bayramı öncesi kurban alımı için hazırlıklar başladı. Kurban alımında kredi kartı/ taksitle ödeme yapılıp yapılmayacağı ise konu kapsamında araştırılan başlıklardan biri oldu. Peki, kredi kartıyla veya taksitle kurban alınır mı, kurban satışında ödeme nakit mi olmalı?
5.06.2024Gündem
Fas’ta önemli satın alma
Fas’ta önemli satın alma2022 yılında kurduğu fabrika ile temizlik kağıtları alanında Fas'ta üretim yapmaya başlayan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, şimdi de Fas’ın önde gelen temizlik kağıtları üreticisi Jeesr Industries’i satın aldığını duyurdu.
4.06.2024Ekonomi
Enes Ünal bombası patladı! Resmen imzayı attı, 4 yıllık anlaşma sağlandı
Enes Ünal bombası patladı! Resmen imzayı attı, 4 yıllık anlaşma sağlandıMilli yıldız Enes Ünal'ın Premier Lig ekibi Bournemouth'daki geleceği belli oldu. Golcü futbolcu 4 yıllık sözleşemeye imzayı attı.
29.05.2024Fenerbahçe
Adana’da konut fiyatları dibi gördü! Ev sahibi olmak isteyenler acele etsin
Adana’da konut fiyatları dibi gördü! Ev sahibi olmak isteyenler acele etsinKonut kredi faizlerinin yüksek olması vatandaşın konut satın alma iştahını büyük ölçüde etkiledi. Konut fiyatlarında yapılan son araştırmalarda kira fiyatlarının yüzde 12 düşüş yaşandı. Büyükşehirlerde kira fiyatları da bir süredir yatay seyirde ilerlemeye devam ediyor. Türkiye’nin büyükşehirleri arasında yer alan Adana’da da son dönemlerde konut, hem kira hem de satılık oranlarında yatay seyirde ilerliyor.
22.05.2024Adana
Yunanistan'da skandal! Samet Akaydin'a Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı kararı
Yunanistan'da skandal! Samet Akaydin'a Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı kararıPanathinaikos'ta forma giyen milli futbolcu Samet Akaydin, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Atatürk'ün bulunduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Panathinaikos Kulübü, bu paylaşımının ardından Samet Akaydin'i kadro dışı bırakma kararı aldı.
20.05.2024Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına afResmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 28 Şubat Davası sanıkları Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Erol Özkasnak, Yıldırım Türker, Çetin Doğan, Avni Yılmaz, Hacı Sülük ve Sevda Yüksel'in cezalarına Cumhurbaşkanı tarafından af getirildi.
16.05.2024Gündem
Metro Türkiye’ye Yeni CEO
Metro Türkiye’ye Yeni CEOMetro Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. Metro Grup bünyesinde 27 yıldır çeşitli görevler üstlenen David Antunes, Metro Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. Daha önce Portekiz’de CEO olarak görev yapmakta olan David Antunes, Türkiye’deki yeni görevine 1 Mayıs itibarıyla başladı.

Benzer Haber Etiketleri

Satın Alma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satın alma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.