Şarm El Şeyh

Şarm El Şeyh

Son dakika ŞARM EL ŞEYH haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ŞARM EL ŞEYH ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ŞARM EL ŞEYH haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarm El Şeyh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarm el şeyh gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 şarm el şeyh haberi bulunmuştur. Tüm şarm el şeyh haberleri aşağıda listelenmiştir.
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.
31.03.2023 Magazin
Dışişleri'nden İsrail'de 'Çekilme Yasası'ndaki değişikliğe kınama
Dışişleri'nden İsrail'de 'Çekilme Yasası'ndaki değişikliğe kınama Dışişleri Bakanlığı'nca, "İsrail’in Gazze Şeridi’nden çekilmesini ve Batı Şeria’daki bazı yasa dışı yerleşimlerin tahliyesini öngören 2005 tarihli Çekilme Yasası’nda, Homesh, Ganim, Kadim, Sa-Nur yerleşimlerinin tahliyesi maddelerinin iptalini öngören yasa değişikliğinin kabul edilmesini kınıyoruz" açıklaması yapıldı.
22.03.2023 Gündem
BM Genel Sekreteri: İstanbul sağduyulu diplomasinin önemli bir merkezi
BM Genel Sekreteri: İstanbul sağduyulu diplomasinin önemli bir merkezi Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres COP27 Zirvesi sebebiyle bulunduğu Mısır’dan tahıl anlaşmasıyla ilgili açıklama yaptı. Guterres, “Bu anlarda, İstanbul'un dramatik sorunları çözmek için sağduyulu diplomasinin önemli bir merkezi haline geldiğini bir kez daha teyit etmek istiyorum, cömert ve çok etkili çabaları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türkiye Hükümeti'ne derin şükranlarımı sunmak istiyorum” dedi.
17.11.2022 Siyaset
Bakan Kurum: COP31'i ülkemizde düzenleme arzumuzu iletiyoruz
Bakan Kurum: COP31'i ülkemizde düzenleme arzumuzu iletiyoruz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi kapsamındaki 31'inci Taraflar Konferansı'nın (COP31) Türkiye'de düzenlenmesine ilişkin, "2026 yılında yapılacak COP31'i, ülkemizde düzenleme arzumuzu iletiyoruz" dedi.
17.11.2022 Siyaset
Biden'ın COP27'deki konuşmasında "fosil yakıt" protestosu
Biden'ın COP27'deki konuşmasında "fosil yakıt" protestosu ABD Başkanı Joe Biden'ın Mısır'daki BM İklim Konferansı'nda yaptığı konuşmayı, salondaki çevreci grubun protestosu böldü.
12.11.2022 Dünya
NATO'dan Türkiye'nin tahıl anlaşmasındaki rolüne övgü
NATO'dan Türkiye'nin tahıl anlaşmasındaki rolüne övgü NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna tahılının Karadeniz’den dünyaya sevk edilmesini sağlayan tahıl anlaşmasındaki rolü için Türkiye'yi takdir ettiklerini ifade etti.
8.11.2022 Gündem
Irak Cumhurbaşkanı Reşit ülkesinde artan kuraklık için Türkiye ve İran’dan yardım istedi
Irak Cumhurbaşkanı Reşit ülkesinde artan kuraklık için Türkiye ve İran’dan yardım istedi Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nda (COP27) Irak’ta artan kuraklık için Türkiye ve İran’dan yardım istedi.
7.11.2022 Dünya
Tatil beldesinde köpekbalığı dehşeti! Hayatını kaybetti
Tatil beldesinde köpekbalığı dehşeti! Hayatını kaybetti Mısır’ın önemli tatil bölgelerinden Şarm El-Şeyh can pazarına sahne oldu. 68 yaşındaki bir kadın gri köpekbalığı saldırısına uğradı. Sahildekilerin dehşet içinde izlediği o anlara ait görüntüler sosyal medyada yer aldı. Dünya Mısır'dan gelen görüntüleri konuşuyor...
3.07.2022 Siyaset
Semih Saygıner, Mısır'da Dünya şampiyonu oldu
Semih Saygıner, Mısır'da Dünya şampiyonu oldu Milli bilardocu Semih Saygıner, Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda şampiyon oldu.
4.12.2021 Diğer Sporlar
Pegasus Eylül ayı uçuş listesini duyurdu
Pegasus Eylül ayı uçuş listesini duyurdu Pegasus Havayolları, Eylül ayında planladıkları yurt dışı uçuş listesini duyurdu.
19.08.2020 Ekonomi
Pegasus, Ağustos ayı uçuş listesini açıkladı
Pegasus, Ağustos ayı uçuş listesini açıkladı Pegasus Havayolları, Ağustos ayı itibariyle planlanan yurt dışı seferlerini duyurdu. Bu kapsamda Pegasus 17 farklı noktaya uçacak.
17.07.2020 Ekonomi
Mısır'da iniş yapan uçak alev aldı
Mısır'da iniş yapan uçak alev aldı Ukraynalı havayolu şirketi SkyUp’a ait yolcu uçağı, Mısır’daki Şarm El Şeyh Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra alev aldı.
10.11.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Osaka'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptırımlar konusunda sayın Trump da açıklık getirdi. Böyle bir şeyin olmayacağını kendisinden özellikle dinlemiş olduk. Bizim S-400 olayı bir taraftan yürürken, bir yandan da ABD'den 100 savaş uçağı alıyoruz" dedi.
29.06.2019 Dünya
Salah heykeli tartışma konusu oldu!
Salah heykeli tartışma konusu oldu! İngiltere Premier ligi takımlarından Liverpool'un yıldız futbolcusu Muhammed Salah'ın ülkesi Mısır'da yapılan heykeli tartışma konusu oldu.
6.11.2018 Futbol
Anlaşma sağlandı! 2 yıldır süren yasak kaldırıldı
Anlaşma sağlandı! 2 yıldır süren yasak kaldırıldı Moskova ile Kahire arasında Kasım 2015'te durdurulan direkt uçuşlar yeniden başlayacak
15.12.2017 Dünya
Lübnan Başbakanı Arabistan'da eline tutuşturulan kağıtla istifa etmiş
Lübnan Başbakanı Arabistan'da eline tutuşturulan kağıtla istifa etmiş Suudi Arabistan'da tasfiyelerin detayları gün yüzüne çıkıyor. Lübnan Başbakanı Hariri'nin bile istifasını Arabistan'da öğrendiği eline tutuşturulan kağıtla istifa ettiği belirtiliyor.
13.11.2017 Dünya
Denizsiz il kalmayacak!
Denizsiz il kalmayacak! Çölde bile yapay denizler inşa eden Crystal Lagoons, Türkiye’ye adım attı. Hedefinde konut ve resort otel projeleri olan Crystal Lagoons, denizi olmayan şehirlere de ‘deniz götürmeyi’ planlıyor. Şu ana kadar 40 projeye teklif sunuldu
26.12.2016 Ekonomi
Putin: Rus turistler Yunanistan'a yönelmeye hazır!
Putin: Rus turistler Yunanistan'a yönelmeye hazır! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün başlayan iki günlük Yunanistan ziyareti çerçevesinde dün Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'la ortak basın toplantısı düzenledi...
28.05.2016 Dünya
IŞİD mi düşürdü?
IŞİD mi düşürdü? Fransa’nın başkenti Paris’ten Mısır’ın başkenti Kahire’ye giden EgyptAir’a ait yolcu uçağı beraberindeki 66 yolcu ve mürettebatla Akdeniz’e düştü. Uçağın havada patlamış olma ihtimali kuvvetli
17.06.2021 Dünya
MİT, sosyal paylaşım sitelerine karşı uyardı
MİT, sosyal paylaşım sitelerine karşı uyardı MİT, stratejik, hayati önem taşıyan kamu ve özel sektör kurumlarını bilgilendirme, uyarma, eğitme, önleme faaliyetlerine başladı
29.09.2021 Gündem
Rezervasyonlar yüzde 40 düştü
Rezervasyonlar yüzde 40 düştü Dünyanın en büyük tur operatörü TUI Group, güvenlik kaygıları yüzünden Türkiye’ye yapılan yaz tatili rezervasyonlarında yüzde 40 düşüş yaşandığını açıkladı. Mısır, Tunus ve Paris’te de düşüş var
9.02.2016 Ekonomi
Türkiye'de yaz tatili rezervasyonları yüzde 40 azaldı
Türkiye'de yaz tatili rezervasyonları yüzde 40 azaldı Dünyanın en büyük tur operatörü olan Almanya merkezli TUI Group, Türkiye'deki tatil beldelerine yapılan yaz tatili rezervasyonlarında yüzde 40'lık düşüş yaşandığını açıkladı.
9.02.2016 Ekonomi
İran’ın Dubai’ye rakip yeni turizm cenneti
İran’ın Dubai’ye rakip yeni turizm cenneti İran’ın güneyinde Basra Körfezi’nde bulunan ve Şah Muhammed Rıza Pehlevi döneminde kumarhane ve tatil merkezi olarak öne çıkan Kiş Adası, ülkeye yönelik ekonomik ambargoların kalkmasının ardından tekrar turizm merkezi olmaya hazırlanıyor...
23.01.2016 Dünya
Düşen Rus uçağıyla ilgili korkunç şüphe
Düşen Rus uçağıyla ilgili korkunç şüphe İngiltere'de yaşayan eski KGB ajanı, Mısır'da 224 kişiye mezar olan Rus uçağıyla ilgili korkunç şüpheyi dile getirdi.
27.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şarm El Şeyh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarm el şeyh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.