Sat

Sat

Son dakika sat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sat gelişmeleri de dahil olmak üzere 810 sat haberi bulunmuştur. Tüm sat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
Araç fiyatlarında hesap değişti! Aylar sonra bitti, ibre tersine döndü
Araç fiyatlarında hesap değişti! Aylar sonra bitti, ibre tersine döndü İkinci el araç fiyatlarında yaklaşık yedi aydır süren düşüş serisi sona erdi. Yüzde 25’i bulan gerileme bu yılın ocak ayında duraksarken şubat itibarıyla fiyatlarda yüzde 3 artış yaşandı. Uzmanlar, yedi ay süren fiyat düşüşünü ‘normale dönüş dönemi’ olarak nitelerken, ‘al-sat’çıların piyasadan çekilmeye başladığı Haziran 2023’ten bu yana ilan platformundaki ilan sayısının yüzde 54 artarak 550 bin adetten 850 bin adede çıktığını söyledi. Trendler ise ikinci elde fiyat ibresinin yukarı yönlü devam edeceğine işaret ediyor.
16.03.2024 Ekonomi
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak Bundan sonraki dönemde piyasadaki dengeleri bozan hayvan ithalatının sadece devlet tarafından yapılacağını söyleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Artık özel sektör olmayacak. ESK ve birlikler taleplerini bize iletecek. Biz uygun gördüğümüz kadar hayvanı seçerek getireceğiz. Aşıları yapılmış hayvanların garantisi de biz olacağız. Satış yasağı ile al-satlarla fiyatlar etkilenmeyecek. Temel amacımız besicilerimizi güçlendirmek, aile işletmelerinin hacmini büyütmek ve ithalatı da zamanla bitirmek” diye konuştu.
22.01.2024 Ekonomi
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Fatih Terim'den Reynmen'e tavsiye! 'Sıkıştığın zaman sat'
Fatih Terim'den Reynmen'e tavsiye! 'Sıkıştığın zaman sat' 'Reynmen' lakabıyla tanınan şarkıcı Yusuf Aktaş, Fatih Terim'le uçakta karşılaştı. Reynmen'in ricasını kırmayıp forma imzalayan 70 yaşındaki teknik direktörün esprisi uçakta bulunan herkesi güldürdü.
12.09.2023 Magazin
Kahramanmaraş'ta korkunç kaza! Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı
Kahramanmaraş'ta korkunç kaza! Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, bir kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ise kamyonun bir fren arızasının olmadığını belirtirken, virajı alamadığı için korkunç kazanın meydana geldiğini belirtti.
9.09.2023 Yaşam
Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'e teklif! Arda Güler sonrası bomba patladı: Al, parlat, sat taktiği
Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'e teklif! Arda Güler sonrası bomba patladı: Al, parlat, sat taktiği Fenerbahçe'de transfer ve ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Fenerbahçe'de yerli yıldızlar adeta göz dolduruyor. Son olarak dünya devi Manchester United'dan Fred gibi bir yıldızı transfer eden Kanarya'da Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek ile ilgili bomba bir haber geldi. İşte son dakika haberin detayları...
24.08.2023 Fenerbahçe
Ziyech ne zaman İstanbul’da? Hakim Ziyech Galatasaray'a hangi gün ve saatte gelecek, Ziyech uçak kodu ne?
Ziyech ne zaman İstanbul’da? Hakim Ziyech Galatasaray'a hangi gün ve saatte gelecek, Ziyech uçak kodu ne? Galatasaray, Chelsea'nin 30 yaşındaki yıldız oyuncusu Hakim Ziyech'i kadrosuna katıyor. Sporseverler ise Hakim Ziyech’in İstanbul’da ne zaman olacağını araştırmaya başladı. Peki, Hakim Ziyech ne zaman, saat kaçta gelecek, Ziyech uçak kodu beli mi?
17.08.2023 Şampiy10
Dönüşüm ekonomisi için iş birliği
Dönüşüm ekonomisi için iş birliği Visa, Dönüşüm Ekonomisi Davranış İçgörüleri Laboratuvarı’nın (Visa Recommerce Behavioral Insights) perakende sektörü ile geçekleştirdiği ilk iş birliğini duyurdu. İş yerlerinin tüketicilere dönüşüm ekonomisine geçişte nasıl destek verebileceğini araştırmak ve paylaşmak üzere hayata geçen projenin ilk iş ortakları H&M Group'un COS markası, United Repair Centre, Mindworks, Twig ve Ellen MacArthur Vakfı oldu.
4.08.2023 Ekonomi
Orman yangınlarıyla mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı
Orman yangınlarıyla mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangını 17 saattir devam ediyor. Denizden su alan helikopterlerin çalışmalarını plajda turistler izlerken, bakanlar da bölgeye gitti. Konuya ilişkin açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Antalya'nın Kemer ilçesi hariç diğer bölgelerdeki yangınlar kontrol altına alındı” dedi.
25.07.2023 Gündem
İkinci el ve sıfır arabada yeni fırsatçılık! ‘Başka bir hesaba para attırıyorlar'
İkinci el ve sıfır arabada yeni fırsatçılık! ‘Başka bir hesaba para attırıyorlar' Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Devlet ikinci el ve sıfır arabadaki fahiş fiyatların önüne geçmek için ağır yaptırımların önünü açtı. Bu düzenleme sonrası ise al-sat yapanlar bu kez de kaçak yollarla bu yasakları delmeye başladı. Samsun İkinci El Otomobilciler Dernek Başkanı İbrahim Kınık, bayilerin sıfır ilan fiyatının üzerinde araç satmasının piyasayı olumsuz etkilediğini belirterek, “İlan fiyatının üstünde para istenmesi sahtekarlık” dedi.
22.07.2023 Otomobil
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem
İkinci el araç ticaretinde hile videosu çekmişti! Bakanlık duyurdu: Aldı-sattı yakalandı
İkinci el araç ticaretinde hile videosu çekmişti! Bakanlık duyurdu: Aldı-sattı yakalandı İkinci el araba ticaretinde yapılan hilelerle ilgili videolar çeken Metehan Meşe'ye 300 bin TL idari para cezası kesildiğini Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan duyurdu.
14.07.2023 Gündem
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yönetimine yapılan eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Ali Koç'un konuşması sık sık salondan gelen tepkilerle kesildi. Yaşanan olaylar sonrası Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Koç, yeni teknik direktör için "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Futbol
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler CHP'de 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 'değişim' tartışması sürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun çıkışlarının ardından çok konuşulacak bir mesaj da CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'dan geldi.
12.06.2023 Gündem
Firmalar harekete geçti! 'Al-Sat' işi yapanlar kara listeye alınıyor, tek tek tespit ediliyor
Firmalar harekete geçti! 'Al-Sat' işi yapanlar kara listeye alınıyor, tek tek tespit ediliyor Otomobil piyasasında ‘Al-Sat’çılara engel olmak için oluşturulan kara liste her geçen gün büyüyor. Firmalar kara listede adı bulunanlara otomobil satılmasını önlemek için harekete geçti.
12.06.2023 Ekonomi
Kilosu 2 lira olan patlıcanın fiyatı market rafında 9’a katladı
Kilosu 2 lira olan patlıcanın fiyatı market rafında 9’a katladı Adana Meyve-Sebze Hali’nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatı semt pazarında 4’e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9’a katlanarak 18 liraya satılıyor. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, hal ile market arasındaki fiyat farkının önüne bir türlü geçilemediğini belirterek, “Denetim tam anlamıyla sağlanmış olsa vatandaş 3 kilo patlıcan yerine 5 kilo patlıcan alır. Marketlerde bu fiyatlara satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.
10.06.2023 Ekonomi
SAT Komandolarının helikopter destekli harbe hazırlık eğitimi nefes kesti
SAT Komandolarının helikopter destekli harbe hazırlık eğitimi nefes kesti Türkiye’nin ilk ve tek deniz komando birliği olan Su Altı Taarruz Komutanlığı (SAT), helikopter destekli Harbe Hazırlık İdame Eğitimi gerçekleştirdi. Gerçek silah ve mermilerin kullanıldığı eğitimlerde ele geçirilen gemiye baskın yapıp, sualtında ilerleyen komandolar hedefe atış yaptı. Ormanda keşif yapıp atış yapan SAT timlerinin nefes kesen eğitimi havadan görüntülendi.
1.06.2023 Gündem
TOKİ inşaatlarında yerli malı ürün kullanımı yüzde 100'e ulaştı
TOKİ inşaatlarında yerli malı ürün kullanımı yüzde 100'e ulaştı İnşaatlarda yerli malı ürün kullanımı TOKİ inşaatlarında yüzde 100'e, yap-satlar da ise yüzde 97'ye ulaştı. Sektör temsilcileri, yerli malı ürünlerin hem daha ucuz ve kaliteli olduğunu hem de ekonomiye can suyu kattığını söyledi.
18.05.2023 Ekonomi
Hayvan pazarlarında kurban dönemi başlamadan kısıtlama kaldırıldı
Hayvan pazarlarında kurban dönemi başlamadan kısıtlama kaldırıldı Denizli’de şap hastalığı ile mücadele çerçevesinde şap hastalığına duyarlı türden hayvan hareketlerine getirilen kısıtlamaların  belirtilen kurallar  çerçevesinde kaldırıldığı açıklandı.   
29.04.2023 Yaşam
Altında yeni dönem! Yatırımcıların yeni yıldızı: ALTIN.S1
Altında yeni dönem! Yatırımcıların yeni yıldızı: ALTIN.S1 Altın yeni dönem başladı. Altın yatırımcısının yeni adresi ‘ALTIN.S1’ yani ‘Darphane Altın Sertifikası’ oldu. Al-sat fiyat farkının düşük olması, her gün kuyumcuya gitme derdinin bulunmaması, kazançtan vergi alınmaması, istendiği zaman fiziki altına dönüştürülebilmesi ‘ALTIN.S1’i son günlerde ilgi odağı haline getirdi. Peki fiyatı ne? Nereden alınıp satılır? Sunduğu diğer avantajlar neler? İşte merak edilen tüm detaylar...
28.04.2023 Ekonomi
Yatırım yapmak isteyenler için fiyat, olay, tarih vurgusu! 'Para kazanıp satın'
Yatırım yapmak isteyenler için fiyat, olay, tarih vurgusu! 'Para kazanıp satın' Bilinçli yatırım yapmak paranın kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Birikimlerini değerlendirmek, yatırım yapmak isteyenler ya da 'bir şeyin borcuna gireyim' düşüncesi ile arayış içinde olan kişilerin kafasında çokça soru işaretleri bulunuyor. İşte yatırımların hangi yönde yapılması gerektiği ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları...
27.04.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu
Bakan Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu Türkiye'de son günlerde çok konuşulan Şap hastalığı virüsü olan SAT-2'ye karşı yapılan çalışmaların sonuç verdiğinin altını çizen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlaması kaldırıldığını duyurdu.
26.04.2023 Gündem
Kur korumalı mevduatta vade ve faiz hesabı! Sınır kalktı, talep arttı
Kur korumalı mevduatta vade ve faiz hesabı! Sınır kalktı, talep arttı Seçimler yaklaştıkça tasarruf sahipleri daha risksiz ama gelir de elde edebilecekleri yatırım araçlarına yöneliyor. Kur korumalı mevduat (KKM), faiz üst sınırı kalktıktan sonra bu anlamda öne çıkmaya başladı. Kur artarken fark, kur sabit kalırken veya düşerken faiz getirisi sunan bu hesaplardan elde edilen gelirin stopajı sıfır. Ayrıca döviz al-sat’taki gibi 50-60 kuruşluk makaslar yok.
14.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.